Saç Bakım Ürünleri Brezilya Keratin Öncem/Sonram [ FOTOGRAFLI]

Bende bir ay önce kuaförde yaptırdım ama 2. Uygulamayı evde yapmak istiyorum bana kullandığın keratinin adınızdan atabilirmisin

Yok daha sonraları da saçlarını yıkamışsındır hiç bozulma olmadı mı?
Aynı ilk yaptığın gibi düz mü yoksa sonraki yıkamalarda bozulma oluyor mu onu merak ediyorum.
Bir de ben de alcam da kaç günde gelmişti sana?:26:

merhaba, öncelikle saçlarınız çok güzel olmuş,
ben fix ve organix denedim ama fazla memnun
kalmadım. şimdi style deniycem. bu şişenin
üstünde style yazmıyor ama satıldığı sitede
style olarak satılıyor, acaba sizin kullandığınız
bu mu?

Son düzenleme:

Cnm ben dediğimgbi style keratin kullandım onun şampuanını kullanıyordum sonradan
farkettimki şampuanın içinde sodyum sülfat var ve buda sacı bozuyormus o yüzden bozuldu saçlarım
ama o ilk resimdeki haline dönmedi yinede suanda daha cabuk düzleştiriyorum eskisi gibi kabarmıyor elektriklenmiyor
ama düz değil sadece oda benm hatam içeriğine bakmadan kullandım neyse yine aldım keratin uygulucam diplerimin uzamasını bekliyorum

Merhaba,çok tesekkür ederim..
nesinden memenun kalmadınız organixi iyi diye duymustum diğer markayı hiç iyi duymadım ama
Benim aldıgım ürün evet bu sadece kapağı beyaz benmkinin üzeri böyle mavili.

Merhaba,çok tesekkür ederim..
nesinden memenun kalmadınız organixi iyi diye duymustum diğer markayı hiç iyi duymadım ama
Benim aldıgım ürün evet bu sadece kapağı beyaz benmkinin üzeri böyle mavili.

teşekkür ederim bunu da deniyim bakalım :) benim memnun kalmamamın nedeni kendi saçlarım, çok kıvırcık ve gür olduğu için çok zor oluyor. sizin saçlarınız için iyi olabilir. saçlarımın yumuşaklığı kalitesi vs. güzeldi ama düzleştirmesi hiç iyi değildi, gerçi ilk defa yapmıştım, benim gibi saçlılar için 3-4 seans olmalıymış sanırım, fixin de düzleştirmesi daha iyiydi ama hiç sağlıklı görünmüyor kuru kuru oldu.

arkadaşlar saç bakım yağları badem yağı hint yağı buğday yağı vs ve gliserin brezilya fönünü bozar mı?

Bende dusunuyorum keratin yapmayı. Ben yurtdışında kalıyorum ve eğer yılbaşında turkiye gelirsem iyi bı kuaförde yaptırmak istiyorum ama gelemezsen kuzenimden sipariş verecem evde kendim yapmak icin.

Sacların gercekten cok sağlıklı ve guzel görünüyor

Bence kuaföre verdiğin paraya değmez al evde kendin yap canım.
cok tesekkr ederm yorumun içinde.

elegant cnm öyle birkerede bozulmadı 5 6 yıkamada falan eski haline dönmeye basladı.
2.uygulamamı henz yapamadım sampuan alıcam tekrardan onu bekliyorum yine foto atarım bu baslık altında

Merhaba btsmtc!

Peki bu düzlük ne kadar süre kaliyo ne kadar dayaniyo??

ben cevap vereyim ben de style marka kullandım. 2 hafta oldu yapalı. 2 günde bir saçımı yıkadım. suan ilk zamanki gibi değil. bozuldu yanı 10 güne kadar eski haline döner diye tahmin ediyorum yani kabarık ve şekilsiz eski haline.

arkadaşlar ben organics kullandım olmadı. Neden anlayamadım. Şimdi araştırıyorum. Saçımı 205'te düzleştirdim. o yüzden olabilir mi?

kızlar slm..
beni mazur görün ama bu olay nedir yani saça şekil vermeme uzun vadeli olarak
yoksa saça yapılan saçı onaran bi bakımmı
ben tam olarak anlayamadım bu uygulamayı keratini görünce bakım filan diyorum ama bilemedim :44:

Aynı markayı kullanmısız Hangi şampuanı kullandın normalde
bozulmaması gerek 4-5 ay rahat gitmesi gerekiyor.
Ama dediğim gibi şampuan önemli bunun dısında tuzlu suya girmiceksin,
bakım kremlerinin içinde sülfat olmayacak vs.
Bunlara dikkat etmezseniz tabiki zamanla eski haline dönmeye baslar saçlar
benm yanlıs şampuan kullanmamla eskiye dönmesi gibi

Ebruli 4-5 ay gidiyor normalde canım dikkat edersen kullandıgın ürünlere

xAyx Aleyküm selam canım bu uygulama için link atayım incele daha acıklayıcı olur :)

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html

arkadaşlar ben organics kullandım olmadı. Neden anlayamadım. Şimdi araştırıyorum. Saçımı 205'te düzleştirdim. o yüzden olabilir mi?

Bir gün bekletilendenmi kullandın acaba canım ? ben 230da yaptım tuttu, belki ısısı az gelmiştir çünkü yükske ısıda olması gerekiyormus keratinin saça tutunabilmesi için

Kizlar ilk keratin denemimi biraz once yaptim. Aman Allahim o neydi oyle, o nasil bir koku! Gozlerim yandi, yasardi resmen. Cok sagliksizdir eminim. Birdaha evde yapmam, cok ugrastirdi, tam 3,5 saat. Birde nefes borumda resmen o kokuyu hissettim. Offf insallah birsey olmaz. Bakalim nasil olacak. Burdan bildiririm. Urunleri USA dan getirttim, birde uzerinde formalyde yok diye yaziyor. Kuaforlerin en iyi tercihi bu urunmus. Bakalim, gorecez..

Kizlar saclarim süper oldu. Banyodan sonra tarıyorum, cikiyorum disari. Benim saclarim cok kotuydu, cok kabariyordu ama suanda sanki fon cekmis gibi duruyor. Sampuanimida body shoptan aldim. Ben gayet memnunum bu Brezilya fonunden, inşallah sonradan cikmaz acisi :) Yaparken cok mirmir ettim ama suanki sonuçtan sonra, yine yapmayi dusunurum. Marka ismi yasakmis maalesef, simdi burdan atilmiyayim :) Merak edenler ozelden yazabilirim. Yada başka bi topic varsa burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…