Saç Şekillendiriciler Braun Saç Maşası (Ec1)

maşa kullananlarda yazabilr illa bu marka olması gerkmiyor
maşa kullananlarda bilgilerini paylaşırlarsa seviniriz a.s.

arkadaşlar merhaba ben de remington Ci 19 mm seramik saç maşasını aldım.Benim saçlarım normalde fönlü gibi dümdüz birde ince telli.Buna rağmen saçlarıma maşayı yaptığım anda en az 2 gün dayanıyor.Remington diyorum başka birşey demiyorum.iri su dalgası bukleler oluşuyor ve gayet doğal duruyor.Birde bu maşanın kendine özel fırçasına var.maşayı yaptıktan sonra sık spreyi.sprey saçta baya bi kuruduktan sonra o fırçayla tara hem daha havalı hemde daha doğal duruyor dalgalar.saç maşasında o kadar pahalı ürünler almanıza da gerek yok.ben 50 tl'ye aldım teknosadan.

arkadaşlar birde size tavsiyem avonun durulanmayan saç bakım kremi var.saçlarızı yıkadıktan veya duşunuzu aldıktan sonra saçlarınızı tarayın ve bu saç bakım kremini saçlarınıza sürün.(2 tatlı kaşığı kadar).bu krem saçlarda elektiriklenme yapmadığı gibi saça çok daha kolay şekil veriyor.fiyatıda pahalı değil.Avon Advance Techniques Daily Results Quick Touch Leave-in Conditioner

bende bugün ec1 aldım 139 dan 79 tl ye inmiş .. boynerde indirim vardı iyi oldu.. babyblisse baktım aynı fiyattı onunda 79 tl idi.. saç maşamda braun o yüzden braun tercih ettim gene

iki senedir braun ec1 maşayı kullanıyorum, çok memnunum,özellikle uzun saçları su dalgası gibi doğal bukleler yapıyor.ve uzun süre dayanıyor

merhaba bende braun saç maşası almak istiyorum acaba hangi boynerden aldınız öğrenebilirmiyim?

tavsiyelerinize uyarak bugun bende boynerden braun ec1 aldım 79 tl ya.Babyliss ve braun arasında kararsızdım.Umarım doğru tercih yapmışımdır.

bende sıparıs verdım ama gelmedı hala ınsallah ıyıdır ya...

ya kızlar benm saclar cok duz, ve inatçı yani zar zor bi masa yı tutarsa da en fazla 20-35 dk da gidio.. yine düz ne yapabilirim ne onerrsiniz? o seramk ten arkdasm kullanmstı bna da güzel oldu ama kararszm..

merhaba bende braun saç maşası almak istiyorum acaba hangi boynerden aldınız öğrenebilirmiyim?

Canım kusura bakma geç gördüm mesajını ben şaşkınbakkal boynerden aldım ama shopping fest kapsamı içinde kamanya vardı

Bi de taftın pembe şişeli saç köpüğünden aldım ikisinin birleşimi gerçekten çok ama çok başarılı, yağmurlu havada bile sönmedi ki benim saçlarımı kuaför babyblissle yapıp spreylerle bile sabitlediğinde 2 saat sonra dümdüz oluyodu ben yaptığımda 2 gün dayandı...

ben de trendyol'dan babyliss 2219CTRE seramik kaplama saç maşasını sipariş ettim, bu hafta içinde elimde olur, memnun kalırım inş da sizi de haberdar ederim. aynısından bir tane de yengeme gönderdim doğumgünü hediyesi olarak, onun saçları düz normalde, benim dalgalı, maşa da 19mm, umarım güzel sonuçlar elde ederiz.bana kargoyla beraber 58 tl ye geldi, hepsiburada'da benzer fiyatla sayılır ve kullananlar memnun kalmış hep. aslında braun alacaktım ama kalın geldi bana maşaları, 32mm ve 25mm olmak üzere 2 maşası var sadece.

bendede braun ion shine var 3 seneden beri kullanıyorum ama saçı çok yakıyor kırıklardan bir türlü kurtulamadım 2 aydan beride kullanmama kararı aldım ama çok güzel yapıyor düzleştirmeyide bukleleride çok güzel yapıyor

kızlar bende braun es3 aldım çok memnunum gerçekten düzleştirme etkisi çok yüksek ve saçımı düzleştirdikten sonra nemli gibi parlak yapıyo düzleştirmediğim zman saçım püskül püskül dağınık oluyo iyiki almışoım çok memnunum iyon teknolojisi dedikleri şey sayesinde saç nemli gibi görünüyo ve parlak

kızlar kesinlikle braunu tercih edin gerçekten çok memnun kalıcaksınızbabbllis ürünleri saç için profosyonel değil

yaaa bana eşim braun ec1 almış hediye olarak, maşayı kullanamıyorumm yaaa:84: saçlarım öne doğru uzayan model, önleri omzumda arkaları ensemde, bu maşa çok kalın geldi yapamıyorum, belki de beceremiyorum, biraz taktik verin kızlar bana..değiştirtcem yoksa, pişman olmakta istemiyorum, belki benim beceriksizliğimdir die :26:

Bende braun ec1 var saçı parlak yaptığı doğru ama dalgalar hemen söndükten sonra parlaklık hiçbir işe yaramıyor...onu kullanmıyorum artık remington ince plakalı düzleştirici aldım dalgalar daha kalıcı oldu.Annem bayıldı her gün saçını yapmamı istiyor

Canlar tam olarak bu dalgayı elde edebilmek için kaç mm gerekli saçlarım ince telli ve maalesef az. Tecrübelerinize güveniyorum.

Braun 25mmlik maşa almayı düşünüyorum babyliss te aklimda var ama braun duzlestirici elektriklenme sini onluyo saçlarının ayrıca masayı saci tutmayan arkadaşlar için oriflame sac isi koruyucu 3u tavsiye ederim kesinlikle basta sert geliyor ama sonra yumsuyor ve iyi tutuyor düzleştirir ken kullanmayın ama

Braun 25mmlik maşa almayı düşünüyorum babyliss te aklimda var ama braun duzlestirici elektriklenme sini onluyo saçlarının ayrıca masayı saci tutmayan arkadaşlar için oriflame sac isi koruyucu 3u tavsiye ederim kesinlikle basta sert geliyor ama sonra yumsuyor ve iyi tutuyor düzleştirir ken kullanmayın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…