'' BRANCA URSULUİ '' kızlar yardım edin..

kuday

Binlerce şükürler olsun bebeğim benimle
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
662
176
133
arkadaşlar BRANCA URSULUİ ben bu ilacı burda duydum sadece romanyada satılıyomuş ve bitkisel bi ilaçmış kadın ve erkek infertilitesinde kullanılıyo aranızda duyan memnun kalan bu ilaç vesilesiyle hamile kalan varmı lütfen bana yardımcı olunn..

Son düzenleme:
İyi geceler canim ins en yakin zamanda bebek sahibi olursun.İlaci hic duymadim daah once ama sana bir tavsiye tavsiye uzerine ve kulaktan dolma ilaclar kullanma bitkisel diye sandigimiz ilaclarin icindr kim bilir neler vardir ben hic bir urunun yuzde yuz bitkisel olduguna inanmiyorum icinde bir miktarda olsa kimyasal vardir yoksa nasil olacak sen en iyi doktora git onlar sana en iyi ilaclari verirler.Tavsiye uzerine kullanilan ilaclar baska hastaliklari tetikler.

kızlar bilginiz yok mu yaa bu konuda

İyi geceler canim ins en yakin zamanda bebek sahibi olursun.İlaci hic duymadim daah once ama sana bir tavsiye tavsiye uzerine ve kulaktan dolma ilaclar kullanma bitkisel diye sandigimiz ilaclarin icindr kim bilir neler vardir ben hic bir urunun yuzde yuz bitkisel olduguna inanmiyorum icinde bir miktarda olsa kimyasal vardir yoksa nasil olacak sen en iyi doktora git onlar sana en iyi ilaclari verirler.Tavsiye uzerine kullanilan ilaclar baska hastaliklari tetikler.

Bu yoruma katılıyorum. İlaçların mahiyeti ne olursa olsun Doktorunuza danışmadan kullanmayınız.

Ayrıca lütfen konuları açarken doğru bölüme açtığınıza emin olunuz.
Bu tür konular için uygun bölüm: http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik-f489/

Back
X