Bozulan tel

Lilikula

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
122
4
316
Kızlar iphone 4 telefonum bir anda kapandı açılmıyor çok sinirlerim bozuldu ablamın hediyesiydi çok önceden en son sürümü yüklemiştim acaba ondanmı oldu napabilirim heryerede götüremem yaptırmaya tavsiye verirmisiniz çok özel bir telefon benim için aranızda benim gibi olan varmı? napsam?

dipnot:konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım yanlış yerse k.b.yın

yeni sürümü eşim yüklemişti, gayet memnun. ben beğenmediğim için yüklemedim. sizdede bu yüzden olduğunu düşünmüyorum. içinde özel bilgileriniz resimleriniz var ise, servis yerine bir telefoncuya götürün ve başını bekleyin.

yeni sürümü eşim yüklemişti, gayet memnun. ben beğenmediğim için yüklemedim. sizdede bu yüzden olduğunu düşünmüyorum. içinde özel bilgileriniz resimleriniz var ise, servis yerine bir telefoncuya götürün ve başını bekleyin.

öyle yapıcam büyük ihtimal ama ne olduğunu anlamadım bi baktım kapanmış tel açılmıyor sarjı felanmı yoktu dedim ama %98 di sarja taktım yine düzelmedi bir telefoncuya öylece versem kesin içinden parça çalarlar daha önce başıma gelmişti kendince acaba yeni sürüme dayanamadı çöktü felanmı dedim :(

Canim benim esimde i phone dispiritorune yani merkezine gndermisti kargoyla eğer cozulemeyecj bi problemse yenisini gnderiorlar ben ole biliyorum.

canım benimki yurt dışından geldi ya ve telefonda çok değerli fotoğraflarım belgelerim vardı ::S
Telefonunuz yurtdışından geldigi için kapanmıştır o vakit pasaport imei kaydı yapılmadıysa onu yaptırmanız gerek ve gerekli yerlere para yatırarak yaptırıyorsunuz.En az 30 gün önce yurtdışına giriş yapanların pasaportuna yapılıyor,kayıt yapılacak pasaporta 2 yıl içinde başka telefon kaydının yapılmaması gerektir.

Ayrıca harç ücreti 115 tldir.

yurt dışından gelen telefonlar belli aralıklarla kapanıyor gidip 20-30 TL verip açtırabilirsin.

Telefonunuz yurtdışından geldigi için kapanmıştır o vakit pasaport imei kaydı yapılmadıysa onu yaptırmanız gerek ve gerekli yerlere para yatırarak yaptırıyorsunuz.En az 30 gün önce yurtdışına giriş yapanların pasaportuna yapılıyor,kayıt yapılacak pasaporta 2 yıl içinde başka telefon kaydının yapılmaması gerektir.

evet arkadaş haklı, eğer pasaporta kayıt ettirirseniz bir daha kapanmaz...

ama pasaport yoksa en az senede 1 kez böyle kapanır gidip sürekli açtırmak zorunda kalırsın.

Cok teşekkür ederim cevaplayan yardımcı olan herkese açtım telimi ablamı aradım o halletti :D
Bu arada evet dediğin işlemleri yapicam cok sagol :)

Cok teşekkür ederim cevaplayan yardımcı olan herkese açtım telimi ablamı aradım o halletti :D
Bu arada evet dediğin işlemleri yapicam cok sagol :)
O ZAman en kısa sürede işlemleri yaptırın :3: yoksa yine kapanır.

Back
X