Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Brezilya fönü uygulanan saçlarımda kepek sorunum var :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

queen_001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
43
1
36
Eskiden beri kepek sorunum var bu yuzden head&shoulders kullaniyordum sadece o geciriyor cunku.1 ay once saçlarıma brezilya fönü yaptırdım brezilya fonune uygun bir sampuan kullanmak zorundayim.bu yuzdende kepek sorunum olustu.tavsiye edebileceginiz bir maske ya da baska bir cozum var mi ?

Sirkeli su dene derim. 1litre su içine 1 kahve fincanı elma sirkesi koy, şampuandan sonra komple kafana dök, kafa derine bir kaç dakika masaj yap durula ve saç kremini kullan.

Duştan 4 saat önce saç diplerime zeytin yağı sürdüm duşta da dediğiniz şeyi uyguladım şuan bi fark var gibi,teşekkürler :)

İçeriğini yazarsan bakabilirim.

aqua, sodium laureth sufate, cocamidopropyl bataine, sodium chloride, glycol distearate, cocamide MEA, lauryl glucoside, climbazole, polyquaternium 7, strene/acrylates copolymer, alternifolia leaf oil, PEG/PPG-120/10 trimethylolpropane trioleate, laureth-2, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydrolyzed corn protein, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed wheat protein, citric acid,tetrasodium EDTA, sodium cocoamphopropionate, laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, hydroxyethyl cetyldimonium phosphate, polyquaternium-16, CI 19140, CI 17200

aqua, sodium laureth sufate, cocamidopropyl bataine, sodium chloride, glycol distearate, cocamide MEA, lauryl glucoside, climbazole, polyquaternium 7, strene/acrylates copolymer, alternifolia leaf oil, PEG/PPG-120/10 trimethylolpropane trioleate, laureth-2, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydrolyzed corn protein, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed wheat protein, citric acid,tetrasodium EDTA, sodium cocoamphopropionate, laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, hydroxyethyl cetyldimonium phosphate, polyquaternium-16, CI 19140, CI 17200

Kullanamazsın uygun değil.

Sodium Chlorid

peki bunu diplere uygulasam kalan kısma uygun bir şampuan kullansam olabilir mi? çünkü kepekle başedemiyorum :(

Ben bundan 8 ay evvel internetten satın alarak evde keratin fönü uygulaması yaptım kokusu acı bogaz yakan felket bişeydi ve benımde kepek sorunum oldu. kısa sure sonra saclarımı acıcı ıle acınca kepek ve keratın ektısı kayboldu. e bu hafta gittim kuaforde keratın yuklemesı yaptırdım kuaforun surdugu keratınde ne bıkoku ne de yakma oldu kepek de olmadı. zannediyorum kı keratinin kalitesi ıle ılgılı o kepek mevzusu. ayrıca eger sacların boyalıysa ve kullandıgın samouan sülfatsız şampuan sa hıc kullanma saclarını kısa sure sonra kestırmek zorunda kalırsın benım deneyımlerım bunlar.

Ben bundan 8 ay evvel internetten satın alarak evde keratin fönü uygulaması yaptım kokusu acı bogaz yakan felket bişeydi ve benımde kepek sorunum oldu. kısa sure sonra saclarımı acıcı ıle acınca kepek ve keratın ektısı kayboldu. e bu hafta gittim kuaforde keratın yuklemesı yaptırdım kuaforun surdugu keratınde ne bıkoku ne de yakma oldu kepek de olmadı. zannediyorum kı keratinin kalitesi ıle ılgılı o kepek mevzusu. ayrıca eger sacların boyalıysa ve kullandıgın samouan sülfatsız şampuan sa hıc kullanma saclarını kısa sure sonra kestırmek zorunda kalırsın benım deneyımlerım bunlar.

Canım koku ve duman olayı kalite ile alakalı değil, nesil farkı var eskiden hepsi kokuluydu şu an artık kokusuz ve dumansız ürünler çıktı.

Arkadaşımızın kepek sorunu brezilya fönünden ötürü değil doğal olarak kepek problemi var. Sende brezilya fönünden ötürü kepek oluştuysa sebebi solusyonun kafa derisine temas etmesi ve bir süre ciddi manada kepek sorununa yol açıyor, bu yüzden kafa derisine değdirmeyin diyoruz.

Yalnız sülfatsız şampuan ile boyalı saç arasında ki bağlantıyı çözemedim, senin bu konuda talihsiz bir tecrüben mi oldu?

nesil farkı derken ben keratini yıllar once denmedım tek basıma kuaforde yaptırdıgım uygulma ıle arasında kısa bı zaman farklı var. bence kalıte farkı var. sülfatsız şampuan da saçlarımı keçe gibi yaptı.....

nesil farkı derken ben keratini yıllar once denmedım tek basıma kuaforde yaptırdıgım uygulma ıle arasında kısa bı zaman farklı var. bence kalıte farkı var. sülfatsız şampuan da saçlarımı keçe gibi yaptı.....

Yıllar önce denemen gerekmiyor ki, eski nesil keratinler hala satılıyor üstelik daha ucuz, senin kuaför ondan kullanmıştır.

Şampuan konusunda ne kullandın bilemiyorum o yüzden yorum yok, brezilya fönü kullananlar olarak forumca sülfatsız şampuan kullanıyoruz daha saçım keçe gibi oldu diyenine rastlamadık tam tersi saçlar rahatlıyor sağlık kazanıyor. Ne marka kullandın acaba sahte falan mıydı şampuan yada alerjin falan mı vardı?

Back
X