• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun Saç Maşası (Ec1)

ben de maşa alıcam babylissten memnun herkes yani.ben de onu alıyım bari.peki 19 mu 25 mi ne dersiniz kullananlar?:sm_confused:

Evet 19 mu 25 mi kızlar benim saçlarım çok uzun değil kısa hangisi kullanışlı olur acaba.
Birde wat ı mı değer alıcaz dereceyi mi??????

benimki 19 mm dereceli ben çok memnunum sen nasıl bişey yapmak istiyosun 19 mm daha ince yapıo 25 daha kalınj yapıor 25 mm uzun saçlılar için canım sen 19 mm olanı kullan bence..a.s.

bende braunun istiyorum çünkü düzleştiricisinden çok memnunum eminimki buda iyidir fiyatıda baya düşmüş 70 lere..bende düzleştiricimi 140larda almştm şimdi heryerde ucuzlamış iyiki maşayıda erken davranıp almamışım şimdilerde doğum günümde zaten inş hediye gelir sırnaşık şey herkesin yanında bahsediyim istiyorum diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:lepi: ne zekisin kız sen sevdim seni :lepi:
valla canım hediye gelmesse biz sana site olarak alalım dicem ayrımcılık olcak valla kimseden bişey bekleme almazlar malmazlar üzülürsün kendin al rahat et :roflol:

ya bende dün akşam braun maşadan alabildim sonunda :dance:

ama şöyle bi sorun var hayatımda ilk kez kendim maşa yapmaya çalıştığım için :smiley-cool: , bişiler yapmaya çalıştım ama beceremedim yaw , hele arkalar hepten kaldı :bbo:

ya nasıl yapıcam bi tarif etseniz kızlar banada , vardır bu işin püf noktaları ..

çok sağolun şimdiden a.s.

Kızlar bugun evshoptan masa aldım braun ec1 bıde daha kalını vardı bu ec1 ın kac cm oldugunu bılıyormusunuz kalınlıgının onceden phılıps vardı bana ınce geldı acaba kalınlıgı aynı mı

arkadaşlar benim saçlarım çilek kırmızı renginde boyalı ve omuzlarımın biraz altında.. Braun EC2 maşa almayı düşünüyorum ama biraz kalın gibi geldi sizce ne yapmalıyım??

ayis evet yaaa ben de çok karasız kaldım,ben de bu modeli düşünüyorum ama babyliss ile arasında kaldım,sen neye karar verdinn

ya bu maşa olayında boyalı saçlar için olma olayını da yeni duyuyorum :)

saçı boyalı olup da babyliss kullanıp memnun olan var mı

ya da braun ec2 kullanan var mı ?

Braun EC 2 İyonlu Maşa - Boyalı Saçlar İçin bunu alın harika.benim saçlarım kıvırcık ama düzensiz.şimdi maşa ile düzenli hale geldiler sac kalınlıgına. türüne göre derece ayarlıyor.büyük bukleler yapıyor.tavsiye ederim:)

babyliss kullanıyorum bende ince olanını 19mm den sacları kısa olanlar inceyi tercih etsinler babyliss saç bakımda çok başarılı gercekten 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum hiç bi problemi olmadı ayrıca derecesi en yüksek olanda babylissin tavsiye ederim fiyatıda daha cazip :)

bende de braun ec1 maşa var ama kaç mm olduğunu bilmiyorum. saçlarım fazla uzun değil (35 cm filan) annem hediye olarak aldı bu maşayı ama bilseydim daha ince olanlardan alırdım. çünkü rahat kullanamıyorum aleti, belki de elimin beceriksizliğinden :1no2: arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz saçlarınızı, özel bir tekniği filan var mı? mesela dalga yapabiliyorum ama lüle hiç beceremiyorum, hızlıca çekmek gerekiyormuş ama korkuyorum ters bir hareket yapıp kulağım yüzüm yanacak diye delikafadulden

canım bende de braun ec1 saç maşası var ilk günler çok zorluk çekmiştim boşuna aldığımı düşünmüştüm dalga yapıordum pek beceremiyordum dalgalarımda sönüyordu
sonra new wave die saç spreyi aldım dalga yaptıktan sonra sıktım birkç saat dalgalarımı söndürmüyor tutuyor kokusu da güzel saçı da canlı gösteriyor artk elimde alıştı dlgalar ypıorm saçıma.

