- Konu Sahibi bramblerose
-
10 Haziran 2011 tarihinde Zühtü Demir'e burun ameliyatı oldum. Bugün itibariyle 56 gün oldu.Çok memnunum doktorumun ilgisindenFakat şuan hala çok şiş burnum ve biraz eğrilik var bunun da şişlerden kaynaklandığını söyledi doktorum.Umuyorum ki şişlikler indikçe zamanla düzelecek sabretmekten başka çare yok Resimler albumumdedir görmek isteyenler ekleyebilir
10 Haziran 2011 tarihinde Zühtü Demir'e burun ameliyatı oldum. Bugün itibariyle 56 gün oldu.Çok memnunum doktorumun ilgisindenFakat şuan hala çok şiş burnum ve biraz eğrilik var bunun da şişlerden kaynaklandığını söyledi doktorum.Umuyorum ki şişlikler indikçe zamanla düzelecek sabretmekten başka çare yok Resimler albumumdedir görmek isteyenler ekleyebilir
nerde amilyat oldun?
Ankara'da Zühtü Demir'e oldum Akay Hastanesi'nde..
canım cok guzel olmus gule gule kullan:)
zühtü demir gercekten de oldukça ilgili bi doktormus arkadsım söyledi.bu arada canım fotolarını görebilir miyim?
bi de arkadsımdan biliyorum burun nerdeyse 6 ayda oturuyo diyolar.burun ucunun küçülecegini ve cok güzel olacagını düşünüyorm.yani biliyosun yüzü gösteren burun.valla yaşı bile en az 5 yaş küçük gösteriyo yani.kendimden biliyorum.öpüldün:)
Evet albume fotoğraf koymuştum sonra kaldırdım. Fakat ben bunu yaptığımda bu başlık henüz onaylanmadığı için görmedim. Üzgünüm. Birkaç fotoğraf ekliyorum şimdi albümüme yorumlarınızı bekliyorum. Bu arad bahsettiğim eğrilik 2 3 gün içinde geçti masajlarla:))) şuan moralim daha iyi=))) hiçbir sorun yok sadee burun ucu şiş olduğu için biraz büyük gelior bana o kadar.. Koyacağım fotoğraflar 15 gün önce falan çekildi son halimi çekip koyarım yarın falan... Ank32 sen olmasan ben naparım:))) canım ablam benm!
canım fıstığım yeni girdim yoktum herzaman yardımcı olurum kuzucum herkese fotolarına bakıcam yorumları döktüreyim bir doktorumuz süper canım daha cok güzel olcak 6 ay bir dolsun da sen burun gör bakalım :))
İnşallalh ablacım, inş pişman olmam:) şimdilik bekleme aşamasındayımsabretmekten başka çare yok inş güzel olur:)
bramblerose bende fotolarını görebilirmiyim?birde alçı ne kadar süre kaldı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?