- 2 Nisan 2023
- 298
- 484
- 18
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
Kizlar selam. Yakin bir arkadaşımla tatil sözü vermistik birbirimize cok önceden. Hep plan yapiyorduk ama bir şekilde gerçeklesmiyordu bu sefer ne olursa olsun gideceğiz demiştik. Planlar yaptik falan ama onun borçları varmis miktarını sonradan ogrendim ve borç harç icindeyken şuan sırf birbirimize söz verdik diye gitmek zorunda değiliz ekstra borç yapmak seni daha sonrasında zorlayacaksa erteleyebiliriz de diye kaç kere söyledim. (Çünkü bir söz verildiyse ne olursa olsun tutmam gerek mantığıyla bakar çoğu zaman. Öyle bir baskı hissetmesin üstünde istedim) o da her defasında yok bir şey olmaz ya öderken onlar da çıkar aradan hem bana da iyi gelecek vs diyerek beni ikna etti her defasında. Aradan zaman geçti tam planimiz yaklasirken tam hazırlıklara başlamışken, bugün bir anda aslında sen hakliydin ya gitmek benim için çok saçma olur iptal edelim arayip, onun yerine başka şeyler yaparız vs dedi. Açıkçası biraz bozuldum, yani neden zamanında o kadar konuşmamıza rağmen iptal etmedi şimdi gitmemize ramak kala. Belki de bunda bozulacak bir şey yoktur ben abartiyorumdur emin olamadım. Ne diyorsunuz?