bozulmuş bir kalp

konu nedir?
kıskançlık mı, aileler mi, eşinin davranışları mı, senin bir hatan mı?

çok yeniyiz..eskiden taviz veren alttan alan insan gitti şimdi tam bir inatçı keçi olduu.hiçbir şekilde taviz yok

Sürekli taviz verirdi diyorsunuz.
Artık taviz vermekten sıkılmış demek ki.
Sanırım istismar etmişsiniz.
Neden taviz vermesini istiyorsunuz sürekli..
Hoş mu sizce.
Kendine gelmiş bence eşiniz artık.
Siz de silkinin kendinize gelin.
Bişey yapmayın düzelteceğim diye.
Bundan sonra daha makul olur. Her ne yapıp taviz bekliyorsanız onları yapmayın.
Anlayışlı, yumuşak sakin olun yeter.
Abartmayın hemen düzelteceğim diye de
O zaman zamanla düzelir işte..

haklısınız ama bu haline tahammül edemiyorum.hoşuma gitmeyen şeyi inatla yapıyor.ama eskiden olsa asla beni üzmemek için hoşuma gitmeyen bişeyi yapmazdı.şimdi benimle inatlaşıyor.nasıl inadını kıracam eski haline nasıl getircem bilmiyorum.

Sizi üzmemek için birşeylerden vazgeçmesini beklemekten vazgeçin.
İnatlaşmayın.

acayip hemen herşeyi sinirleniyo.birden çok kızıyo bana.kendide mutsuz bu halimizden ama inatla sürdürüyo bukadar inat etmesi tuhafıma gidiyo.

Kimse kimseyi mutlu etmek için alttan almak, taviz vermek zorunda değil.
Herkesin karakteri kişiliği bellidir.
Sudan sebeplerle evliliğinizi çıkmaza sokuyorsunuz sanırım farkında değilsiniz..
Çok naz aşık usandırır.

ben eşiyim oda benim eşim biz birbirimizi mutlu etmek için biraraya geldik sonuçta bukadar inat etmesi değişmesi çok şaşırtıyo beni

tek kelimeyle eşiniz "yorulmuş"

elbette mutlu olmak için beraber olunur, tartışılacak tarafı yok bunun
ama neden sizin mutluluğunuz eşinizin taviz verip vermemesine bağlı?

bir şeyleri kullanırken tükeneceğini bilerek kullanmak lazım. eski haline dönmesine uğraşmak yerine birazda siz o'nun suyuna gitseniz orta yolda buluşsanız daha iyi olmaz mı?

çok sinirli bidefa..bu aralar iyice arttı.sanki boğuluyor benden.koptuk iyice.eski günlerimizi özlüyorum.heyecanı bitti.tamamen kaybetmekten korkuyorum.eskisi gibi olsun istiyorum sadece.

benden sıkılmış bunalmış isteksiz halini gördükçe bende bozulup kabuğuma cekiliyorm isteksizleşiyorum.üzülüyorum.hiç adım atmıyor artık.kendi haline bırakmış evliliğimizi.

çok yeniyiz..eskiden taviz veren alttan alan insan gitti şimdi tam bir inatçı keçi olduu.hiçbir şekilde taviz yok

Konunuz ve sıkıntınız çok havada kalmış ... Yani açıklayıcı olmamış tam anlamıyla ...

Sadece şunu söyleyebilirim ; eşiniz sürekli idare etmekten yorulmuş ve sabrı taşmış ... O artık sadece '' sizin olmasını istediğiniz insan '' olmaktan vazgeçmiş ve siz bunu '' değişti '' olarak yorumluyorsunuz ... Bazen karşıdakinden çok şey bekleriz ilişkide , o bunları yaptığı sürece mutluyuz yapmayı kestiği anda ise mutsuzluk başlar , bu bencilliktir... Her insanın bir sabır noktası vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…