Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

bu 3.uyarıdır arkadaşlar..
dikkate alınsın lütfen..

Allah Allah...

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar diyecem ama konuya pek uygun kaçmayacak.

Yahu herkes fikrini söyleyip geçip gitsin, kimi neye karşı savunup da burayı tartışma ortamına çeviriyorsunuz anlayamıyorum.

Son düzenleme:
dün gerçekten çok güzeldi

2_15278701894e9b29872371a.jpg

Elsa'ya katılıyorum :)

İyi ki yabancılar ya !
İyi ki Victoria Secret mankenleri :)

Sokağa çıkalım bunlardan 10 kat daha güzel kızlarımız var.

Haa birde renkli gözlü ya.
Renkli gözlü olunca iş tamamdır!
Renkli gözlü olunca, muhteşem, mükemmel güzel oluyolar..

Ne alakaysa?

Çirkin demiyorum ama abartılıcak gibi biride değil !
Sıradan bir güzellik.
O kadar makyaja, photoshopa Bülent Ersoy bile dünya güzeli olur :) sn pamukSekeyim mek ki herkes herkesi beğenmeyeblirmiş

dünkü makyaji cok dogal olmus cok cok cok güzeldi melek gibi:nazar::nazar::nazar::nazar:
photoshopsuzda ne kadar güzeloldugunu gördüm :nazar::nazar::nazar::nazar:
umarim bi daha gelir cok keyif aldim dün izlemekten
fakat daha güzel bir dans beklerdim adrianadan ama olsun yinede sempatikti

Elsa'ya katılıyorum :)

İyi ki yabancılar ya !
İyi ki Victoria Secret mankenleri :)

Sokağa çıkalım bunlardan 10 kat daha güzel kızlarımız var.

Haa birde renkli gözlü ya.
Renkli gözlü olunca iş tamamdır!
Renkli gözlü olunca, muhteşem, mükemmel güzel oluyolar..

Ne alakaysa?

Çirkin demiyorum ama abartılıcak gibi biride değil !
Sıradan bir güzellik.
O kadar makyaja, photoshopa Bülent Ersoy bile dünya güzeli olur :) sn pamukSekeyim mek ki herkes herkesi beğenmeyeblirmiş

Ben hakaret etmiş miyim?
Ben fikrimi beyan etmişim.
Orası öyle çirkin burası yamuk şurası şöyle diye bir lafım var mı?
Bulsana :)

Dünyanın en güzel kadını demedi Acun. Dünyanın en güzel kadınlarından biri dedi.
Ayrıcı bu kasıntılık, soğukluk mevzusu insanın yetiştiği ortamla alakalıdır.
Geçen yıllarda bu yarışmaya ingiliz bir kadın katılmıştı ve çok soğuktu mesela.
İngilizler, ruslar genelde öyle oluyor.
Adriana Brezilyalı ve doğal olarak sıcak bir insan.
Yani bu büyütülecek bir durum değil. :27::27:

Provalarını izledim.
Çok sempatikti ya..

Ve suratında makyajda yoktu dogru dürüst.
Ama yinede güzel duruyordu.

:) suratında porselen makyajı vardı porselen makyajı yüzün bütün kusurlarını kapatır we tam anlamıyla pürüzsüz görüntü sağlar katman gibidir..sadece dudaklarında seffaf tonlarda ruj oluşu we gözlerinde aşırıya kacılmamıs olunusu onu doğal hatta makyajsız gibi göstermiştir.

Dünyanın en güzel kadını demedi Acun. Dünyanın en güzel kadınlarından biri dedi.
Ayrıcı bu kasıntılık, soğukluk mevzusu insanın yetiştiği ortamla alakalıdır.
Geçen yıllarda bu yarışmaya ingiliz bir kadın katılmıştı ve çok soğuktu mesela.
İngilizler, ruslar genelde öyle oluyor.
Adriana Brezilyalı ve doğal olarak sıcak bir insan.
Yani bu büyütülecek bir durum değil. :27::27:

sanırım dikkat etmedin en basta benim için dünyanın en güzel kadını ama takdir sizindir dedi .. :)

türkiyede bilinmiyor bunu farkettim dudakları estetiksiz sanılıyor hatta bi cok ülkede de böyle biliniyor yüzünde estetik olmadığını iddia ediyormus Lima bu gerceği görün diye paylaştım yani kısacası dudakları kesnlkle estetik . newyork a ait bi sitede paylaşılmış 2007 arsiwindendir bu görüntüler.

Puhahahahha:52:

Yav bi Adriana için millet birbirine girmiş. Ne kadınmış mübarek. Biz kadınlar niye böyleyiz yarebbim.:26::6:

ben sadece sempatik olduğunu düşünüyorum
çok güzel bi kadın değil bence ama çirkinde değil elbette.
çok daha güzel kadınlar var. dünyanın en güzeli falan biraz abartı bana göre.
ama sempatikliğine laf yok.

adriana normalde o günkü halinden çok daha güzel o gün pek hoşuma gitmedi yine çok güzeldi ama benim işte adriana lima dediğim kadın değildi ben makyajını ve saçını güzel bulmadım postişinin yapay olduğu çok belliydi burcu esmersoyun postişi onunkinden çok daha doğaldı mesela ayrıca kırmızı bir elbise giyen biri için çok hafif kalmıştı o makyaj en azından dudağında kırmızı bir ruj istiyordu ama tabiki doğallığı sempatisi ve hareketleriyle en mükemmel kadın imajını çizdi gözümde :nazar:

adriana normalde o günkü halinden çok daha güzel o gün pek hoşuma gitmedi yine çok güzeldi ama benim işte adriana lima dediğim kadın değildi ben makyajını ve saçını güzel bulmadım postişinin yapay olduğu çok belliydi burcu esmersoyun postişi onunkinden çok daha doğaldı mesela ayrıca kırmızı bir elbise giyen biri için çok hafif kalmıştı o makyaj en azından dudağında kırmızı bir ruj istiyordu ama tabiki doğallığı sempatisi ve hareketleriyle en mükemmel kadın imajını çizdi gözümde :nazar:

katılıyorum sana o günkü halinden çok daha güzel olabilirdi. ama hem sempatik yani hem iç güzelliği hemde dış güzelliği ile kesinllikle mükemmel bir kadın.

Back
X