Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

kılıçbalığı gelmiş:10:kılıçbalığı ben saçıma brezilya fönü yaptırmıştım.bilgine hayranım.bio keratin uygulanmıştı.saçlarım dümdüz oldu.ama saçımda parlama yada canlılık hasarlı yerlerin onarılması söz konusu değil.hata saçlarım kurudu.ama aşırı derece düz.hatta dümdüz..ben umduğumu bulamadım.saçımı hergün sodyum içeren şampuan ve kremle yıkıyorum etkisi çabuk geçsin diye.

Canım bio'da keratin oranı düşük o yüzden onarmıyor saçı...Saçları yıkamak yerine bence direkt evde kendin uygulama yap yeniden derim...

merhaba arkadaşlar burada yeniyim daha ilk postum
neredesye tüm sayfalara baktım ama yine de kafama takılan bazı sorular var
1)saçlarımın uçları çok kırık neredeyse 4-5 cm zaten saçımda kısa brezilya fönü toparlarmı yoksa daha mı beter eder ...
yıllardır saçlarım uzamıyor:(( o yüzden kestirmek istemiyorum...
2) straight therapy ile brezilya fönü aynı şeymi deilse aradaki far nedir:)???
3)hiç kuaför tanıdğım yok ve okuduğum kadarıyla bazılarının bakım etkisi daha yüksekmiş hangileri olduğunu biri bana söyleybilir mi ???

Canım bio'da keratin oranı düşük o yüzden onarmıyor saçı...Saçları yıkamak yerine bence direkt evde kendin uygulama yap yeniden derim...

evde denemeye cesaretim yok.ağustos ayında düğünüm var ve saçlarımı yakmaktan korkuyorum:(yardımların için teşekkürler kılıçbalığı

merhaba arkadaşlar burada yeniyim daha ilk postum
neredesye tüm sayfalara baktım ama yine de kafama takılan bazı sorular var
1)saçlarımın uçları çok kırık neredeyse 4-5 cm zaten saçımda kısa brezilya fönü toparlarmı yoksa daha mı beter eder ...
yıllardır saçlarım uzamıyor:(( o yüzden kestirmek istemiyorum...
2) straight therapy ile brezilya fönü aynı şeymi deilse aradaki far nedir:)???
3)hiç kuaför tanıdğım yok ve okuduğum kadarıyla bazılarının bakım etkisi daha yüksekmiş hangileri olduğunu biri bana söyleybilir mi ???

1- Kırıkları düzeltecek hiç bir şey yok tatlım, sadece görünümü biraz düzeltir ama yanıklarda kesinlikle 100% etkili her halukarda beter etmez toparlar
2- Straight therapy bir defrize işlemi ve saça zarar veriyor, permanın düzleştirici versiyonu diyelim, brezilya fönü ise içeriğindeki keratin ve bazı yan maddeler ile birlikte saçın yıpranmış kısımlarını belli bir süre ile doldurup saçın pürüssüz, parlak ve düz görünmesini sağlıyor

3- Markadan markaya değişiyor, etkinin yüksek olmasından kastın saçın uzun süre düz kalması mı yoksa tedavi etkisinin yüksek olması mı, bunu belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim...

evde denemeye cesaretim yok.ağustos ayında düğünüm var ve saçlarımı yakmaktan korkuyorum:(yardımların için teşekkürler kılıçbalığı

Rica ederim tatlım benim, sana şimdiden tebrikler, allah bir yastıkta kocatsın...

etkisinin yüksek kalması derken tedavi edici özelliğinin fazla olması demek istedim :)
bir kuaföre sordum bir gün kalıyormuş sadece saçta galiba o fazla tedavi edici değil
diğer bir kuaför ise schwarzkopf un kini kullandıklarını söyledi yani bu straight therapy oluyor brezilya fönü olmuyor değil mi ?

etkisinin yüksek kalması derken tedavi edici özelliğinin fazla olması demek istedim :)
bir kuaföre sordum bir gün kalıyormuş sadece saçta galiba o fazla tedavi edici değil
diğer bir kuaför ise schwarzkopf un kini kullandıklarını söyledi yani bu straight therapy oluyor brezilya fönü olmuyor değil mi ?

