Kızlar iphone 4 telefonum bir anda kapandı açılmıyor çok sinirlerim bozuldu ablamın hediyesiydi çok önceden en son sürümü yüklemiştim acaba ondanmı oldu napabilirim heryerede götüremem yaptırmaya tavsiye verirmisiniz çok özel bir telefon benim için aranızda benim gibi olan varmı? napsam?
dipnot:konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım yanlış yerse k.b.yın
yeni sürümü eşim yüklemişti, gayet memnun. ben beğenmediğim için yüklemedim. sizdede bu yüzden olduğunu düşünmüyorum. içinde özel bilgileriniz resimleriniz var ise, servis yerine bir telefoncuya götürün ve başını bekleyin.
yeni sürümü eşim yüklemişti, gayet memnun. ben beğenmediğim için yüklemedim. sizdede bu yüzden olduğunu düşünmüyorum. içinde özel bilgileriniz resimleriniz var ise, servis yerine bir telefoncuya götürün ve başını bekleyin.
öyle yapıcam büyük ihtimal ama ne olduğunu anlamadım bi baktım kapanmış tel açılmıyor sarjı felanmı yoktu dedim ama %98 di sarja taktım yine düzelmedi bir telefoncuya öylece versem kesin içinden parça çalarlar daha önce başıma gelmişti kendince acaba yeni sürüme dayanamadı çöktü felanmı dedim
Telefonunuz yurtdışından geldigi için kapanmıştır o vakit pasaport imei kaydı yapılmadıysa onu yaptırmanız gerek ve gerekli yerlere para yatırarak yaptırıyorsunuz.En az 30 gün önce yurtdışına giriş yapanların pasaportuna yapılıyor,kayıt yapılacak pasaporta 2 yıl içinde başka telefon kaydının yapılmaması gerektir.
Telefonunuz yurtdışından geldigi için kapanmıştır o vakit pasaport imei kaydı yapılmadıysa onu yaptırmanız gerek ve gerekli yerlere para yatırarak yaptırıyorsunuz.En az 30 gün önce yurtdışına giriş yapanların pasaportuna yapılıyor,kayıt yapılacak pasaporta 2 yıl içinde başka telefon kaydının yapılmaması gerektir.