bende aynı yerde yaptırdım

dsana kullanılan ürünle bana kullanılan ürün aynı, evet bende hiç yağlı bir görüntü oluşmadı cnm. ben sana nacizane uyarılarda bulunuam. burası bu ürünle yapmadan önce farklı 2 ürünlede bu uygulamayı yapıp şehir fırsatlarına kupon sattılar. bir sürü kadının saçlarınıda yaktılar.bunu forumdan bazı arkadaşlardan biliyorum ayrıca kendileride konuştuğumda inkar etmediler) sarı röfleli saçlarda çok fazla yanma vakası olmuş. şimdi korkularından keratinden sonra fön çekip ısıyı (buarada 450 dediğin derece değil ama eşittir 230 dereceye denk geliyor) düşük tutuyorlar röfleli saçlara. banada aynen senin dediğin gibi yapıldı (bir gün beklenmesine rağmen) bana 3 gün sonra gel tekrar düzleştiriciyle üzerinden geçip yıkayacağız çok düz olmaz saçınız ama bakım amaçlı kullanmış olursunuz dediler. tabi ben bunu yemem

gelirim ama yıkadığınızda eğer saçlarım düz olmazsa tekrar sürer keratini birkez daha aynı uygulamayı yaparsınız dedim. önce düzleştirip 3.ün kendi yıkadım (gidemedim ama arayıp bir gün sonrasına randevu aldım zaten saçlarımıda orda kestirecektim) saçlarım düz falan olmadı biraz kabarıklığı gitti okadar. ama benimsaçlarım dalgalı ve baya yıpranmış saçlardı röfleen dolayı, neyse gittim kestirdim tabi onlar 2.kez keratin sürmeye pek niyetli değildiler ama şansıma o gün o ürünün müşteri temsilcisi geldi. ona şikayette bulundum kuaför sahibide kıpkırmızı oldu deyim yerindeyse

adam çok ilgilendi saçlarıma tekrar keratin sürülüp ısı biraz daha yüksek tutularak ve kesinlikle daha çok özenilerek yapıldı ve 3 gün sonra ordan aldığım şampuan ve saç kremiyle yıkadım saçlarımı ve saçlarım dümdüz

sende yıkadıktan sonra eğer saçların düz olmazsa mutlaka 2.uygulamayı iste, ve saçlarını mutlaka ordan almasan bile sodyum ve sülfat içermeyen bir şampuanla yıka. güle güle kullan saçlarını cnm