Nerede Okudun canım bunları?
Bak simdi önce saçını sülfatsız bir şampuanla yıka keratinde kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri başlığı var oradan bakarak al garantiye almıs olursun.sonra sacını kurut düzleştirsen senin için daha rahat olur diğer aşamalar.
sonra keratini boya gibi saçına sür dipten başlama ama birkaç cm aşagıdan yap.sonra kurut onu ve 230 derece düzleştiriciyle presledim ben diplerden aşağıya dopru 10ar kez gectim.sonra 4gün bekliyorsun o günlerde yine düzleştir bozulan yerler olursa.tabi bunları yaparken eldiven tak vantilatör varsa onu çalıştır yada camı ac çünkü pres yaparke duman cıkıyor koku bogabilir presten sonra kalmıyor ama o koku falan.4.gün sonunda yıkıyorsun canm ve saçların düz oluyor mükemmel bir duyguu
Bende bir ay önce kuaförde yaptırdım ama 2. Uygulamayı evde yapmak istiyorum bana kullandığın keratinin adınızdan atabilirmisin
Canım yıkadıktan sonra hala bu şekilde düz mü merak ettim :26:
Yok daha sonraları da saçlarını yıkamışsındır hiç bozulma olmadı mı?
Aynı ilk yaptığın gibi düz mü yoksa sonraki yıkamalarda bozulma oluyor mu onu merak ediyorum.
Bir de ben de alcam da kaç günde gelmişti sana?:26:
merhaba, öncelikle saçlarınız çok güzel olmuş,
ben fix ve organix denedim ama fazla memnun
kalmadım. şimdi style deniycem. bu şişenin
üstünde style yazmıyor ama satıldığı sitede
style olarak satılıyor, acaba sizin kullandığınız
bu mu? Eki Görüntüle 499000
Merhaba,çok tesekkür ederim..
nesinden memenun kalmadınız organixi iyi diye duymustum diğer markayı hiç iyi duymadım ama
Benim aldıgım ürün evet bu sadece kapağı beyaz benmkinin üzeri böyle mavili.
Bende dusunuyorum keratin yapmayı. Ben yurtdışında kalıyorum ve eğer yılbaşında turkiye gelirsem iyi bı kuaförde yaptırmak istiyorum ama gelemezsen kuzenimden sipariş verecem evde kendim yapmak icin.
Sacların gercekten cok sağlıklı ve guzel görünüyor
Merhaba btsmtc!
Peki bu düzlük ne kadar süre kaliyo ne kadar dayaniyo??
ben cevap vereyim ben de style marka kullandım. 2 hafta oldu yapalı. 2 günde bir saçımı yıkadım. suan ilk zamanki gibi değil. bozuldu yanı 10 güne kadar eski haline döner diye tahmin ediyorum yani kabarık ve şekilsiz eski haline.
arkadaşlar ben organics kullandım olmadı. Neden anlayamadım. Şimdi araştırıyorum. Saçımı 205'te düzleştirdim. o yüzden olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?