bozulmus gebelik

Aysunomer

Akif Emir'i Bekliyoruz :))))))
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
345
163
63
35
kızlar 3 hafta önce hamile oldugumu ögrendım ilk hamileliğim ama 7+2 oldugunda kese cok zor gozuktu cunku bozulmus gebelikti sekli bozulmustu ve gelişmiyordu benım gibi olan varmı 7+2yken kurtaj oldum hemen 6 gün oldu olalı benım gibi olan vardı sonradan hamile kalan

çok üzldm çok geçmiş olsun başıma gelmedi ama yardımcı olucak arkadaşlar yazar .. Tekrar geçmş olsun

geçmiş olsun. ilk üç ay riskli zamanlar. böyle aksilikler yaşanabiliyor. muhakkak bir hayır vardır. insanlar ne mucizeler yaşıyor. sizde inş en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğe kavuşursunz.

insaşşah kızlar zaten mucize oldu rabbim nasip etti normal yolla zor demişlerdi hatta aşılama yapılacaktı 1 sene olmayınca aşılama cuma gunu olacaktı ben persembe günü hamile oldugumu ogrendım rabbim hayırlsını nasip etsin

herkese merhaba şuan çok üzgünüm bir yıl bekledikten sonra nihayet gebe olduğumu öğrendim cuma günü doktora gittim ve doktor ultrasondan baktı sat tarihime göre 6 haftalık hamileydim ama doktor kesenin küçük olduğunu muhtemelen 5 haftalık olduğunu söyledi bu sabahta kahverengi leklenmem oldu kontrole gittim doktor bebeğin beş gün içersinde hiç gelişmediğini söyledi :KK43: kanamamın devam ederek vucudumun bebeği atmasını beklicemizi söyledi haftaya tekrar gel bakalım dedi eğer düşmezse kürtaj yapıcakmış şimdi bebeğim gerçekten benden gidicek miii :KK43: böyle olup düzelen var mı :KK43:

kızlar 3 hafta önce hamile oldugumu ögrendım ilk hamileliğim ama 7+2 oldugunda kese cok zor gozuktu cunku bozulmus gebelikti sekli bozulmustu ve gelişmiyordu benım gibi olan varmı 7+2yken kurtaj oldum hemen 6 gün oldu olalı benım gibi olan vardı sonradan hamile kalan
ÇOK geçmiş olsun canım benim 2 düşüğm var.2.sinde aynısı oldu kese bozulmuştu ama kan değerlerimde artış vardı doktorum bekleyelm 2. gün dedi ama olmadı eve geldim kanamam başladı kürtajla aldılar.çok zor bir durum .parça almışlar kürtaj esnansında patalojiye gitti mol gebelikten şupelinmiş doktor ama temiz çıktı.fakülteye gönderdi 2.düşük oldugu için .kkan sonucumu dün aldım kan pıtılaşması var .3. gebelik nasip olursa kan sulandırıcı iğne kullanıcam.

herkese merhaba şuan çok üzgünüm bir yıl bekledikten sonra nihayet gebe olduğumu öğrendim cuma günü doktora gittim ve doktor ultrasondan baktı sat tarihime göre 6 haftalık hamileydim ama doktor kesenin küçük olduğunu muhtemelen 5 haftalık olduğunu söyledi bu sabahta kahverengi leklenmem oldu kontrole gittim doktor bebeğin beş gün içersinde hiç gelişmediğini söyledi :KK43: kanamamın devam ederek vucudumun bebeği atmasını beklicemizi söyledi haftaya tekrar gel bakalım dedi eğer düşmezse kürtaj yapıcakmış şimdi bebeğim gerçekten benden gidicek miii :KK43: böyle olup düzelen var mı :KK43:
tatlım merhaba, aynı şeyleri ben de dün duydum ve akşam idrarımla bi şeyler düştü tuvalete. sanırım kürtaja gerek kalmadan atlatabilmek bile şu durumda hayırlı olacak. sağlıksız ve hatalı embriyolar bu haftalarda düşüğe sebep olurmuş. moralimizi bozmadan ileriye bakıcaz. sen de merak etme demek ki hamile kalabiliyorsun, Allah inşallah bu kötü tecrübeden sonra yüzümüzü güldürür. geçmiş olsun diliyorum.

ÇOK geçmiş olsun canım benim 2 düşüğm var.2.sinde aynısı oldu kese bozulmuştu ama kan değerlerimde artış vardı doktorum bekleyelm 2. gün dedi ama olmadı eve geldim kanamam başladı kürtajla aldılar.çok zor bir durum .parça almışlar kürtaj esnansında patalojiye gitti mol gebelikten şupelinmiş doktor ama temiz çıktı.fakülteye gönderdi 2.düşük oldugu için .kkan sonucumu dün aldım kan pıtılaşması var .3. gebelik nasip olursa kan sulandırıcı iğne kullanıcam.
geçmiş olsun canım, umarım bundan sonra sağlıklı gebelik ve doğum yaşarsn.

Merhaba,
Maalesef ben de bozulmus gebelık yasadım. Benım bebegım 8 haftalıktı kaybettıgımde... 6 haftalıkken ultrason da hem kesesını hem de bebegı gormustuk. Hersey yolundaydı. Sonra 8. haftada kalp atısları ıcın gıttgımız zaman maalesef kesenın bozuldugunu bebegın gelısmedıgı ve kalp atısı olusmadıgını ogrendık. Insan cok uzuluyor ama napalıım. Kısmet degılmıs. Allah hayırlısıyla saglıklı hayırlı uzun omurlu evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın... Ama ınanın bu olayı yasayan bır tek bız degılız bızım gıbı o kadar cok ınsan var ki...

Merhaba,
Maalesef ben de bozulmus gebelık yasadım. Benım bebegım 8 haftalıktı kaybettıgımde... 6 haftalıkken ultrason da hem kesesını hem de bebegı gormustuk. Hersey yolundaydı. Sonra 8. haftada kalp atısları ıcın gıttgımız zaman maalesef kesenın bozuldugunu bebegın gelısmedıgı ve kalp atısı olusmadıgını ogrendık. Insan cok uzuluyor ama napalıım. Kısmet degılmıs. Allah hayırlısıyla saglıklı hayırlı uzun omurlu evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın... Ama ınanın bu olayı yasayan bır tek bız degılız bızım gıbı o kadar cok ınsan var ki..
AYNEN cnm o kadar çok var ki allah herkese hayırlısını versin..nasip

AYNEN cnm o kadar çok var ki allah herkese hayırlısını versin..nasip

Back
X