Buharlı Ütüler Braun Ütü kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

mutlukiraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
46
5
86
İzmir
Merhaba Arkadaşlar,

Çeyizim için ütü almayı düşünüyorum. Şuan 2300 wattlık 40g sürekli buhar 100g ani buhar verebilme özelliğine sahip bir ütüde karar kıldım gibi. Ancak yine de kullanaların yorumlarını dinlemek isterim.

Şimdiden teşekkürler

ben braun aldım çeyızım için canım ama kullanmadım daha bılmıyorum nasıl.Satış görevlısı hassas kumaşları koruyucu tabanıyla ütülersenız bırşey olmaz deyınce hoşuma gıttı.çift taban verıyorlar yanında.Başka markalada bu yokmuş.Kullanan arkadaşlar varsa yorum almak isterim bende:)

arkadaşlar ben o ütüyle yıllarca kafayı yedim.hele ki o dediğiniz 2. taban asla ısınmıyor sonunda atmıştım bile.

moralinizi bozmak istemem ama ondan sonra arçeliğin çok basit bir modelini kullandım o bile daha iyiydi.şimdi ise tefal yada philips alacağım onun için geziyordum sayfalarda sorunuzu gördüm.

umarım yanılırım da sizin ütü benimkine benzemez..

nasıl ısınmaz yahu şaşırdım o kadar para verdık.ben daha deneme yapmadım bılmıyorum ama kalıtelı dıye aldık canım.

nasıl ısınmaz yahu şaşırdım o kadar para verdık.ben daha deneme yapmadım bılmıyorum ama kalıtelı dıye aldık canım.

philips kazanlı ütüler çok güzel.. Bundan once tefal kullandık mavı kazanlı utulerden dunyanın parasını verdık bozuldu yetkılı servıse verdık ve artık olmaz alıyorsanızda philips alın tefal urunker bozulmaya basladı dedıler

ütü yeterince kırışık açmıyordu.bir de o tabanı takınca sıcaklığı kesiyor.küçük ev aletleri birazda şans işi.dedim ya umarım sizinki benimki gibi kötü çıkmaz.ama o 2. tabanı ne ben kullandım nede kardeşim.ikimizde attık.

tamamen satış için uydurulmuş bir parça.halen satılıyor olması da ilginç.ütü de tefal yada philips ten şaşmamak lazım..

satış için uydurulmuş olurmu? görevlıye sordum ben bugün kullanıcı yanlış kullanmış dedi.ek taban her zaman değil narın kumaşlarda takılıyor canım.marka bır ütününde böyle şeyler yapacağını sanmam.

satış için uydurulmuş olurmu? görevlıye sordum ben bugün kullanıcı yanlış kullanmış dedi.ek taban her zaman değil narın kumaşlarda takılıyor canım.marka bır ütününde böyle şeyler yapacağını sanmam.

sizde kullandıkça ürününün avantaj ve dezavantajlarını yaşarsınız.ben bu ütüyü 3 yıl kullandım.daha doğrusu kullanamadım.tek tabanın ısısı bile yeterli değilken ek tabanı takıp ta işimi uzatmıyordum.ek taban teflona benzer bir maddeden yapılmış.zaten az ısınan normal çelik taban birde o teflon tabanı ısıtamıyordu.kardeşimle aynı zamanda aldık ütülerimizi.o da aynı sorunu yaşayınca tamam dedik.

hassas ütüyü zaten ısıyı düşürerek yapıyorsun.o nedenle o tabanı attık gitti.zaten ütüden de memnun olmayınca ütüyü değiştirdik.
sorduğunuz için yazıyorum,kullandıkça yaşayacaksınız.umarım sizde böyle bir sorun olmaz.markaya karşı herhangibir antipatim de yoktur ayrıca.hatta tüm küçük ev aletlerimi özellikle braun aldım.küçük ev alet markası diye.ama ütüden hiç memnun kalmadım.ve halen böyle bir modelin satışta olmasına da ayrıca şaşırdım.demek ki memnun olmayan bir ben birde kız kardeşimmiş.bu sayfayı da kendime yeni bir ütü arıyorken gördüm.herkes ''philips azure ''markayı öneriyor.yarın almayı düşünüyorum..

kafama takıldı şimdi siz öyle söyleyınce ütüyü daha kullanmadım ben yenı aldım değiştirsemmı acaba?

kafama takıldı şimdi siz öyle söyleyınce ütüyü daha kullanmadım ben yenı aldım değiştirsemmı acaba?

bence de değiştir.imkan varsa.ben çeyizim için almıştım.2-3 yıl kullanmadım yani.o zamana kadar da geçmişti değişimi doğal olarak.6-7 yıl önce bu kadar tüketici hakkı falan da yoktu.sesimizi çıkarmadık.3 yıl kullandım boşu boşuna sinir de oldum ayrıca.
valla imkan varsa değiştir canım sen o ütüyü.ben bugün philips azure alacağım kısmetse.yada tefal bak.tavsim budur..

bende hiç memnun değilim değiştiricem ütümü daha 3 aydır kullanıyorum ama çıldırıyorum resmen almaz olaydım keşke phlipse bakıyorum bende hiç ama hiç memnun kalmadımm

ütüde philips ten şaşmıcaksın bu zamana kadar tefalden de çok şikayet duydum ama philips ten hiç duymadım özellikle azur u çok met ediyolar evimde kaç yıllık philips ütü var öyle pahalılarından da almamıştıktık ynede çok güzel hiçbir problem yaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…