• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun Saç Maşası (Ec1)

MaviKelebek22

I Need You Now..<3
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
483
-2
96
İstanbul
arkadaşlar -tatlicadiarzu-
gecen günlerde braun ec1 saç maşası almştım kadın onerdi die ama hakkında fazla bişey bilmiyorum buraya yazmak istedim iyon etlkiliymiş gerçektende dogru saçı hiç kabartmıyor elektriklenddirmiyor
ilk defa maşa kullanıyorm belkide beceremiyorum
yaptıgım bukleler yarım saat sonra bozuluyor çok bekletmekte istemiyorum saçım yanar die korkuyorum
burasıda paylaşım alanımız olsun benim çok hoşuma gitti metal kaplamada degil ayrıca...eger almak isteyenler kesinlikle alsın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

bende remıgtonun masasını aldım
benımıde seramık kaplı
kullanabılırmıyım emın dııldım aldıgımda
ama ben becerıksız olmama ragmen bu tarz konularda mukemmel yaptım
artık duzlestırıcımı kullanmıyorum bıle,
bazen buyuk tutamlar alıp yapıyorum ırı dalgalı gıbı oluyor
bazende normal masa,
bıttıkten sonra spreylıyıp sabıtlıyorum.
ınan kuaforde yaptırdıgımdan daha hoş daha dogal ve daha kalcı oluyor.
kesınlıkle tavsıye edıyorum

canım bende bu ara bukle maşası araştırması içindeyim, bende sanırım Braun EC1 alıcam, bence ısısını biraz arttır ve biraz beklet derim, hem bu maşalar saç yakmıyo ne kadar bekletirsen beklet hihoyyyt

baktın olmadı, kullanmadan önce saçına jöle ya da şekillendirici gibi bir şey sürersin ??

kullanmadan once jole falan surdugunuzde kaskatı oluyor bukle ben denedım oyle yapay duruyor.
seklı verdıkten sonra spreyle sabıtlemek daha ıyı oluyor..

129 YTL bunun fiyatı belki gittiginiz yerlere göre degişir
yorumlar için herkeese çok tekeskkür ederim arkadaşlar
saçıma jole yada şekillendirici sürsem yanarmı diye korkuyorum
benim saçım bayagı uzun sırtımda yani çok mu bekletmem lazım ?*

bide bu model saç maşası olan arkadaşlara bişey sorucam
maximum a kadar dügmeler yanıp sonüyo ya sanki şarj olurmuş gbi max. olana kadar yapmıcakmıyız bayagı bekletcek miyiz ?

Kızlar ben daha dün saç maşası aldım. Bende braun mu yoksa babyliss mi çok kararsız kaldım. Evkura gittim. Satışçı kız babyliss i öneririm dedi. Braunun fiyatı 129 ytl babyliss 69 ytl. Düşündüm bende bütün şaç aletlerim düzleştiricim, fönüm falan babyliss bunu da babyliss almaya karar verdim. Ben 25 mm kalınlığında olanı aldım. Isı ayarlı 100-200 derece lcd ekran. Benim aldığım ne ince nede çok kalın. Akşam denedim. Tabii biraz acemilik çektim. Düzleştiriciyi aldığım zamanda öle olmuştu zamanla elim alışır. Bukleri çok güzel oldu. Düğüne gider gibi kıvırcık olmadı doğal dalga oldu. Zaten öle istemiyordum onun için kalın aldım.
Nasıl yaptığımı anlatayım: Saçı bir tutam aldım. Çok ince almadım ama. Güzelce sardım. Ve seramik olduğu için saçı maşaya kıstırsanız bile aşağıya doğru çekebiliyorsunuz çok rahat kayıyor. Biraz beklettim. Hatta elimle saça dokunarak ısısını kontrol ettim. Isındığına kanaat getirdikten sonra çıkarttım. Çıkarttığın buklelere hiç ellemedim. Tamamını böle bitirdim. Bu durumda merinos koyunu gibi oluyorsun ama soğumadan ellersen çabuk bozuluyor. Sonra bukleleri ellerimle ayırıp aynı yöne kıvırarak şekil verdim. Eğer şekil vermeyi sabah yapacaksan akşam öle yat sabah şekil ver. Ben çok beğendim. Alacak olanlara babylissi tavsiye ederim. Fiyat olarak daha ucuz ama işlem aynı :lepi:
Bu arada canım sen saçlarım çok uzun demişsin. Benim kardeşiminde saçları çok uzun o yaparken tutamın önce dibten yarıya kadar sarıyo orayı bitiriyo sonra uçtan yarıya kadar sarıyo. Saç üstüste gelince en üstteki fazla ısınmıyo diye. Daha uzun sürüyo yapması ama çok güzel oluyor.

minnick, saol canım dedigin yöntemi az önce uyguladım sonuc harika demekki ben acemilik çektim
yaptıgım bukleleri kuafor tokalarıyla tuturdum sonra açtım spreyledim dügüne gitcek gibi oldu..
aynn bende bizim burdaki evkurdan aldım ilgilenen bayan alıcaksan iyi bişey al ,bunu al dedi bayagı sattın alanlarda çok memnun olduklarını söylüyrlar dedi saçınızı asla elektriklendirmez dedi 185 dereceye kadar yükseliyo gereçkten hiç elektriklendirmio müthiş ya ben çok memnunum eger benim gibi bukle saçları beyeniyorsanız kesinlikle alın derim

Son düzenleme:
minnick, saol canım dedigin yöntemi az önce uyguladım sonuc harika demekki ben acemilik çektim
yaptıgım bukleleri kuafor tokalarıyla tuturdum sonra açtım spreyledim dügüne gitcek gibi oldu..
aynn bende bizim burdaki evkurdan aldım ilgilenen bayan alıcaksan iyi bişey al ,bunu al dedi bayagı sattın alanlarda çok memnun olduklarını söylüyrlar dedi saçınızı asla elektriklendirmez dedi 185 dereceye kadar yükseliyo gereçkten hiç elektriklendirmio müthiş ya ben çok memnunum eger benim gibi bukle saçları beyeniyorsanız kesinlikle alın derim

Canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Uygulayabilmene sevindim. Elin alışınca daha iyilerini yapacaksın merak etme. Benim de elim yavaş yavaş alışmaya başladı. Artık daha güzel bukleler çıkıyo ortaya hihoyyythihoyyyt

bendeki de babyliss (hem saç düzleştiricim hem maşam), ben çok memnunum. Bende de dalgalar iniyor biraz ama çok doğal duruyor. Tutamı ne kadar kalınlaştırırsanız, sönmesi o kadar kolay oluyor.

yok canım elektrikle çalışan bişey hiç bitmio yani ama makineyi bozarsan sıcakkaen suya tutarsn vs. bişey yaparsan belki bozulabilir özel bi dügmesi var onun ona basınca açık hale geliyor..

Back
X