Adam 5 yil sizi isteyip sonra kuzeninizle mi evlendiArkadaşlarım hep bu lafı kullanıyor bana ,kimseyi beğenmiyormuşum ,ben birazcık tipe takılan birisiyim, özellikle boy takıntım var ,uzaktan bir akrabamız tam 5 sene sürekli evlenmek istiyordu benimle , bir ay önce kuzenimle nişanlandı herkes aşırı yüklendi bana kısmetini başkasına kaptırdın diye ,yok böyle böyle evde kalacaksın bilmem ne çok kötü hissediyorum (bu arada yaşım 28 merak edecekler için ) sizce haklılar mı ? Bu huyumu nasıl törpüleyebilirim , siz ne düşünüyorsunuz ?
Evet vazgeçtim
Çok sağolun , Allah razı olsunSevindim. Sizin konularınızı az çok biliyorum. Umarım hayatınız istediğiniz gibi şekillenir ve çok mutlu olursunuz.
Ay evet modası geçti onun, Timothee Chalamet var şimdi. Şahsen ben onu bekliyorumBrad Pitt ..yaşlandı adam .
onun üzerinden gelen yorumları ciddiye almazdım ben olsam
Erkekler tipe takilirken iyi de biz isteyince mi kötü? Allah askina cevrenize takilmayin evlenmek icin de gec degilArkadaşlarım hep bu lafı kullanıyor bana ,kimseyi beğenmiyormuşum ,ben birazcık tipe takılan birisiyim, özellikle boy takıntım var ,uzaktan bir akrabamız tam 5 sene sürekli evlenmek istiyordu benimle , bir ay önce kuzenimle nişanlandı herkes aşırı yüklendi bana kısmetini başkasına kaptırdın diye ,yok böyle böyle evde kalacaksın bilmem ne çok kötü hissediyorum (bu arada yaşım 28 merak edecekler için ) sizce haklılar mı ? Bu huyumu nasıl törpüleyebilirim , siz ne düşünüyorsunuz ?
Napsın ayol adam konu sahibini beklemiş beş yıl. Daha ne kadar beklesin. Orda da evlenmeye hazır kuzen varmış, adamın boyuna posuna değil başka şeylerine bakmış sonra hop nikah masasıBoyunu bilmem de, o nasıl karaktersizlik.
5 yıl peşinizden koşup, kuzeninizle evlilik yoluna girmek
Valla begenöe hissi olmadan evlenilmez.Arkadaşlarım hep bu lafı kullanıyor bana ,kimseyi beğenmiyormuşum ,ben birazcık tipe takılan birisiyim, özellikle boy takıntım var ,uzaktan bir akrabamız tam 5 sene sürekli evlenmek istiyordu benimle , bir ay önce kuzenimle nişanlandı herkes aşırı yüklendi bana kısmetini başkasına kaptırdın diye ,yok böyle böyle evde kalacaksın bilmem ne çok kötü hissediyorum (bu arada yaşım 28 merak edecekler için ) sizce haklılar mı ? Bu huyumu nasıl törpüleyebilirim , siz ne düşünüyorsunuz ?
Ayy çok güldüm yaBir erkek seni seçti seçti seçmedi ayvayı yedin... Bu zihniyetteki kadınlar sonra, herkes Habeş maymunu kılıklı kocalarına hasta sanıyor.
Ay bırakın allah korumuş, beş sene peşinden koştuğu kızın kuzeni ile evlenen zihniyetteki adam mı iyi kısmetmiş? Çevrenizin nasıl kafası var Allah aşkına, beğendiğiniz erkek tipini değiştirirmisiniz bilmem ama çevrenizi değiştirin bence, öncelikli olarak da beş yıldır peşinizden koşan adamla evlenecek kadar gözü dönen kuzenden başlayın bence.Arkadaşlarım hep bu lafı kullanıyor bana ,kimseyi beğenmiyormuşum ,ben birazcık tipe takılan birisiyim, özellikle boy takıntım var ,uzaktan bir akrabamız tam 5 sene sürekli evlenmek istiyordu benimle , bir ay önce kuzenimle nişanlandı herkes aşırı yüklendi bana kısmetini başkasına kaptırdın diye ,yok böyle böyle evde kalacaksın bilmem ne çok kötü hissediyorum (bu arada yaşım 28 merak edecekler için ) sizce haklılar mı ? Bu huyumu nasıl törpüleyebilirim , siz ne düşünüyorsunuz ?
Evlendiniz mi peki ?banada öyle derlerdi ...bende ben sarışın sevmem antonio banderası bekliyom derdim:) insanların canınızı sıkmasına izin vermeyin ... gerekirse ben evlenmeyi düşünmüyorum evlilik sorumluluğu almaya hazır değilim de diyebilirsiniz
hayır bekarım 32mi gircem hiçte sorun etmiyorum insanların laflarını ...hatta şuan hayatım da biri var anne ve ablam dışında kimse bilmiyor :)Evlendiniz mi peki ?
Hadi inşallahAy evet modası geçti onun, Timothee Chalamet var şimdi. Şahsen ben onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?