- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklılarArkadaşlarım hep bu lafı kullanıyor bana ,kimseyi beğenmiyormuşum ,ben birazcık tipe takılan birisiyim, özellikle boy takıntım var ,uzaktan bir akrabamız tam 5 sene sürekli evlenmek istiyordu benimle , bir ay önce kuzenimle nişanlandı herkes aşırı yüklendi bana kısmetini başkasına kaptırdın diye ,yok böyle böyle evde kalacaksın bilmem ne çok kötü hissediyorum (bu arada yaşım 28 merak edecekler için ) sizce haklılar mı ? Bu huyumu nasıl törpüleyebilirim , siz ne düşünüyorsunuz ?
Bende uzun boylu değilim 1,70 karşımdaki benden uzun olsun yeter diye düşünüyordum 1,80 olsa fena olmaz :)sizin boyunuz kaç? Karşınızdaki kişinin boyu kaç olmalı?
Valla bilmem aniden nişanlandılar ,kuzenim de hoşlanıyor Muş ondanBirine beş sene evlenme teklif edip kuzeniyle evlenmek nedir ya? Nasıl akrabalık ilişkileri bunlar...
Nasıl yani neden sizce ?Haklılar
Yok ilişkim oldu ,ayrıldık Ailem istemediherkes hayalindeki kişi ile evlenmek ister hayallerinin peşinden koşar gönlüne göre olsun ister ve istediği kişi ile birlikte olma hakkı vardır, ama 28 yasında olup şimdiye kadar kimseyi begenmediyseniz bir iliskiniz olmasıysa ve siz de adriana lima degilseniz brad pitt bekleme konusunda haksızsınız. Ha bekleyebilirsiniz sorun yok tabii sizin hayatınız![]()
Çok sağolun, tavsiyelerinizi dikkate alacamama belli bir zaman sonra insan daha kucuk şeylere takılıyor ve bir bakıyorsun kimseyi beğenmez olmussun, yaşın da geçmiş ve yaş geçtikçe insanın tahammül seviyesi de düşüyor. İnsan kendisi de mükemmel değilse mükemmel olan benim olsun diye diretmemeli bence, mükemmel olan neden seni secsin öyle düşün, bunu hak edecek ne özelliğin var gibi gibi. Sizin icin demedim bu arada yanlış anlamayın genel olarak asırı seçici olan insanlar var, benim vardı ötle arkadasım kız 80 kilo 160 boyunda saçlar yağlı dogru düzgün tüylerini almıyor Manikür pedikur yok oje sürmüyor cok kötu giyiniyor ve spor yapmıyor, bakımlı degil vs, ama beğendiği çocuklar okulun en popüler ve yakısıklı çocuklarıydı, onlar da kıza karşılık vermeyınce depresyona giriyordu . insan once biraz kendine bakmalı. Gidip cirkin beğenmediği icine sinmeyen biriyle olsun demiyorum tabii ki ama bazı gerçekçi olmak da lazım. Benim de boyum 180 kocam 175. Ne yapayımsonra görüntü olarak ikimiz de iyiyiz ama mesela o cok fittir ben onun kadar iyi degilim vücudum daha gevşektir bacaklarım kalındır vs spor yapıyorum ama onun kadar iyi degil postürüm. O da benim kadar sıcakkanlı ve sosyal konuşkan girişken degil mesela, hatta bazen hic konuşmaz ben cok söylenirim uzulurum şanssızım diye ama olsun cok sukur konuşmasak da anlaşıyoruz geçinip gidiyoruz. Yani demek istediğim o ki canım her sey dört dörtlük olmuyor. Ve bu kucuk kusurları 25 yasındayken gözün görmüyor ya da görünce Tahammül etme tolere etme gücun oluyor idare ediyorsun ama 35 yasında böyle olmuyor, bu yasa kadar bekledim bari olacaksw tam olsub, aman bunu mu cekicem moduna giriyor insan. İnsallah icine sinen biri ile mutlu olursun
![]()
Valahş kısmet olduktan sonra bağdattan gelir yine seni bulur.Çok üstüne düşme bence.Ben birazcık kısmet insanın elinde falan diye düşünüyorum açıkçası![]()
Hahaha aynen bende zevkime tam tersi biriyle nişanlıyım şuandaBu yoruma bayıldım, ben de sarışın mavi gözlü hatta tüyü az olsun diyordum çocukken, ay afedersiniz deli mi neymişim sanki yemek ısmarlıyordum ahaha. Şu an sevgilim esmer ve baya kıllı ama gözümde tam bir Brad Pitt![]()
Arkadaşlarım hep bu lafı kullanıyor bana ,kimseyi beğenmiyormuşum ,ben birazcık tipe takılan birisiyim, özellikle boy takıntım var ,uzaktan bir akrabamız tam 5 sene sürekli evlenmek istiyordu benimle , bir ay önce kuzenimle nişanlandı herkes aşırı yüklendi bana kısmetini başkasına kaptırdın diye ,yok böyle böyle evde kalacaksın bilmem ne çok kötü hissediyorum (bu arada yaşım 28 merak edecekler için ) sizce haklılar mı ? Bu huyumu nasıl törpüleyebilirim , siz ne düşünüyorsunuz ?
Ben birazcık kısmet insanın elinde falan diye düşünüyorum açıkçası![]()
Evet vazgeçtimBen kaçmaktan vazgeçtiniz galiba diye düşündüm. Bir ara böyle bir düşünceniz vardı.
Nasıl yani ,sırf yakışıklı /güzel diye evlenmek istemekten mi bahsediyorsunuzAkrabanizla zaten evlenmeyin. 50 yaşında da evlenebilirsiniz mesele bence o değil. Kaş göz boy diyip biriyle direkt görüşmek isteyen kişilerin ben açıkçası evlilik için olgunluğa erişmiş olduklarını dusunmuyorum
Kuzenim kapmış öyle diyor Arkadaşlarım
Peki sizce evlenemeyen insanlar kısmetsiz mi ?Valahş kısmet olduktan sonra bağdattan gelir yine seni bulur.Çok üstüne düşme bence.