valla bende babylissin düzleştiricisi var sacımı çok kuruttu ve kırdı bida kullanmadım.braun düşünüyorum.ama hala kararsızım CADIARZU

a.s.ben braun ec1 maşasından almayı düşünüyodum 120 tl fiyatı pahalı geldi sinbo aldım 20 tl ye ama hiç memnun deilim sanırım buda çöpe gitcek braun için para biriktirmeye başlayım en iyisi bende braun düzleştiricisi var gerçekten saça diğerleri gibi zarar vermiyor ion özelliğide saça parlaklık veriyor kesinlikle maşa da seramik başlıklı olmalı.braun ec1 kullananlar memnun mu acaba??

a.s.benim saçlarım uzun ve kalın telli braun ec1mi alsam braun ec2 mi yardımmm edinnn lütfennnnn buklelerimi bihter modelinden istiyorum 1 mi daha iyi olur 2 mi yalnız bi sorun daha var benim saçım doğal. boya yok yani ec2 de boyalı saçlar için boyasız saça olurmu???

kullanmadan once jole falan surdugunuzde kaskatı oluyor bukle ben denedım oyle yapay duruyor.
seklı verdıkten sonra spreyle sabıtlemek daha ıyı oluyor..

bende braun ec1 almayı düşünüyorum suan sinbo var bende yapıyo ama 2 saat bekletmem gerekiyo ve saçımı yakıyo metal kaplamalı bende seramik istiyorum braunun düzleştiricisinden memnunum maşasıda iyidir. benm saçım uzun gür dolgun ve kalın telli ec1 daha uygun olur bnce size bir püf nokta vereyim:buklelerinizin kalıcı olmasını istiyorsanız önce saçınızın en üstünden parmaklarınızla yada tarak sapıyla bi daire çizerek ayırın kıvırın ve tutturun sonra alttan bidaha daire çizin(fazla kalın olmasın)yine tutturun böyle böyle tuttura tuttura en alta gelin en altı bırakın ve yapmaya başlayın saçın dibinden ucuna doğru sarın en alltta kalan bölümü bitirince o sıraya sprey sıkın sonra bi üst katı açın onuda yapın ve o sırayada sprey sıkın böyle böyle bitirin ve en sonunda yani bitince üstünüzden sprey gezdirin deil 1 gün 3 gün bile bozulmaz deneyin görün

a.s.benim saçlarım uzun ve kalın telli braun ec1mi alsam braun ec2 mi yardımmm edinnn lütfennnnn buklelerimi bihter modelinden istiyorum 1 mi daha iyi olur 2 mi yalnız bi sorun daha var benim saçım doğal. boya yok yani ec2 de boyalı saçlar için boyasız saça olurmu???
aynı şeyleri bende soracaktım

bnde babyliss pro200 19mm olanı kullanıyorum uzun bir araştırmadan sonra babyliss almaya karar vermiştim 75e almştm indirime girerken memnunum baya kalın tutamlar alıyorum bihter gibi oluyorum :)

ben yıllardır rowenta elite model look cf2022 modelini kullanıyorum, 25 mm kalınlığında. Ben kalın maşaları tavsiye etmiyorum çünkü saç uzadıkça daha çabuk bozulur hale geliyor. İnce maşa varsa tutamları kalın alınca yine iri dalgalı bi görünüm yakalanıyo zaten. Bi de kalıcı olması için çok çok az jöle veya sprey sıkıp öyle sar demişti bana kuaför. Biraz sert oluyo çok hafif biraz da maşaya yapışıyo ama kesinlikle 2-3 gün bozulmuyo, tavsiye ederim.
İpucu olarak: 1. çok bekletin bişicik olmaz, 2. su dalgası yapmak için saçı maşaya tekelden yani ucunu hiç bırakmadan saçı hem kendi ekseni etrafında hem de maşa etrafında döndürerek sarın. yani saç sarılırken ince bir tutam haline gelmiş olsun. aksi takdirde illa ki lüle olur.
Benim tecrübeyle sabitlediklerim bu kadar :)

Back
X