Bozulmuş gebelik mi

şuan yanımda uyuyan oğluma 5 haftalıkken kan değerin çok düşük ümitlenme dedi vajianl ultrason da kesen çok küçük içi boş gibi bişiler dediler ..8 haftalık olana kadar hep alltan muayene oldum öldüm öldüm dirildim kalp atışını duyana kadar ..sen 1 hafta daha bekle eğer sağlıklıysa sana tutunur allahın izniyle ..sağlıksız gebelikse de belli olur zaten allah gönlüne göre versin

vajinal ultrasonda görülmesi lazım sen hamile değilsin dedi sonra idrar testi yaptılar silik pozitif çıktı
bu ne saçmalık yaaa hastaneye gitmedin mi sen idrar testi yapacağına kan testi yapsalar ya o zman cok net anlaşılır durum

Benim durumum biraz karışık sizin gibi değil haftaya gidicem yine teşekkürler
Canım seni korkutmak gibi olmasın ama daha yeni böyle bir olay yaşadım. Adetim geçtikten 10 gün sonra dr.a gittim ve 6 haftalık hamilesin dedi iki hafta sonraya gün verdi kalp atışını duymak için 2 hafta sonra gittiğimde ise göremedi bebeği dolayısıyla kalp atışı da yoktu acil usgye gönderdi oradaki bayan küçücükte olsa bişey var sanki dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama 3 gün sonra düşük yaptım maalesef Daha pazartesi günü yaptm çok yeni Ama seninde aynı olcak diye birşey yok tabiki canını sıkma senin daha çok erken gözükmemesi normal olabilir. Bir sorun cikmazsa 1 hafta sonra tekrar git derim.

Benim adet gecikince on gün mide bulantısı oldu ama bir haftadır falan kesildi teste silik çıkıyor ne olacaksa hemen olsun istiyorum biliyim

Devlet hastanesi mi? Bi sakin. Biraz daha bekleyin.

Benim de önce kese sonra içinde bebek geç gözükmüştü. Dış gebelik dediler boş gebelik dediler. Hamileliğin ilk haftaları yanılma çok oluyor. Sakince üzülmeden bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…