Çok teşekkür ederim, evet oğlum bunu pişirdikten sonra "banyo" diye tutturduğu için malesef geri kalan fotoğrafları çekemedim. Kısmetse yarın eklemiş olurum diye düşünüyorum, akşama fotoğrafları hazırlarım...Ellerine sağlık güzel,besleyici,vitamin dolu bir çorba olmuş.Tabağa koyup ta çeksen tadından yenmez herhalde. .Yarışmada başarılar dilerim.
Çok teşekkürler tavsiye ederim.Ellerine sağlık hiç içmedim brokoli çorbasınıama mutlaka denemek isterim,yarışmada başarılar dilerim
Tarifini paylaşmanı dilerim, çünkü bende olabilir mi diye düşünmedim değil.Ellerine sağlık. Bende bunun yogurtlusunu yapmıştım bir iki kez oda nefisti
aynı yaptıgın gibi tarif. tek fark. düdüklüden yumuşayınca hepsi yogurt ilave ediyosun.Tarifini paylaşmanı dilerim, çünkü bende olabilir mi diye düşünmedim değil.
1 Kase yoğurdum vardı dışarda ama terbiyesi falan tutmaz diye denemeden yapmak istemedim.
Çok teşekkürler tavsiye ederim.
Eğer karnıbahar yemeğini seven biri isen, brokoli çorbası rahatsız etmez.
Ama karnıbaharı sevmiyorsan (kokusu vs.) rahatsız edebilir...
Yorum için çorbanın son halini bekliyorum, çünkü ilk defa gorecegim bir tarif
Bende brokoliyi + havuç ve karnıbaharı haşlar, kendime göre bir yoğurt hazırlar (1 kase yoğur, sumak, salatalık ince dilimlenmiş (cacığa dilimler gibi), küçük bir diş sarımsak... Sos olarak bunu kullanır bandırır bandırır yerdim... Enfes oluyorKarnıbaharı severim özellşkle kızartmasına bayılırım..
Brokoliyide salata olarak seviyorum yiyorum onu,ama çorbasını hiç denemedim içmedim bile
Bende brokoliyi + havuç ve karnıbaharı haşlar, kendime göre bir yoğurt hazırlar (1 kase yoğur, sumak, salatalık ince dilimlenmiş (cacığa dilimler gibi), küçük bir diş sarımsak... Sos olarak bunu kullanır bandırır bandırır yerdim... Enfes oluyoriştahım kabardı vallahi...
Evet harika oluyor... Tavsiye ederim...Buda harika bişeye benziyor denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?