Beta takibi yaptırmadımı canım doktor 5000 lerde karından görmesi lazım keseyiMerhabalar konuyu yanlış yere açmış olabilirim öyleyse taşınsın ben 5 haftalık hamileyim ama vajinal ultrasonda kese gözükmedi ve hamilelik belirtilerim aniden kesildi doktor bozuk gebelik yada geç döllenme dedi çok kötüyüm aglamak tan harap oldum sizce ne olabilir idrar testin de silik çıkıyor teşekkürler
bana da öyle demişti Dr. kurtajla hemen aliveriyim demişti. turp gibi bebegim oldu. boşuna üzülmeyin. ozurluyse buyuk ihtimal düşer ya da ayrıntılı ultrason da belli olur, yasal olarak sonlandırma hakkınız olur. ama hicbirsey yoktur emin olunMerhabalar konuyu yanlış yere açmış olabilirim öyleyse taşınsın ben 5 haftalık hamileyim ama vajinal ultrasonda kese gözükmedi ve hamilelik belirtilerim aniden kesildi doktor bozuk gebelik yada geç döllenme dedi çok kötüyüm aglamak tan harap oldum sizce ne olabilir idrar testin de silik çıkıyor teşekkürler
Benim durumum biraz karışık sizin gibi değil haftaya gidicem yine teşekkürlerbana da öyle demişti Dr. kurtajla hemen aliveriyim demişti. turp gibi bebegim oldu. boşuna üzülmeyin. ozurluyse buyuk ihtimal düşer ya da ayrıntılı ultrason da belli olur, yasal olarak sonlandırma hakkınız olur. ama hicbirsey yoktur emin olun
inşallah bir sonuca ulaşır neyse hemen bilmek istiyorum
Bekleyin bence boşuna stres yapmayın. Hemen gözükmeyebilir.
Degerlerime hiç baktırmadım zaten istenmeyen gebelik kafam karıştıEn son beta hcg degeriniz neydi kese hemen gözükmez zaten ben 6.haftada gördüm keseyi.
vajinal ultrasonda görülmesi lazım sen hamile değilsin dedi sonra idrar testi yaptılar silik pozitif çıktıDaha bismillah bi 6-7 haftalik olsun, doktorda felaket tellali midir nedir.
Değere bakılmadan nasıl anladı boş gebelik falan önce gidip bir kan verin öyle anlaşılır ne oldugu sonra karar verirsiniz istemiyorsanızDegerlerime hiç baktırmadım zaten istenmeyen gebelik kafam karıştı
bekar olduğu im için devlete gitmek istemiyorum özel e gittim haftaya yine bakıcaz dediDeğere bakılmadan nasıl anladı boş gebelik falan önce gidip bir kan verin öyle anlaşılır ne oldugu sonra karar verirsiniz istemiyorsanız
Anladım haftaya net belli olur büyük ihtimalle geç döllenmedir. Kolay gelsin umarım doğru kararı verirsinizbekar olduğu im için devlete gitmek istemiyorum özel e gittim haftaya yine bakıcaz dedi
O boyutta kalp atışı duyulur du haftaya da alamazsa boş gebeliktirbekar olduğu im için devlete gitmek istemiyorum özel e gittim haftaya yine bakıcaz dedi
teşekkürlerAnladım haftaya net belli olur büyük ihtimalle geç döllenmedir. Kolay gelsin umarım doğru kararı verirsiniz
kürtaj mı yapılacakO boyutta kalp atışı duyulur du haftaya da alamazsa boş gebeliktir
Kese oluşmuş mecbur kürtaj olur başka türlü düşmezkürtaj mı yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?