Bozulan cinsel hayatımız

Eşimin ailesi uzakta idi pandemi nedeniyle 4 ay kayınvalide de kaldık eşim dedi hazır home office kaldık gidelim diye gittik ama 4 ay boyunca 1 kez sadece beraber olduk gerçekten olmuyor biri evde olunca

Eşimin ailesi uzakta idi pandemi nedeniyle 4 ay kayınvalide de kaldık eşim dedi hazır home office kaldık gidelim diye gittik ama 4 ay boyunca 1 kez sadece beraber olduk gerçekten olmuyor biri evde olunca
4 ayda 1 kez sevistiyseniz bunda bir anormallik vardır,çünkü sağlıklı erkek de kadın da ortada hiçbir sebep yokken 4 ay başka birinde kaldı diye sevismemezlik yapmaz.

4 ayda 1 kez sevistiyseniz bunda bir anormallik vardır,çünkü sağlıklı erkek de kadın da ortada hiçbir sebep yokken 4 ay başka birinde kaldı diye sevismemezlik yapmaz.
Vala cnm evleri aşırı sıcak yazın klima salonda var odalar açık yatıyorduk klima vursun diye birde yanımızda çocuk var öyle oldu o bir tane de 2 saatliğine kayınvalideler yoktu çocukta uyuyordu eşim o fırsat Abaza gibi geldi rahat edilmiyor başkası varken

Uff keşke 4ay kalmasaydiniz,ben 4ay bir başkasında kalsam çıldırırdim sanırım,insan kendi düzenini arıyor,çadır da olsa insanın kendi evi olacak

WoW degisik bir kur deniycem insallah cok tesekkur ederim

Kayınvalideniz siz işteyken kendi evinde baksa.. iş bitiminde çocuğunuzu alıp evinize geçin bebeğiniz uyuyunca rahat edersiniz neden sizinle kalıyo ki zaten evleriniz çok mu uzak? Sabah bırakıp akşam alın çocuğunuzu yine o bakmış olucak ki hepimiz biliyoruz evlilikte eşlerin birbirine daha samimi daha yakın olması İçin cinsellik en önemli şey

Kizz ne bu bizim adama da yarar mı

Gece kalkıp anne yatak odasına çok ses geliyor yukarıda izlesen olmaz mı desenize, ya da umursamayın girin çıkın banyoya, o utanır belki. Ne kadar odun oluyor bazıları ya
Kaynamla ayrı bi ilişkimiz var Benim erkenden uyumami bile istemiyor. Çay muhabbeti,dizilerimiz baş başa izliyoruz. Aslında o beni bekliyor ama işte bazen anlayışlı olmasını isterdim.

Aslında gün içinde aklınıza estiği anda banyoda yapmayı deneyebilirsiniz . Biz tatillerde kayınvalidemlere gittiğimizde öyle yapıyorduk.
Önce birimiz giriyordu banyoya yatak odasınıda ışığı açıp kapıyı kapatıyorduk banyoda duş sesiyle bir sorun olmuyordu ..

Bizim apartmanda banyo aşşırı eko yapıyo. Komşuların sesini duyduğumuzda banyoda seks yapma düşüncesi bu evden çıkıncaya kadar rafa kalktı.

Farklı şehirlerdeyiz. Haftasonu gitmesi için bile bizim götürmemiz gerekiyor. Yoksa neden kalsın zaten. Onun da düzeni bozuluyor.

Farklı şehirlerdeyiz. Haftasonu gitmesi için bile bizim götürmemiz gerekiyor. Yoksa neden kalsın zaten. Onun da düzeni bozuluyor.
Ekim bitmeden hızlıca bir bakıcı bakın o zaman,çünkü kış geliyor sonra ağzım burnum yazı bı görelim muhabbetine dönmesin bu is

Bizim apartmanda banyo aşşırı eko yapıyo. Komşuların sesini duyduğumuzda banyoda seks yapma düşüncesi bu evden çıkıncaya kadar rafa kalktı.
Bizim banyo da böyle işte. Üst komşunun çiş sesi bile geliyor evlendik evleneli bu evdeyiz, daha 1 kere banyoyu kullanamadık bu yüzden. İçimizde yaradır, uktedir

En başta bakıcı tuttuğumuzda alınmasın gücenmesin diye aynen bunları söyledik ama pek işe yaramadı. Sonra onu çağırırken de geçici olduğunu eğer çocuk onunla da durmazsa tekrar bakıcıya döneceğimizi de konuştuk aslında. Bugün komşusuyla telefonda konuşurken bu kış burdayım çocuga ben bakıcam dedi

O TV aşkından değil sırf sizi rahat bırakmamak için
Kayınvalidem kırmızı çizgimdir asla laf ettirmem Şaka bir yana.asla kıskançlığı yoktur. Eşime 9 yıldır bir kere beni şikayet etmisligi,laf üstüne laf katmisligi yoktur. Kadına diyorum hep sen cennetliksin diye. Biz kaynana gelin değil anne kız gibi olduk. Yoksa babamın bana verdiği evde bir oturabilirmiydik

Allah daim etsin inşallah canım benimki tam bir felaket Rabbim düşman başına vermesin o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…