Saç Şekillendiriciler Brezilya fönünden muzdarip

bennebileyim

oFFFFFF
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
1.911
0
116
İstanbul
Selam kızlar,
Ben 17 eylülde iyi bir kuaförde brezilya fönü yaptırdım.
Oradaki kuaför de onların önerdiği şampuanı kullanmazsam
ve bozulursa karışmayacakları konusunda beni uyardı.
Ama şampuan hiç bilmediğim bir marka olduğu için burdan
araştırarak NUDE keratin şampuanını tercih ettim.
Ama son 2 yıkamamda saçımın bazı yerlerinde bozulmalar
ve elektriklenmeler fark ettim.Saçım ince telli ve boyalı
bir saç.Acaba,brezilya fönü yaptırıp benim gibi ilk aydan
bu hale düşen oldu mu?Ne yapmamı önerirsiniz?
Fikirler için şimdiden çok teşekkür ederim.

kuzenımde bır ara yaptırmıstı brezilya fönünü ama sacı cok ınat olmasına ramen tutu yalan olmasın 3-4 ay sonra bozulmalar oldu tabı degısken sactan saça öle bakım falanda yapmadı şampuanıda bıldıgın dove ve beyaz olan setıydı kuaförüne sorabılırsın şampuanı bulaman konusunda yardımcı olacaktır.

cnm hıc yaptırmadım yaptıranlar elbet daha ıyı bılır ama ,

bence sacındakı bozulmalar kuaforle alakalı sampuanla ılgısı yok .

demek kı ıyı yapamadılar .sampuanla ılgısı bıle olsa oyle hemen

2 hafta ıcınde sac bozulur mu hıc ben sanmıyorum

ince telli saçlar maalesef bu tarz işlemler görünce yeterli performansı sağlayamıyor.ben ilk perma yaptırdığımda neredeyse hiç tutmadı kısa süre sonra 2.yi yaptırdım çok kısa ömürlü oldu.ama kalın telli saçlarda 1 yıldan uzun süre kalabiliyor.ince telli saçların belası bu.maşa yapıyorum rapunzel saçlarıma biraz spreyle hacimli olsun diye.üste gelene kadar alttaki saçlarım bozuluyor.emeğime acıyorum:43:

Bilmıyorum kızlar cok üzüldüm kurutup cıkıyordum cok guzeldı,şimdiyse düzleştirici
sürüyorum o daha yıpratıyor.Kuaföru arayacagım,ama hemen şampuanı diyecekler.

bu arada canım kuzenımle konustum bu konuyu ılk yaptıgında bozulmalar onunda olmuş ama 2de bi problem çıkmamış 4 5 ay gitmiş düzleştirici kırıyo saçı bıde brezilya fönünün maddeleri baya saçına yükleniyosun dikkatli olmalısın canm

kanserojen madde içeriyor falan diyorlar bir de.. ne kadar doğru bilemem ( kuaför söylemişti )

Back
X