- 29 Mart 2017
- 438
- 186
- 103
- Konu Sahibi Pembemavi17
-
Tüplerdeki yapışıklık, tıkanıklık, daralma varsa açmaya yarıyormuş.
Saraçoğluğunun önerdiği bir kür.
Brokoli kaynatıp suyunu içiyorsun.
Lutfen ayrıntısıylanyazar mısın ne zaman yapılıyor kac dk kaynıyor ayyy brokolı kaldı mınkı pazarda falan ben bunu yapayım barı
bende bu kürü uyguluyorum salı günü rahim filmi çektirdim iki tüpümde kapalı cıktı hemen brokoli kürüne başladım inşa faydasını görürüz .film çekildikten bu ya kasıklarımda ağrı var İnşallah şifa verir bize bu kür
bilmiyorum cnm acılmış olsa doktor söylerdi herhalde bende bir haftadır içiyorum bir ay boyunca ne gibi etilkeri oldu bir ay daha dene saraçoğlu 2 kez uygulayın diyor
COK tşk ederim cnm bende 1 hafta oldu inanılmaz bir baskı var gibi kasıklarımda bel ağrısı ve kasık ağrısı var suan cok az akıntı oluyor ortalarda mı artıyor inş fayda görürürüz Allahın izni ile gelişmeleri burdan paylaşır mısınız daha sonraMerhaba
Saraçoğlu bir videosundan en az 1 ay uygula demişti soran kişiye. Kadında 2. Kere sanırım dış gebelik geçirmişti.
İnt sayfasında 21 gün uygula 3 gün ara ver 21 gün tekrar uygula diye yazıyor.
Ben 39 günlük kadar buzluğa koymuştum. Bitene kadar hepsini içiçem. Sadece 1 gün hastane işlerinden dolayı içemedim. Ara vermiş oldum 1 gün.
Şimdi hala içmeye devam ediyorum. Bugün 31. Gün olmuş.
Şuanda ne akıntı ne kasık ağrısı nede yumurtalık bölgesinde ağrım yok.
10 gün sonra filan etki etmeye başladı bence bana.
Çift taraflı kasık ağrısı, yumurtalığımda ağrı, sızı, oldu. Böyle regli olacakmışım gibi ağrı oldu ama hafifti. Şiddetli olmadı. Birkaç kere bıçak saplanır gibi oldu karnıma. Bir gün çok akıntım oldu sanırım 15-20 gün olmuştu kullanalı o dönemdi. Yoğun kıvamlı akıntıydı.
İlk başlarda çok sık idrara çıkma oluyordu ama şimdi azaldı normale döndü yani.
Bende bunlar oldu.
Kullanırken bir tane yumurtlama dönemim geçti yumurtam olduysa tabiii. İkincisi kürün bitimene doğru olacak. Henüz gebelik filan olmadı.
COK tşk ederim cnm bende 1 hafta oldu inanılmaz bir baskı var gibi kasıklarımda bel ağrısı ve kasık ağrısı var suan cok az akıntı oluyor ortalarda mı artıyor inş fayda görürürüz Allahın izni ile gelişmeleri burdan paylaşır mısınız daha sonra
COK tşk ederim cnm bende 1 hafta oldu inanılmaz bir baskı var gibi kasıklarımda bel ağrısı ve kasık ağrısı var suan cok az akıntı oluyor ortalarda mı artıyor inş fayda görürürüz Allahın izni ile gelişmeleri burdan paylaşır mısınız daha sonra
mrb cnm ben 1 hafta içemedim cenazemiz vardı memlekete gittim orda bulamadım şimdi yarın başlıcam inş şimdi yeni başlıyormuş gibi mi başlamalıyım yoksa 1 haftanın üzerine mi sayıp 21 tamamlayayımCanım merhaba nasılsın?
senin nasıl gidiyor kürün?
Akıntı vs ağrı var filan var mı kasığında canım?
mrb cnm ben 1 hafta içemedim cenazemiz vardı memlekete gittim orda bulamadım şimdi yarın başlıcam inş şimdi yeni başlıyormuş gibi mi başlamalıyım yoksa 1 haftanın üzerine mi sayıp 21 tamamlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?