Brad pitt mi istiyorsun

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Arkadaşlarım hep bu lafı kullanıyor bana ,kimseyi beğenmiyormuşum ,ben birazcık tipe takılan birisiyim, özellikle boy takıntım var ,uzaktan bir akrabamız tam 5 sene sürekli evlenmek istiyordu benimle , bir ay önce kuzenimle nişanlandı herkes aşırı yüklendi bana kısmetini başkasına kaptırdın diye ,yok böyle böyle evde kalacaksın bilmem ne çok kötü hissediyorum (bu arada yaşım 28 merak edecekler için ) sizce haklılar mı ? Bu huyumu nasıl törpüleyebilirim , siz ne düşünüyorsunuz ?

Kısmetiniz değilmiş olacağı zaman ne boy görüyor göz ne de başka bişey bence takılmayın böyle şeylere ben de uzun biriyle olmak isterdim eşim orta boylu mesela ve ilk gördüğümde ay ne kadar kısa bunla evlenmem ben dedim :D ama nasip işte önüne geçilmiyor

Arkadaşlarım hep bu lafı kullanıyor bana ,kimseyi beğenmiyormuşum ,ben birazcık tipe takılan birisiyim, özellikle boy takıntım var ,uzaktan bir akrabamız tam 5 sene sürekli evlenmek istiyordu benimle , bir ay önce kuzenimle nişanlandı herkes aşırı yüklendi bana kısmetini başkasına kaptırdın diye ,yok böyle böyle evde kalacaksın bilmem ne çok kötü hissediyorum (bu arada yaşım 28 merak edecekler için ) sizce haklılar mı ? Bu huyumu nasıl törpüleyebilirim , siz ne düşünüyorsunuz ?
Huymu karaktermi :KK14:

Bu yoruma bayıldım, ben de sarışın mavi gözlü hatta tüyü az olsun diyordum çocukken, ay afedersiniz deli mi neymişim sanki yemek ısmarlıyordum ahaha. Şu an sevgilim esmer ve baya kıllı ama gözümde tam bir Brad Pitt 😬💖
Canım kısmet olduktan sonra recep ivediği bile brad pitt görüyor o gözler merak etme.Kısmetinle karşılaşmamışsınz

Kader kısmet bu işler. Belirli bi zamandan sonra seçici olmak gereksiz armudun sapı üzümün çöpü derken dikkat edinde zaman geçmesin. Siz sadece yanıma yakışsın kısmına baksanız yeter bence gerisi karakteri huyu insan olması bunlar en önemlileri .. sadece belki biraz fazla seçici olabilirsiniz

alakası yok içine sinmediği biri ile evlenecek değilsin. adamda alemmiş. sizin aileden kız alayım da hangisi olsa farketmez demiş

Kader kısmet bu işler. Belirli bi zamandan sonra seçici olmak gereksiz armudun sapı üzümün çöpü derken dikkat edinde zaman geçmesin. Siz sadece yanıma yakışsın kısmına baksanız yeter bence gerisi karakteri huyu insan olması bunlar en önemlileri .. sadece belki biraz fazla seçici olabilirsiniz
Bende öyle düşünüyordum , içime sinsin istiyordum

Bende öyle düşünüyordum , içime sinsin istiyordum
Önemli olan o içinize sinsin ben 34 yaşında evlendim. Dediğim gibi belirli bi yaşa gelince karşı tarafında yaş farkı değişiyor unutmayın mesela benm eşim 41 yaşında daha önce hiç evlenmemiş mesela bende ilk zamanlar alışma süreci biraz sıkıntı oldu neden o yaşa kadr alışmış olduğu bi hayat var anca anca oturuyor ve suan yaşım 35 çocuk düşünmek fln derken 36 bu durumu kastettim aslında..

herkes hayalindeki kişi ile evlenmek ister hayallerinin peşinden koşar gönlüne göre olsun ister ve istediği kişi ile birlikte olma hakkı vardır, ama 28 yasında olup şimdiye kadar kimseyi begenmediyseniz bir iliskiniz olmasıysa ve siz de adriana lima degilseniz brad pitt bekleme konusunda haksızsınız. Ha bekleyebilirsiniz sorun yok tabii sizin hayatınız :D

Back
X