bu konuyu bundan sonra burdan mı takip edicez????nereye yazıp,nereye yorum,cevap bekleyelim????
Ne kadar olumsuz şey yazılmış olsa da
kalın telli,dalgalı,kıvırcık,koyu renk saçlara sahip biri olarak düz ve röfleli saçların hastasıyım.
Daha önce düz saç uğruna defalarca defrize yaptırdım gayet verimli kullandım ki defrizenin zararlarını ve saçı yıprattığını kuaförler dahi kabul etmiş ve hiç biri önermiyorken
saçlarımın kopması ihtimalini bile göze alarak röfleli saçların üstüne defrize bile yaptordım,yanık yanık dolaştım bir müddet sonra kestirdim gitti
dert değil hiç saç nihayetinde
Demem o ki,konu düz,dalgalı ve aynı zamnda balyajlı kumral sarı saçlarsa,her türlü riski alabilirm
Kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum aslında İstanbulda internet fırsatlarında hep 99 TL yazıyolar ama nasıl kuaförlerdir hiç güvenemedim
o kadar para verip verim alamamaktan kuaförle papaz olmaktan korktum ben şimdi Mersindeyim burda güvendiğim kuaförüm de 250 TLye yapalım diyor
fiyat pahalı geldi biraz...
Bu fix nano keratin markasına mı güvenmiyorsun arkadaşım,tecrübelerini paylaşır mısın,anladığım kadarıyla sen evde yapıp çok memnun kalmışsın
benim elim yatkındır defrizemi bile kendim yapmışlığım vardır hatta kardeşim de bana yaptırır ama bu olay çok yeni daha,önce bi kuaförden görmem lazım nasıl yaptığını şimdilik evde
denemeye niyetim yok,sen hangi markayı öneriyorsun?birde o kadar çok marka çıkmış ki hangi marka şampuan ve keratin iyi ne önerirsin?