Saç Kesim Şekilleri Brezılya fönu yaptıran var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

emelsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
125
1
96
43
Antalya
brezilya fönu yaptıran varmı. değermı acaba yapturmaya. kıvırcıkmsaçlarımdan memunum ama doğum sonrası işe başlarken değişiklik olsun ıstyorun . fön pek tutmuyo hemen bozuluyo azcık bır nemden. tavsıye edermısını. kuzenımn arkadaşları yaptırmış memnun kallmamışlar. acaba yapılan yerdemı kaynaklanıyo hepsı aynımı kı

ben dün keratin yüklettim ardından da pressiz fön yaptılar saçlarım çok kötü press yapmaya korktular..
bakalım ben sonucunu bekliyorum.. ama ilk gün için sorarsan memnunum..

Annem yaptırdı 2 kere cok memnun kaldı ama 3 gün cok dikkat ediceksin, kulak arkası yapmicak, toka takmiyacaksin hatta islanmayacak.
Bir de kuaför 3 gün gelin duzlestirrelim dedi yıkama işlemini de orda yaptılar 6 ay kullandı cok memnun kaldı.

Yapailan yer önemli bir de 2 tane sampuani var sac tipine göre yapıyorlar. Saclarınız ince Telli yağlı ise yaptırmayın bence. Gercekten kıvırcık ise yaptırın.

Yapailan yer önemli bir de 2 tane sampuani var sac tipine göre yapıyorlar. Saclarınız ince Telli yağlı ise yaptırmayın bence. Gercekten kıvırcık ise yaptırın.

saçlarım ne çok yağlı nede kuru. kalınlığıda öyle.
ama çabuk yıpranan bır saçım var

emelsim almadan önce ara sor bi mutlaka
kampanya bittiyse de ben sana numara vereyim ara orayı.. bikaç gün devam ettirceklermiş

emelsim antalyada kerem araz kuaför yapan yer.. şimdi 50 tlye yapıyormuş ama kampanya bitince de 70 tlden devam edeceklermiş.. antalyadaki kuaförlere brezilya fönünün ana maddesini satıyorlarmış... adam anlıyor işinden bence.. ilk kez gittim ama müşterileriyle dışarda oturup konuştuk biraz. iyi bir kuaför burası diyorlar.. 12. caddede yeri..

Son düzenleme:
emelsim antalyada kerem araz kuaför yapan yer.. şimdi 50 tlye yapıyormuş ama kampanya bitince de 70 tlden devam edeceklermiş.. antalyadaki kuaförlere brezilya fönünün ana maddesini satıyorlarmış... adam anlıyor işinden bence.. ilk kez gittim ama müşterileriyle dışarda oturup konuştuk biraz. iyi bir kuaför burası diyorlar.. 12. caddede yeri..
çok sağolun,
bı gıdeyım bakayım..

ben beğendim kızlar çok iyi oldu saçlarım..
ama yapan yere göre değişiyomuş..
bi de saç kremi kullanmıyosun bu fönde..
kendi şampuanı olcak hep..
benim saçlar yandıydı bayaa bi topladı sanki..
tiftiklik falan da yok ayrıca kesinlikle..
saçlarım tiftik tiftikti..
o kadar kötü diyen oldu.. ama iyi diyen de oldu. ben memnunum valla:32:

Son düzenleme:
ben geçen yıl yaptırdım ilk başlarda ahhh ne iyi ya dümdüz saçlarım var diye geziniyordum ortalarda bir hafta kadar sonra yıkıdıktan sonra dümdüz olmamaya başladı eskisi gibi çok kıvırcıkda değildi ama ne bileyim dedikleri gibi düzde değildi. ve saçlarım acayip döküldü 1 yııl oldu ama halen dökülenlerim çıkmadı saçlarım inceldi. tamam fazla yıpranmıyor ama çok döküyor.adanada çok iyi bir yere yaptırmıştım 200e.çok pişmanım beni dinlerseniz yaptırmayın derim ben.

Back
X