Evet canım schwarzkopf bildiğin defrize, saçı yoruyor ben açıkçası tavsiye etmem çünkü geri dönüş yok, brezilya fönünde diyelim saçların dalgalı ise 4-6 ay sonra saçları yine eskisi gibi dalgalı haline dönüşüyor ama straight therapy de bu şans yok, saç kesilene kadar hep düz kalacak, bu da saç uzadıkça can sıkar diye düşünüyorum yinede sen kendi ihtiyacına uygun olana karar verebilirsin...

Tedavi özelliği dediğim gibi markadan markaya değişiyor tatlım, bir gün kaldığı için kesinlikle tedavi etmez diyemeyiz, eğer markasını biliyorsan yazabilirsin bu başlıkta , ona göre değerlendiririz...

merhabalar tekrar
saçlarım fönden maşadan dolayı çok yıprandı yedi senedir uzamıyor kırıklar yüzünden ... Bu durumda brezilya fönü tercih etmeliyim galiba.
1) Az önce kuaförü aradım enzo diye bir marka kullanıyorlarmış aynı gün yıkanıp çıkılıyormuş fransadan mi ne getiriliyormuş çok iyi falan dediler ama ... artıları eksileri neler acaba
2) bir de tonny guy a sordum onlarda uçuk bir fiyat verdi ama ne kullandıkları hakkında bir bilgim yok .. umarım brezilya fönü altında straight therapy itelemiyorlardır...
hangi kuaföre inanacağımı şaşırdım)) yardımlarınızı bekliyorum:))

kıvırcık saçlarımdan bunaldığım için yaptırdığım brezilya fönünden şimdi maalesef kurtulamıyorum..

başkalarında nasıl sonuç verdi bilmiyorum ama dedikleri gibi 6 aydan fazla bile gidiyor bu saç, üstelik ara press işini yaptırmamış olmama rağmen böyle.yaptırsaydım 9 aya çıkacaktı heralde

uzayan dip kısımlar haricinde yaptırdığım kısımlar maalesef hala düz..

kıvırcık saça fön çektirerek düzleştirip,kolayını bulabiliyoruz ancak brezilya fönü yapılmış bir saçı daha sonra maşa,sarma hiçbirşey kar etmiyor,anında bozuluyor.

brezilya fönü yaptıran birçok kişide yanlış kullanımdan dolayı aşırı tülerme,kabarma ve karışma olduğunu duydum ama ben böyle bir sorunla karşılaşmadım..

dediğim gibi tek sorunum bu saçtan başka bir şekile sokulamıyor olması..

bir de ben çok problem etmedim ama saçlarım güçlenmek yerine daha çok güçsüzleşti,kestirmemden 1 hafta sonra kırıklar başlıyor.güçlendirip güçlendirmediği konusunda şüphelerim var ama belki benim saç yapımdan kaynaklanıyordur.

diyorsanız ki yeter ki saçlarım düzleşsin,kıvırcığı uzun bir süre istemiyorum o zaman cidden çok güzel bir uygulama..

ama benim gibi değiştirerek kullanmak isteyenlere yaptırmış biri olarak tavsiyem asla ama asla yaptırmayın..

kızlar merhaba ben brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum .föne vereceğim paraya üzülmüyorum ama şampuan bana maliyetli geliyor .kuaförüm şampuanın 45 tl oldugunu söyledi.her ay 45 tl şampuana para vermek zor gelir :) sanırım bide kremi olacak.
bana kullanabilceğim uygun şampuan markalarını yazarsanız çok sevinirim.

kıvırcık saçlarımdan bunaldığım için yaptırdığım brezilya fönünden şimdi maalesef kurtulamıyorum..

başkalarında nasıl sonuç verdi bilmiyorum ama dedikleri gibi 6 aydan fazla bile gidiyor bu saç, üstelik ara press işini yaptırmamış olmama rağmen böyle.yaptırsaydım 9 aya çıkacaktı heralde

uzayan dip kısımlar haricinde yaptırdığım kısımlar maalesef hala düz..

kıvırcık saça fön çektirerek düzleştirip,kolayını bulabiliyoruz ancak brezilya fönü yapılmış bir saçı daha sonra maşa,sarma hiçbirşey kar etmiyor,anında bozuluyor.

