Çorbalar Brokoli Çorbası - Duru Mercimek Sponsorluğunda

Ellerinize, emeğinize sağlık Çok besleyici ve nefis bir çorba olmuş.
9 aydan sonra bebeklere rahatlıkla içirilir
Yarışmada bol şans diliyorum
Doğum gününüzde kutlu olsun..
Sevdiklerinizde daha nice yıllara inşaallah

Çok teşekkür ederim, kesinlikle öyle... Her anneye tavsiye ediyorum...
Çok incesiniz sağolun...

Ayni tarifi bende yapiyrm benim cocuklara gore prokoli corbasi hatta tarifi bile yapip nete koymustm zamaninda ellerine saglik cnm basarilar

ellerine sağlık . en sevdiğim çorbalardan biri. bizim evde çorba çok pişer. çocuklar çok sever çünkü

Ayni tarifi bende yapiyrm benim cocuklara gore prokoli corbasi hatta tarifi bile yapip nete koymustm zamaninda ellerine saglik cnm basarilar

Deme ya, ben de kendi kendime uydurdum sanıyordum... Çünkü ilk katı gıdaya başlandığında ufak ufak birşeyleri denemeye başladım, sonra eşimin kuzeni muhakkak çorbalarına bakliyat kat dedi, onun üstüne de böyle böyle son halini aldı...
Ama anladığım kadarı ile yaygın bir çorba.
Ben zeytinyağlı brokoli de yapıyorum, son zamanlarda hiç yapmadım gerçi fazla tüketilmiyor.
En çok çorbası tüketliyor...
Teşekkür ederim...

Canım ellerine sağlık, gayet güzel ve vitamin deposu bir çorba, brokoliyi çok severim, genelde limonlu sarımsaklı salatasını yapıyorum ama çorbasını da deneyeceğim.

Ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim.

Çok teşekkür ederim, inşallah başarılıdır çorbam, oğluşumun şansına artık...

Brokoli çorbası içmiştim ama hiç pirinçli ve mercimeklisini içmemiştim.Böyle daha güzel ve vitaminli olur.İçerken limon sıkanlardanım.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Denenebilinir ,nefis görünüyor.Ellerinize sağlık ve bol şanslar

Eline sağlık canım normal tencerede de yapabiliriz heralde bunu dimi düdüklü kullanmıyorum sevmiyorum nedense korkunç geliyor bana hiç yapmadım iyi oldu bu katagori iyi

Önce oğlunuza afiyet bal şeker olsun .

Bence özellikle annelerin mutlaka tarif defterine not alması gereken çocuklar için çok besleyici bir çorba

Ellerine emeğine sağlık ; başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…