Teşekkürler..dün kuaförü arayıp sordum,yakındaki bir kuaföre yaptırabilirsiniz dediler ama ben güvenemiyorum,bir problem olursa,suç bizde değil,düzleştirmeyi iyi yapamamışlar deyip,suçu üzerlerinden atabilirler.o yüzden aynı kuaföre gitmem şart gibi geliyor bana
Ben de aldım kuponu.Perşembe günü saat:12.00 ye randevu aldım.Yalnız benim şöyle bir durumum var,önümüzdeki birkaç gün içinde taşınıcaz hem de gaziemire,gerçi şu anda da küçükyalıda oturuyorum,iyice uazklaşıcam es kuaförden yani.Şimdi taşınma telaşımın içinde gidemeyeceğim.Randevumu erteleyeceğim taşınma sonrasına mecburen,bir de 4 gün boyunca gideceğim için son gün pazara geliyor,pazar günü kapalılar.Erken randevu istersen ve son gün ben kendim hallederim dersen,benim perşembe günkü randevuma gidebilirsin.hatta birazdan arayıp erteleyeceğim,istersen benim yerime perşembe günü bir arkadaşım gelecek diyebilirim.
ve kılıçbalığı tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler.Bende watsons live clean bulabilirsem alıcam,İzmirde tek bir mağazası varmış,forumda o da

Ben normalde saçlarıma krem kullanıyorum çünkü saçlarım röfleli,ince telli,kuru.Bu yüzden krem de kullanmam gerekecek sanırım,sen hangisini kullanıyordun kılıçbalığı,,böyle ayrı ayrı soruyoruz,fön danışmanı gibisin sen de canım napalım