brezilya fönü yaptıran birçok kişide yanlış kullanımdan dolayı aşırı tülerme,kabarma ve karışma olduğunu duydum ama ben böyle bir sorunla karşılaşmadım..

dediğim gibi tek sorunum bu saçtan başka bir şekile sokulamıyor olması..

bir de ben çok problem etmedim ama saçlarım güçlenmek yerine daha çok güçsüzleşti,kestirmemden 1 hafta sonra kırıklar başlıyor.güçlendirip güçlendirmediği konusunda şüphelerim var ama belki benim saç yapımdan kaynaklanıyordur.

diyorsanız ki yeter ki saçlarım düzleşsin,kıvırcığı uzun bir süre istemiyorum o zaman cidden çok güzel bir uygulama..

ama benim gibi değiştirerek kullanmak isteyenlere yaptırmış biri olarak tavsiyem asla ama asla yaptırmayın..

Tatlım, brezilya fönü yerine defrize uygulanmış olma ihtimali çok yüksek, bak benim saçlarım normalde düzdür, ben yanıklarım için uygulamıştım ve her nedense saçımın ön kısmını ortadan ayırdığımda genelde bit bombe olur, fönle birlikte mesela orayıda düzleştirdim ama aradan geçen 3 ayda orası yeniden ortaya çıktı, ayrıca fönün etkisi geçmeye başladığında ki 2 aydan itibaren başlıyor, saçlarda yavaş yavaş kabarma, elektriklenme veya dalgalanma başlıyor, eğer sende kesinlikle bunların hiç biri yoksa bir çok arkadaşımız gibi straight therapy uygulanmış olma ihtimali çok ama çok yüksek ...Son olarak Brezilya fönü ciddi manada saç telerini kalınlaştırıyor, defrize ise bir süre sonra saçlarda incelmeye ve saç uçlarında kopmalara sebep oluyor sen incelttiğini söylüyorsun, inşallah ben yanılıyorumdur da tez zamanda eski saçlarına kavuşursun canım...Bu arada hepimiz saçlarımızı maşalıyoruz, kıvırıyoruz veya dalgalı fön çekiyoruz ve duruyor:14::14::14:

merhabalar tekrar
saçlarım fönden maşadan dolayı çok yıprandı yedi senedir uzamıyor kırıklar yüzünden ... Bu durumda brezilya fönü tercih etmeliyim galiba.
1) Az önce kuaförü aradım enzo diye bir marka kullanıyorlarmış aynı gün yıkanıp çıkılıyormuş fransadan mi ne getiriliyormuş çok iyi falan dediler ama ... artıları eksileri neler acaba
2) bir de tonny guy a sordum onlarda uçuk bir fiyat verdi ama ne kullandıkları hakkında bir bilgim yok .. umarım brezilya fönü altında straight therapy itelemiyorlardır...
hangi kuaföre inanacağımı şaşırdım)) yardımlarınızı bekliyorum:))

Enzo iyi bir marka canım...

saçta bir gün kalıyormuş kendileri yıkıyormuş aynı gün çıkıyormuşum kuaförden beni çok şaşırttı yani... üç dört gün bekleme yokmuş .....diğerlerinden farkını anlamadım bu açıdan .... saç tellerim kalınlaşacak mı o besleyici etkileri gösterecek mi bilemedim...
markası enzo olsa da yanlış uygulama falan yoktur deil mi biz sizi aynı gün evinize gönderiyoruz dedi ..kararsızım o yüzden
bu markadan yaptıranlar varmı onlarında bir günde işi bitti acaba??

Çok teşekkür ederim kılıçbalığı, bilgine hayran kaldım harikasın http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_arrowa.gif

saçta bir gün kalıyormuş kendileri yıkıyormuş aynı gün çıkıyormuşum kuaförden beni çok şaşırttı yani... üç dört gün bekleme yokmuş .....diğerlerinden farkını anlamadım bu açıdan .... saç tellerim kalınlaşacak mı o besleyici etkileri gösterecek mi bilemedim...
markası enzo olsa da yanlış uygulama falan yoktur deil mi biz sizi aynı gün evinize gönderiyoruz dedi ..kararsızım o yüzden
bu markadan yaptıranlar varmı onlarında bir günde işi bitti acaba??

