- Konu Sahibi agresifkiz
-
Ben daha once goturup para iadesi almistim. Ama pisirmemistim. Ayni gun goturunce para iadesi yapiyorlar.
Tavuk cok dikkat edilmesi gereken bir sey. Bir defa tavuktan zehirlenen biri olarak obur tarafa gidip geldim diyebilirim. Ölümden döndüm. O gün bugündür tavugu kirk kere kontrol ederim.
Bozuk canim aman yemeden at onlari. Bende gecende aldim 1 gun dolapta kaldi cikardim posetleyip buzluga atayim diye kokusu tuhafti hemen attim. Tavuk bu hemen zehirlerArkadaşlar bugün gayet bilinen market zincirlerinden birinden tavuk pirzola aldım. Pişirmek için paketini açtığımda hafif bir koku gelir gibi oldu ama tavuk bu kokar herhalde dedim anlamadım pişirdim. Kapağı kapalı olduğu halde pişerken eve aşırı bir koku yayıldı ağır bir koku ama bu. Kapağını açtım baktım tavuklar zaten birbirine yapışmış ayrılmıyor bile değişik bir şey olmuş. Bozulmuştur sanırım bu tavuk değil mi yoksa ben mi acaba kıllandığım için böyle düşünüyorum. Daha önce hiç bozuk tavuk görmedim koklamadım ya da. Son kullanma tarihi 18'i bu arada baktım iki gün kalmış. Sizce bozuk mudur? Birde sanırım atacağım nimet fakat allah affetsin çok kötü kokuyor. Sizce fişiyle gitsem böyle böyle bozuk desem verdiğim parayı alabilir miyim? Az da değil 30 liralık almıştım. Keşke pişirmeden götürseydim.
Geri iade yaparlar diye biliyorum bende pismişleri sokak hayvanlarına verin yerler
Bozuk canim aman yemeden at onlari. Bende gecende aldim 1 gun dolapta kaldi cikardim posetleyip buzluga atayim diye kokusu tuhafti hemen attim. Tavuk bu hemen zehirler
Piştikten sonra sanmiyorum..Bozuk tabi yoksa niye koksun tüm ev..gecmis olsun ben markette sepetime aymadan once elimle delip kokluyorum daima et tavuk kiymayi..
Keske pisirmeden goturseydiniz. Bir daha olursa ki insallah olmaz ayni gun goturun. Tesekkur ederim.Bugün aldım fakat pişirdim artık ve attım çöpe gitsem de bir faydası olmaz sanırım.
Çok geçmiş olsun bu arada.
Valla onlar ne bozuk etler yiyorlar sizinki bozuk bile olmayabilir hele pismiş hiç birsey olmazAma pişirdim artık. Yarın gidip söylemeyi düşünüyorum hatta şikayette edeceğim insan sağlığı sonuçta.
Yalnız tavuk bozuksa hayvanlara bir şey yapmasın?
Hayvanlara hic birşey olmaz korkmayın tahmin edemiyeceğiniz şekilde bozuk şeyleri yiyorlar bileLütfen bozuk olduğunu düşündüğümüz yiyecekleri sokak hayvanlarına vermeyelim.
Ya onlar da hastalanırsa?
Yazık, günah değil mi?
Ben hayvanlar ve yedikleri şeyler konusunda bilgili ve tecrübeli biri değilim.Hayvanlara hic birşey olmaz korkmayın tahmin edemiyeceğiniz şekilde bozuk şeyleri yiyorlar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?