- 1 Mart 2010
- 261
- 125
- 303
- Konu Sahibi Pembemavi17
-
ramazana denk gelicek sanırım tşk ederim cnm prof saracoğlunu aradım danışmanları kaldığın yerden devam et dedi sonrasında soğan kürü uygulamamı söyledi
Konu eski ama belki goren olur.Brokoli kürunu fibrokist icin yapmayi dusünüyorum ama kahve cikolata yasak diyor siz yaparken bunlari tukettiniz mi dikkat ettiniz mi.Birde saracoglunun danişmanlarina sordum demişsiniz hangi siteden ulastiniz.Urunleri satan site sadece urunlerle ilgili sorulara cevap verebiliriz dedi bana.ramazana denk gelicek sanırım tşk ederim cnm prof saracoğlunu aradım danışmanları kaldığın yerden devam et dedi sonrasında soğan kürü uygulamamı söyledi
DEVAM EDIYORMUSUNUZ KÜREKızlar konu çok geride kalmış. Yok mu deneyimlerini anlatacak. Ben de 4 gün oldu yeni basladim.
Başladınız mi kureBENDE BAŞLICAM SUAN ADETLIYIM AMA BITMESINI BEKLEYIM DIORUM
Merhaba bende 2 hafta yaptım ve adetim 1hafta gecikti ve kuru bıraktım insaĺah adet olabilirim. Siz naptiniz kürü tamamladinizmi adetiniz duzeldimiAlakası var mıdır bilmiyorum ama yaptıktan sonra adet dönemim bi hafta uzadı ve normalde adetten 10gün önce başlayan göğüs ağrılarım geçti. Ne zmn yumurtladım ne zmn adet olucam anlamıyodumVee hayatımda içtiğim en iğrenç şey soğan kürü bile yanında ballı şerbet kalır
Merhaba adetizde gecikme oldumu kürden sonraMerhaba
Amin inş. Açılır inş. Tüplerin inş. Kasık ağrısı bende de oldu. Bir kere çok akıntı geldi ama değişik ve yoğundu.
Bende hala uyguluyorum. 1 ay olacak nerdeyse.
Artık ağrı ve akıntı kalmadı bende.
Açıldı mı bilmiyorum ama bebek olmadı şimdiye kadar.
Bazen rahim filminde de tüp açılıyormuş. Belki seninde açılmış olabilir inş açılmıştır.
Merhaba adetiniz kaç gün gecikti acaba benimde adetim çok gecikti kürü bırakmak zorunda kaldimMerhaba
Saraçoğlu bir videosundan en az 1 ay uygula demişti soran kişiye. Kadında 2. Kere sanırım dış gebelik geçirmişti.
İnt sayfasında 21 gün uygula 3 gün ara ver 21 gün tekrar uygula diye yazıyor.
Ben 39 günlük kadar buzluğa koymuştum. Bitene kadar hepsini içiçem. Sadece 1 gün hastane işlerinden dolayı içemedim. Ara vermiş oldum 1 gün.
Şimdi hala içmeye devam ediyorum. Bugün 31. Gün olmuş.
Şuanda ne akıntı ne kasık ağrısı nede yumurtalık bölgesinde ağrım yok.
10 gün sonra filan etki etmeye başladı bence bana.
Çift taraflı kasık ağrısı, yumurtalığımda ağrı, sızı, oldu. Böyle regli olacakmışım gibi ağrı oldu ama hafifti. Şiddetli olmadı. Birkaç kere bıçak saplanır gibi oldu karnıma. Bir gün çok akıntım oldu sanırım 15-20 gün olmuştu kullanalı o dönemdi. Yoğun kıvamlı akıntıydı.
İlk başlarda çok sık idrara çıkma oluyordu ama şimdi azaldı normale döndü yani.
Bende bunlar oldu.
Kullanırken bir tane yumurtlama dönemim geçti yumurtam olduysa tabiii. İkincisi kürün bitimene doğru olacak. Henüz gebelik filan olmadı.
merhaba ben de fibrokist için uygulamak istiyorum.Konu eski ama belki goren olur.Brokoli kürunu fibrokist icin yapmayi dusünüyorum ama kahve cikolata yasak diyor siz yaparken bunlari tukettiniz mi dikkat ettiniz mi.Birde saracoglunun danişmanlarina sordum demişsiniz hangi siteden ulastiniz.Urunleri satan site sadece urunlerle ilgili sorulara cevap verebiliriz dedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?