Çok teşekkür ederim kılıçbalığı, bilgine hayran kaldım harikasın http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_arrowa.gif

Canım, Enzo'da durum şu saçlarını yıkayıp uygulama yaptıktan sonra ertesi gün yeniden gideceksin saçını yeniden presleyecekler ve arkasından yıkayacaklar...İşlem bu kadar...Bunun dışında çeşitleri var, saçının ihtiyacına uygun olan hangisi ise onu kullanırlar...Besleme bakım özelliklerini bilemiyorum çünkü tecrübe etmedim...

6 ay oldu yaptıralı saclarım düz dahale.sadece cıkan sacar be ön tarafım bozuldu o da benim yatma stilimden kaynaklandı. uyguna bulursanız gidin ama kuaförde önemi

kizlar ben yurtdisinda yaziorum ve bir firsat sayfasidan brezilya fonunu aldim.ama burdaki kuaforlerde tek seans uyguluyorlarmis.kafam cok karisti.insallah guzel olur :(

benim ki de tek seanstı aynı gün yıkayıp çıktım markası da enzo..
çok memnunum şu anda daha bir hafta oldu... banyoya giriyorsun çıkıyorsun kuaförden çıkmış gibi herkese tavsiye ederim:))

Brezilya fönüyle ilğili çok kararsızım ama burada güzel yorumları okumak da güzel Arkadaşım yaptırdı ama 2 kere gitti şimdi memnun ,banyo sonrası mutlaka tarayarak kurutmam gerek diyor,4 ay oldu ama sadece dip kısımları bozuldu ama korkusu tekrar eski haline dönmeyecek gibi durması diyor

Bu konu ne kadar çok yere açılmış yaa
kaç konu takip etmek zorunda kalacaz kazen hanımlar lütfen:kkk::kkk::kkk:

Brezilya föünden sonra boya tutmuyormuş,daha doğrusu
uygulanan renk tam çıkmıyormuş dediler
deneyen var mı?ben önce brezilya fönü sonra da sarışın tonlar istiyorum
kara kıvırcık saçlardan düz sarı saçlara,hayaldi gerçek olacak inş:62::62::64:

bu konuyu bundan sonra burdan mı takip edicez????nereye yazıp,nereye yorum,cevap bekleyelim????

Ne kadar olumsuz şey yazılmış olsa da
kalın telli,dalgalı,kıvırcık,koyu renk saçlara sahip biri olarak düz ve röfleli saçların hastasıyım.
Daha önce düz saç uğruna defalarca defrize yaptırdım gayet verimli kullandım ki defrizenin zararlarını ve saçı yıprattığını kuaförler dahi kabul etmiş ve hiç biri önermiyorken
saçlarımın kopması ihtimalini bile göze alarak röfleli saçların üstüne defrize bile yaptordım,yanık yanık dolaştım bir müddet sonra kestirdim gitti
dert değil hiç saç nihayetinde
Demem o ki,konu düz,dalgalı ve aynı zamnda balyajlı kumral sarı saçlarsa,her türlü riski alabilirm:51:

Kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum aslında İstanbulda internet fırsatlarında hep 99 TL yazıyolar ama nasıl kuaförlerdir hiç güvenemedim
o kadar para verip verim alamamaktan kuaförle papaz olmaktan korktum ben şimdi Mersindeyim burda güvendiğim kuaförüm de 250 TLye yapalım diyor
fiyat pahalı geldi biraz...:53:

Bu fix nano keratin markasına mı güvenmiyorsun arkadaşım,tecrübelerini paylaşır mısın,anladığım kadarıyla sen evde yapıp çok memnun kalmışsın
benim elim yatkındır defrizemi bile kendim yapmışlığım vardır hatta kardeşim de bana yaptırır ama bu olay çok yeni daha,önce bi kuaförden görmem lazım nasıl yaptığını şimdilik evde
denemeye niyetim yok,sen hangi markayı öneriyorsun?birde o kadar çok marka çıkmış ki hangi marka şampuan ve keratin iyi ne önerirsin?

Back
X