Kızlar selam. Kıvırcık ve kalın telli saçlarım var. Brezilya fönü yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırmalı mıyım? Uzun süreli gidiyor mu. Saçlarımı düzleştirmekten gına geldi. O kadar çok saçım var ki. 1 saate tamamen düzleştirmis oluyorum. Beykoz civarında bildiğiniz bı yer varsa söyler misiniz. Türbanlıyım erkek olmasın. Teşekkürler
Kızlar selam. Kıvırcık ve kalın telli saçlarım var. Brezilya fönü yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırmalı mıyım? Uzun süreli gidiyor mu. Saçlarımı düzleştirmekten gına geldi. O kadar çok saçım var ki. 1 saate tamamen düzleştirmis oluyorum. Beykoz civarında bildiğiniz bı yer varsa söyler misiniz. Türbanlıyım erkek olmasın. Teşekkürler
Herkese aynı etkiyi yapar mı, kullanılan malzemeye göre değişir mi bilemem ama ben iyi bi yerde yaptırdım saçlarım yarı yarıya azaldı nerdeyse çok cansız oldu ayrıca yine öyle yıka çık düzlüğünde olmadı üstünden geçmek zorunda kalıyodum bi daha tövbe ettim saçlarımı toparlayana kadar 1 sene geçti ama benim altta sarı vardı belki ondandı bilemiyorum ama iyice incelemeden yaptırmayın derim
Ben bir defa yaptırdım. İlk 2 ay dümdüz ama volümsüzdü saçım etkisi geçince de keçe gibi oldu. Amla yağı önerebilirim ben yağ maskesi yapıyorum aynı zamanda şampuanıma da kattım saçlarım gerçekten aynı keratin yapılmış gibi oldu üstelik volümlü
Ben bir defa yaptırdım. İlk 2 ay dümdüz ama volümsüzdü saçım etkisi geçince de keçe gibi oldu. Amla yağı önerebilirim ben yağ maskesi yapıyorum aynı zamanda şampuanıma da kattım saçlarım gerçekten aynı keratin yapılmış gibi oldu üstelik volümlü
Hic bulasmayin derim brezilya fonunue, yapiliyken iyi guzel de sonra berbat oluyor saclar, benim dalgali saclarim en alttan telefon kablosu gibi kivrilmaya basladi yapisi bozuldu cunku ben pisman oldum yaptirdigima.
2 sene önce yaptırdım benimde saçlarım sizin gibi, ve Denizli'nin en iyisi denilebilecek bir yerde yaptırdım. Sürekli üstünden geçmem gerekti sadece birazzcıkk kabarıklığını aldı