Gebeliğe Hazırlık Brokoli kürü yapanlar tecrübelerini paylaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pembemavi17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
438
186
103
merhaba arkadaşlar

Brokoli kürü yapıp fayda gören veya görmeyen
Kürü uygularken hissedilen durumları ağrı, batma, akıntı vs gibi tecrübelerimizi,
Brokoli kürü ile tıkanık tüpleri açılan gibi durumları deneyimleyen arkadaşlar,

Tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkürler şimdiden

Ben tecrübelerimi paylaşayım.
Ben soğan kürü uyguladım 15 gün.
Ardından brokoli kürüne başladım bugün 9. Günüm
İdrara sıkma çıkma var, akıntı fazlalığı olmadı bende. Yumurtalığımda batma, hafif ağrı var

Tecrübe eden arkadaşlar sizleride bekliyorum.

Teşekkürler

Ay o ne beee ? ne ıse yarıyo ıkk defa duyuyrum faydalıysa bende yapayım uc bucuk yıldır benım de olmuyo

Tüplerdeki yapışıklık, tıkanıklık, daralma varsa açmaya yarıyormuş.
Saraçoğluğunun önerdiği bir kür.

Brokoli kaynatıp suyunu içiyorsun.

Tüplerdeki yapışıklık, tıkanıklık, daralma varsa açmaya yarıyormuş.
Saraçoğluğunun önerdiği bir kür.

Brokoli kaynatıp suyunu içiyorsun.

Lutfen ayrıntısıylanyazar mısın ne zaman yapılıyor kac dk kaynıyor ayyy brokolı kaldı mınkı pazarda falan ben bunu yapayım barı

Lutfen ayrıntısıylanyazar mısın ne zaman yapılıyor kac dk kaynıyor ayyy brokolı kaldı mınkı pazarda falan ben bunu yapayım barı

Ayrıntılarını saraçoğlunun internet sayfasında bulabilirsin.
Çok detaylı ve doğru şekilde anlatmış.
Ben şimdi eksik bir bilgi paylaşmayayım.
Kürlerin doğru şekilde hazırlanıp uygulanması önemliymiş kaynama süresi vs

bende bu kürü uyguluyorum salı günü rahim filmi çektirdim iki tüpümde kapalı cıktı hemen brokoli kürüne başladım inşa faydasını görürüz .film çekildikten bu ya kasıklarımda ağrı var İnşallah şifa verir bize bu kür

Merhaba
Amin inş. Açılır inş. Tüplerin inş. Kasık ağrısı bende de oldu. Bir kere çok akıntı geldi ama değişik ve yoğundu.
Bende hala uyguluyorum. 1 ay olacak nerdeyse.
Artık ağrı ve akıntı kalmadı bende.
Açıldı mı bilmiyorum ama bebek olmadı şimdiye kadar.
Bazen rahim filminde de tüp açılıyormuş. Belki seninde açılmış olabilir inş açılmıştır.

bilmiyorum cnm acılmış olsa doktor söylerdi herhalde bende bir haftadır içiyorum bir ay boyunca ne gibi etilkeri oldu bir ay daha dene saraçoğlu 2 kez uygulayın diyor

Merhaba

Saraçoğlu bir videosundan en az 1 ay uygula demişti soran kişiye. Kadında 2. Kere sanırım dış gebelik geçirmişti.

İnt sayfasında 21 gün uygula 3 gün ara ver 21 gün tekrar uygula diye yazıyor.
Ben 39 günlük kadar buzluğa koymuştum. Bitene kadar hepsini içiçem. Sadece 1 gün hastane işlerinden dolayı içemedim. Ara vermiş oldum 1 gün.
Şimdi hala içmeye devam ediyorum. Bugün 31. Gün olmuş.
Şuanda ne akıntı ne kasık ağrısı nede yumurtalık bölgesinde ağrım yok.

10 gün sonra filan etki etmeye başladı bence bana.
Çift taraflı kasık ağrısı, yumurtalığımda ağrı, sızı, oldu. Böyle regli olacakmışım gibi ağrı oldu ama hafifti. Şiddetli olmadı. Birkaç kere bıçak saplanır gibi oldu karnıma. Bir gün çok akıntım oldu sanırım 15-20 gün olmuştu kullanalı o dönemdi. Yoğun kıvamlı akıntıydı.
İlk başlarda çok sık idrara çıkma oluyordu ama şimdi azaldı normale döndü yani.
Bende bunlar oldu.
Kullanırken bir tane yumurtlama dönemim geçti yumurtam olduysa tabiii. İkincisi kürün bitimene doğru olacak. Henüz gebelik filan olmadı.

COK tşk ederim cnm bende 1 hafta oldu inanılmaz bir baskı var gibi kasıklarımda bel ağrısı ve kasık ağrısı var suan cok az akıntı oluyor ortalarda mı artıyor inş fayda görürürüz Allahın izni ile gelişmeleri burdan paylaşır mısınız daha sonra

Canım 15 gün filan olmuştu o zaman çok yoğun kıvamlı akıntım oldu. Onun dışında akıntım pek olmadı.
Öncesinde soğan kürü yaptım 15 gün. Sonra ara vermeden brokoliye geçtim ben.
Belki soğan ilede atmışımdır iltihabı.
Şimdi 3 mayısa kadar içiçem brokoli. Soğan kürü yapıcam sonrada. Saraçoğlu videosunda soğanda yapın diyor brokoliden önce. Sonrada yapın demiş bir yerde.

Gelişme olursa canım muhakkak yazarım buradan. İnş güzel hayırlı sonuçlar alıp hamile kalırımda herkese inş umut olurum oluruz inş.
Bu ay bebek olup olmadığı canım mayıs sonuna doğru belli olur zaten canım. İnş hayırlısı ile güzel haberler vermek nasip olur. Çok zor süreçler. Allah sabrını versin inş.

Canım merhaba nasılsın?
senin nasıl gidiyor kürün?
Akıntı vs ağrı var filan var mı kasığında canım?

Canım merhaba nasılsın?
senin nasıl gidiyor kürün?
Akıntı vs ağrı var filan var mı kasığında canım?
mrb cnm ben 1 hafta içemedim cenazemiz vardı memlekete gittim orda bulamadım şimdi yarın başlıcam inş şimdi yeni başlıyormuş gibi mi başlamalıyım yoksa 1 haftanın üzerine mi sayıp 21 tamamlayayım

merhaba,
başın sağolsun.
bence yeniden başla. ara vermemek gerekli demişti 21 gün uygularken. 1 hafta uzun bir ara. 1-2 gün olsa olurdu bence ama 1 hafta uzun.
birde tıkalı tüpler için en az 1 ay diye söylediği bir videosu var hatta. en az 1 ay için diyor.
brokoli bitmek üzere mevsimi geçiyor. bulursan buzluğa at canım. çünkü mayıstan sonra bulamazsın brokoli.
ben buzluğa koymuştum hepsini.
yarın son günüm şükür. şimdi soğan kürüne geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…