Brad pitt mi istiyorsun

O kişi karşınıza çıkınca anlarsınız zaten uzak akraba falan geçin bunları olacak iş değilmiş bence bir sey kaçırmış değilsin.
Ama karakterini beğendiğiniz biri gelirse bi tanıyın derim. Eşimi ilk gördüğümde pek beğenmemistim bi tek boy kriteri uyuyordu aklımdakine yine de bi akşam çıktım karakteri için, o günden beri bakmaya kıyamıyorum aşırı yakışıklı gelmeye başladı nedense.

Arkadaşlarım hep bu lafı kullanıyor bana ,kimseyi beğenmiyormuşum ,ben birazcık tipe takılan birisiyim, özellikle boy takıntım var ,uzaktan bir akrabamız tam 5 sene sürekli evlenmek istiyordu benimle , bir ay önce kuzenimle nişanlandı herkes aşırı yüklendi bana kısmetini başkasına kaptırdın diye ,yok böyle böyle evde kalacaksın bilmem ne çok kötü hissediyorum (bu arada yaşım 28 merak edecekler için ) sizce haklılar mı ? Bu huyumu nasıl törpüleyebilirim , siz ne düşünüyorsunuz ?
Adam 5 yil sizi isteyip sonra kuzeninizle mi evlendi 😳😳 boylelerine karsi secici olun zaten..

Ben de yakında 28 olucam. Valla çevremdeki evlilikleri görünce pek evlenesim gelmiyor. Hep kocalardan yana şikayet, boşan desen boşanmazlar😂 Ha büyüklerin yorumuna gelince bu da onların yetiştirildikleri kültüre, kafa yapısına, gelişmişlik düzeyine bağlı. Benim ailemin evlilik konusunda hiçbir baskısı yok. Ama arkadaş ailesi, babannesi, yengesi duyuyorum mesela. Armudun sapı, üzümün çöpü demeyin evlenin cart curt. Sanane yahu. O adamla yatağa sen mi gireceksin. Mal mal konuşmalar.

Bakın ben 2 sene önce atandım. Tatil için memlekete geldiğimde arkadaşlarımla buluştuk üçü de evli. Arkadaşlarla da bir süre sonra düzen değiştiği için eskisi gibi samimi olamıyorsunuz. Ve herkesin bir düzeni var. Konuşuldu, muhabbet edildi, sonra herkes kendi düzenine, yoluna. Yani demek istediğim ben gidip mal mal yorumlarla bi adamla evlensem o buluşmadan o mal adamın yanına belki de hiç dönmek istemeyeceğim bi yere döneceğim mutsuz bir şekilde. Toplum baskısı, büyüklerin sözüne bakarak evlenilmez. Çünkü herkes kapısını kapatıveriyor. Yeri geliyor o insanlar evlenmeseydin diyor, kendi tercihi diyor. Çok pislikler çünkü. O yüzden sallayın siz daha çok erken. İçinize sinen biri olduğunda evlenin.

Arkadaşlarım hep bu lafı kullanıyor bana ,kimseyi beğenmiyormuşum ,ben birazcık tipe takılan birisiyim, özellikle boy takıntım var ,uzaktan bir akrabamız tam 5 sene sürekli evlenmek istiyordu benimle , bir ay önce kuzenimle nişanlandı herkes aşırı yüklendi bana kısmetini başkasına kaptırdın diye ,yok böyle böyle evde kalacaksın bilmem ne çok kötü hissediyorum (bu arada yaşım 28 merak edecekler için ) sizce haklılar mı ? Bu huyumu nasıl törpüleyebilirim , siz ne düşünüyorsunuz ?
Erkekler tipe takilirken iyi de biz isteyince mi kötü? Allah askina cevrenize takilmayin evlenmek icin de gec degil
Ayrica sizi begenip isteyen uzaktan akraba sizden vazgecip kuzene yürümüş neden akraba? Neden baskasi olmuyor? Sıkmayin canınızı daha gencsiniz ben de 34 yasinda bekarim.annem hep der ki "nasibi illa ki bir yerdedir" bunu bana degil evlenemedim derdine düşen bir akrabamiza demisti ama bana da kizim nasipte varsa olur der. Hic dert etmeyin hem sizin yakisikli dediginiz belki bize göre tipsiz bilinmez ki herkesin bakis açısı farkli. Derler ya nasipse dil baglanir. Bosverin ailenizin dediklerini

ben kendim cok guzel degilim, boyum da uzun degil ama yine de nasil cok yakisikli ama kotu kalpli biriyle sevgili olmayacaksam cok iyi huylu ama cok cirkin biriyle de sevgili olmam.

sevgilim de cok cok yakisikli degildir ama bana gore cok yakisikli, ben de ona gore guzelim ki birlikteyiz. bu ucuncu kisileri ilgilendirmeyen bir durum. illa sizi her begeneni begenmek zorunda degilsiniz, bosverin gitsin. bence tip hic onemli degil diyenler de biraz bos yapiyor.

