- Konu Sahibi White Mocha
bu 3.uyarıdır arkadaşlar..
dikkate alınsın lütfen..
dikkate alınsın lütfen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün gerçekten çok güzeldi
![]()
Elsa'ya katılıyorum :)
İyi ki yabancılar ya !
İyi ki Victoria Secret mankenleri :)
Sokağa çıkalım bunlardan 10 kat daha güzel kızlarımız var.
Haa birde renkli gözlü ya.
Renkli gözlü olunca iş tamamdır!
Renkli gözlü olunca, muhteşem, mükemmel güzel oluyolar..
Ne alakaysa?
Çirkin demiyorum ama abartılıcak gibi biride değil !
Sıradan bir güzellik.
O kadar makyaja, photoshopa Bülent Ersoy bile dünya güzeli olur :) sn pamukSekeyim mek ki herkes herkesi beğenmeyeblirmiş
Provalarını izledim.
Çok sempatikti ya..
Ve suratında makyajda yoktu dogru dürüst.
Ama yinede güzel duruyordu.
Dünyanın en güzel kadını demedi Acun. Dünyanın en güzel kadınlarından biri dedi.
Ayrıcı bu kasıntılık, soğukluk mevzusu insanın yetiştiği ortamla alakalıdır.
Geçen yıllarda bu yarışmaya ingiliz bir kadın katılmıştı ve çok soğuktu mesela.
İngilizler, ruslar genelde öyle oluyor.
Adriana Brezilyalı ve doğal olarak sıcak bir insan.
Yani bu büyütülecek bir durum değil.![]()
sanırım dikkat etmedin en basta benim için dünyanın en güzel kadını ama takdir sizindir dedi .. :)
Puhahahahha
Yav bi Adriana için millet birbirine girmiş. Ne kadınmış mübarek. Biz kadınlar niye böyleyiz yarebbim.:26:![]()
adriana normalde o günkü halinden çok daha güzel o gün pek hoşuma gitmedi yine çok güzeldi ama benim işte adriana lima dediğim kadın değildi ben makyajını ve saçını güzel bulmadım postişinin yapay olduğu çok belliydi burcu esmersoyun postişi onunkinden çok daha doğaldı mesela ayrıca kırmızı bir elbise giyen biri için çok hafif kalmıştı o makyaj en azından dudağında kırmızı bir ruj istiyordu ama tabiki doğallığı sempatisi ve hareketleriyle en mükemmel kadın imajını çizdi gözümde![]()