Huymu karaktermiArkadaşlarım hep bu lafı kullanıyor bana ,kimseyi beğenmiyormuşum ,ben birazcık tipe takılan birisiyim, özellikle boy takıntım var ,uzaktan bir akrabamız tam 5 sene sürekli evlenmek istiyordu benimle , bir ay önce kuzenimle nişanlandı herkes aşırı yüklendi bana kısmetini başkasına kaptırdın diye ,yok böyle böyle evde kalacaksın bilmem ne çok kötü hissediyorum (bu arada yaşım 28 merak edecekler için ) sizce haklılar mı ? Bu huyumu nasıl törpüleyebilirim , siz ne düşünüyorsunuz ?
Canım kısmet olduktan sonra recep ivediği bile brad pitt görüyor o gözler merak etme.Kısmetinle karşılaşmamışsınz
Karekter ?Huymu karaktermi
Ben birazcık kısmet insanın elinde falan diye düşünüyorum açıkçasıCanım kısmet olduktan sonra recep ivediği bile brad pitt görüyor o gözler merak etme.Kısmetinle karşılaşmamışsınz
Kuzenim kapmış öyle diyor ArkadaşlarımBoyunu bilmem de, o nasıl karaktersizlik.
5 yıl peşinizden koşup, kuzeninizle evlilik yoluna girmek
alakası yok içine sinmediği biri ile evlenecek değilsin. adamda alemmiş. sizin aileden kız alayım da hangisi olsa farketmez demişArkadaşlarım hep bu lafı kullanıyor bana ,kimseyi beğenmiyormuşum ,ben birazcık tipe takılan birisiyim, özellikle boy takıntım var ,uzaktan bir akrabamız tam 5 sene sürekli evlenmek istiyordu benimle , bir ay önce kuzenimle nişanlandı herkes aşırı yüklendi bana kısmetini başkasına kaptırdın diye ,yok böyle böyle evde kalacaksın bilmem ne çok kötü hissediyorum (bu arada yaşım 28 merak edecekler için ) sizce haklılar mı ? Bu huyumu nasıl törpüleyebilirim , siz ne düşünüyorsunuz ?
Tövbeler olsun.Kuzenim kapmış öyle diyor Arkadaşlarım
Bende öyle düşünüyordum , içime sinsin istiyordumKader kısmet bu işler. Belirli bi zamandan sonra seçici olmak gereksiz armudun sapı üzümün çöpü derken dikkat edinde zaman geçmesin. Siz sadece yanıma yakışsın kısmına baksanız yeter bence gerisi karakteri huyu insan olması bunlar en önemlileri .. sadece belki biraz fazla seçici olabilirsiniz
Önemli olan o içinize sinsin ben 34 yaşında evlendim. Dediğim gibi belirli bi yaşa gelince karşı tarafında yaş farkı değişiyor unutmayın mesela benm eşim 41 yaşında daha önce hiç evlenmemiş mesela bende ilk zamanlar alışma süreci biraz sıkıntı oldu neden o yaşa kadr alışmış olduğu bi hayat var anca anca oturuyor ve suan yaşım 35 çocuk düşünmek fln derken 36 bu durumu kastettim aslında..Bende öyle düşünüyordum , içime sinsin istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?