- Konu Sahibi bramblerose
-
tabi ki ::))) ikinizi de onayladim suan uc resim var yarin tatile gdyrum 10 gun sonra yeni resimleri yuklerim :)))) ank 32 : evt ablacim ins zamanla daha iyi olur ucundaki sisljtn dolayi canm sikiliyor ama gersey yolunda egrilik gecti sisler iniyor :))))
ben de zühtü hocaya ameliyat oluyorum haftaya. sen saat kaçta ameliyat olmuştun acaba? bana akşam 6'da olacağım söylendi ama bütün gün aç mı kalcam onu merak ediyorum :)
bir de hastane şartlarından bahseder misin biraz?
teşekkür ederim bramblerose teklifi kabul ettiğin için.gerçekten çok beğendim burnunu.çok kibar her yönüyle.ne düşüklük var ne kalınlık.geçmiş olsun tekrardan:)
bramblerose bende fotolarını görebilirmiyim?birde alçı ne kadar süre kaldı acaba?
özel mesaj yollayamıyorum ne yazık kimeil adresinizi mesaj olarak atarsanız sanırım iletişime geçmemiz kolay olcak
canım ara ara yeni fotolarını koyda görelim farkı nasıl olmuş
yeni resim ekledim[/QUOTE
canım fotolarına baktım daha güzelleşmiş şişler daha azalmışş git gide güzelleşiyor
yeni resim ekledim[/QUOTE
canım fotolarına baktım daha güzelleşmiş şişler daha azalmışş git gide güzelleşiyor
sabırla bekliyorum ablacım:))
canım fotolarına baktım sorunuda yanıtladım bence şekil güzel korkma daha cok şiş fısıtk
teşekkür ederim ablacım:) inş öyle olur.Bugün burnuma küçük bir darbe aldım umarım birşey olmamıştır yarından sonra kontrole gideceğim bişi olmaız inşsallah
blamblerose,burnun hayırlı olsun gayet tatlı olmus.eski halını de sımdı gordum.bence estetıkten oncede sorunlu bı burnun yokmus,gayet hos bı bayanmıssın.bu arada sıslerım hala ınmedı demıssın,sanırım 4ay oldu ,acaba doktor ne zaman tam seklını alır dedı??benım kalın derılı bı burun yapım var,acaba bızım burnumuz ank32 nınkı gıbı ınce olmuyomu?estetıkten sonra bıle etli bı goruntu mu kalacak??
blamblerose,burnun hayırlı olsun gayet tatlı olmus.eski halını de sımdı gordum.bence estetıkten oncede sorunlu bı burnun yokmus,gayet hos bı bayanmıssın.bu arada sıslerım hala ınmedı demıssın,sanırım 4ay oldu ,acaba doktor ne zaman tam seklını alır dedı??benım kalın derılı bı burun yapım var,acaba bızım burnumuz ank32 nınkı gıbı ınce olmuyomu?estetıkten sonra bıle etli bı goruntu mu kalacak??
bramblerose,oncekı halını cok merak edıyorum,nasıl bı burun yapın vardı?kemerlı olmasına baglı kemık sıkıntısımı vardı yoksa etlı kalın derılı olmasına baglı buyuk bı goruntu sıkıntısı mı vardı?
hani nerde fotograf:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?