- 1 Eylül 2010
- 249
- 201
- 103
Duruma göre değişir, eğer fön tamamen tuttuysa basık olacaktır zaten canım ama bir ay sonra dipten kendi saçların uzamaya başladığında basıklık bir nebze düzeliyor...Yinede endişelenme ve bekleme süresinden evvel yıkama saçlarını...Bir ihtimal diplere sıfır uygulama yapmadılarsa yine hacimli olabilir ama uygulamanın nasıl yapıldığınıb ilemediğim için ezbere konuşmak hata olur...
Bu sabah yıkadım saçlarımı ve son durumu paylaşmak istiyorum. Aynen söylediğin gibi fön tamamen tutmuş ve bu yüzden basık görünüyor şu anda. Mümkün olduğunca dipe kadar sürmüşlerdi ama saç derisine değdirmediler. Saçlarım hızlı uzar zaten. 1 ay sonra hacim kazanır diye tahmin ediyorum. Diğer taraftan o kadar rahat ettim ki duştan sonra, basıklığını çok kafama takmadım. Saçlarım çok zor açılırdı, tarayamazdım. Şimdi çok kolay tarandı. Saçlarımı kuruttum ve dümdüz elektriklenmeyen saçlarım oldu. Hem de çok güzel kokuyor. Eskiden düzleştirici yüzünden yanık kokardı saçlarım. Kısacası yaptırdığıma pişman olmadım ama saçları ince telli olup, basık saç sevmeyenler bu konuyu göz önünde bulundursunlar diyorum. Kılıçbalığı sana da ayrıca teşekkür ederim, dün panikleyip yıkayacaktım saçlarımı, seni dinleyip bekledim. iyi ki de beklemişim:)