iyi biryere yaptırdığımı düşünüyorum boyamı da yıllardır aynı yere yaptırıyordum ama belki bir hata vardı bilemiyorumbrezilya fönünü aylarca araştırdım haftadır da yaptırdım kullanıyrum ve çok memnumun.
bence ya yaptırdığın brezilya fönünde bi sahtelik var yada röfle ilacı ve oranından dolayı yanmıştır. bi yanlış anlaşılma var diye düşünüyorum.
Ünlü kuaför ilker yavrutürk'ün videosunu izledim adam mucize diye bahsediyor.
Tabi gerçek ürünle ve emin ellerde...
Ben yaptırmadım alıp kuaförde yaptırcam ama inanıyorum ki süper olacak...
Puttanesca bence senin yaptırdıgın urunün maddesinde bi'şey vardır.Çok geçmiş olsun
geçti canım artık ne boya ne fön mis gibi saçlarım var uçlarda sarı kaldı ama hareket veriyor o da .)
ben artık bunlara inanmıyorum ya tutarsa olayına dönüştü canım iyi besleniyorum ve doğal kalıyorSana boya işlemi yanlış yapılmış saçlarını yakan boya olmuş ben önce boyattım 3-4 gün sonra keratinm yaptırdım saçlarım mükemmel oldu.. Keratin zaten saç botoksu .. saçlarına üzüldüm..![]()
tatlım asla sıcak suyla yıkama ister boyadan önce yıpranmış demek ki bir de bu tür işlemler zaten saçı mahvediyorKuzucuk benimde yaklaşık 8 gün içerisinde doğal olarak sarı saçlarım önce iki kere kumrala boyandı, renk tutmayınca dore kumrala boyandı o da olmayınca akıtıcı ile boyası akıtıldı ve tahmin edebileceğin gibi saçlarım ıslakken adeta lastik gibi uzuyordu.Bu olay yaklaşık 9 ay evvel geldi başıma hiç bir bakım ile düzeltemedim şimdi çok şükür keratin tedavisi yapıyorum iki seferdir ve o lastikler gitti bende kestirmekten kurtuldum çünkü kesmeye kalksam burun hizası kestirmem gerekecekti...Saçları göğüs hizası olan birinin burun hizasında kestirdiğini düşünsene herhalde ne kadar acı bir deneyim olurdubence saçlarının yanmasının bu işlemle alakası yok zaten, senin kuaförde benim saçımı boyayan kadar beceriksizmiş, bundan böyle bana ders olsun ama kendi işimi kendim yapacağım bir dahada saçına boya süren eşşek olsun
![]()