Ahh canım aynı şeyleri yaşıyoruz 😁
Yakın zamanda arkadaşım evlendi yıllardır onun o su var bunun busu var derdi dış görüşle alakalı şimdi evlendiği kişide beğenmediği her şey var. Kısmet olunca o beğenmediğin gözüne batmazmış diyorlar ben de daha büyük konuşmuyorum

Çok seçici olmak elbette normal değil size çok sıkıntı yaratacak bir durum ama genele katılıyorum. Gerçekten kısmetinizi bulduğunuz o detayları gözünüz görmüyor. Tip önemli ama bir yerden sonra dünyasının en yakışıklı adamıbile olsa tipe dikkat etmiyorsunuz. Mesele içinizin ısınması. Benim kuzenimin boyu 1.76 her zaman uzun boylu sevgilileri olmuştu onun da boy takıntısı vardı, kocasıyla aynı boydalar. Düğününde babet gitmişti mesela. Bir arkadaşım sarışın erkek beğeniyordu, bu konuda ciddi takıntılıydı hatta esmer biriyle tanıştırmak istediğimizde bile görmeden yok diyordu. Bu yaz evlendi kocası esmer. Çevremizde bu tarz örnekler hepimizin vardır bence

Boyunu bilmem de, o nasıl karaktersizlik.
5 yıl peşinizden koşup, kuzeninizle evlilik yoluna girmek 🤦🏻‍♀️
Napsın ayol adam konu sahibini beklemiş beş yıl. Daha ne kadar beklesin. Orda da evlenmeye hazır kuzen varmış, adamın boyuna posuna değil başka şeylerine bakmış sonra hop nikah masası 😂

Valla begenöe hissi olmadan evlenilmez.
5 sene sizi isteyen birine hala daha bişey hissetmemişseniz demek ki o kişi kısmet değilmiş (demek ki içiniz almamış)
Herkesin arayısı farklıdır. Kimi yakışıklılık ister kimi kariyer kimi zeka ama her ne ararsanız arayın beğeni muhakkak olmalı. Kimsenin sizi bunaltöasına izin vermeyin tabi kısmetlere alıcı gözle bakmayı da ihmal etmeyin

banada öyle derlerdi ...bende ben sarışın sevmem antonio banderası bekliyom derdim:) insanların canınızı sıkmasına izin vermeyin ... gerekirse ben evlenmeyi düşünmüyorum evlilik sorumluluğu almaya hazır değilim de diyebilirsiniz

Ay bırakın allah korumuş, beş sene peşinden koştuğu kızın kuzeni ile evlenen zihniyetteki adam mı iyi kısmetmiş? Çevrenizin nasıl kafası var Allah aşkına, beğendiğiniz erkek tipini değiştirirmisiniz bilmem ama çevrenizi değiştirin bence, öncelikli olarak da beş yıldır peşinizden koşan adamla evlenecek kadar gözü dönen kuzenden başlayın bence.
Konunuza gelecek olursak, evlilik gönül işidir. Bu artık kriterimi düşürüyorum, artık bunlarda olabilir diyebileceğiniz birşey değil ki? Evlilikte en önemli şeylerden biri aradaki çekimdir. Gözünüze hoş gelmeyen, hoşanmadığınız adam isterse paşa torunu olsa, onunla evlilik eziyet olur. Ama herkeside ilk görüşte aşık olacaksınız diye birşey yok, karakteri düzgün olan ve görünüşüne olumsuz yaklaşmayacağınız kişilerede direk evlilik yoluna girmeden, tanımak şans verebilirsiniz.

Farkindaysan cogu kisi kendi istedigi standartlar da biriyle evlenmemis neden?cunku ic guzelliktir onemli olan

Kuzum Icine sinmemesi baska sey fiziksel olarak kusur bulmak baska,senin icin yazmiyorum ama fiziksel ozelliklere asiri onem.veren insanlar genelde ozguvensiz,kendiyle barisik olmayan kusursuzluk bekleyen degisik tipler (bazisi da kibirden begenmez) toplumda da sevilmezler sanirim boyle bir imaj cizmissin insanlarin gozunde ,dis gorunusunu de begenmek kosuluyla asil onem.vermen gereken kalp guzelligi kadina saygisi var mi?evlenince seni ezmeye calisirmi vs olsun netice de erken teshsis hayat kurtarir

banada öyle derlerdi ...bende ben sarışın sevmem antonio banderası bekliyom derdim:) insanların canınızı sıkmasına izin vermeyin ... gerekirse ben evlenmeyi düşünmüyorum evlilik sorumluluğu almaya hazır değilim de diyebilirsiniz
Evlendiniz mi peki ?

Huy karakter ahlak daha önemli tip öncelik aldın evlendin yarın bir gün Allah korusun huyu karakteri kötü olursa olsun tipi var diyebilecek misin bence önceliklerinizi gözden geçirin Evlilik tiple yürümüyor

Back
X