Gebeliğe Hazırlık Brokoli kürü yapanlar tecrübelerini paylaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tam zamanı değil mi aslında 1 hafta once 8 tl kilosu bugün aldım 4 liraydı 5-6 kilo almam lazım o zman

Yok canım mevsim bitiyor ya o nedenle kalanı elden çıkartıyorlar bence
Brokoli kış sebzesi aslında canım.
Bulursan al canım ayıkla yıka dondurucuya at poşetle.
Poşet poşet çözdürüp kullanırsın.

Hsg ne zaman çektireceksin canım tekrar?

gecen hafta 8 tl almıştım bu hafta 4 tl düşmüştü 5-6 kilo alıp koyayım bari bende gelişmeleri yazar mısın cnm sonrasında

ramazana denk gelicek sanırım tşk ederim cnm prof saracoğlunu aradım danışmanları kaldığın yerden devam et dedi sonrasında soğan kürü uygulamamı söyledi

ramazana denk gelicek sanırım tşk ederim cnm prof saracoğlunu aradım danışmanları kaldığın yerden devam et dedi sonrasında soğan kürü uygulamamı söyledi

İyi yapmışsın. İnş şifa olsun.
Saraçoğlu bir videoda ara vermeyin demişti ama danışman ne diyorsa öyle yap tabii.
Benim bugün son günümdü. Bitti şükür. Ama sarı akıntım var. Haftasonu doktora gitmiştim enfeksiyonun var dedi fitil verdi. Fitilden mi anlamadım akıntının sebebi.
Haberleşelim inş sonuç alırız.

Hsg ne zaman çekileceksin?

Konu eski ama belki goren olur.Brokoli kürunu fibrokist icin yapmayi dusünüyorum ama kahve cikolata yasak diyor siz yaparken bunlari tukettiniz mi dikkat ettiniz mi.Birde saracoglunun danişmanlarina sordum demişsiniz hangi siteden ulastiniz.Urunleri satan site sadece urunlerle ilgili sorulara cevap verebiliriz dedi bana.

Kızlar konu çok geride kalmış. Yok mu deneyimlerini anlatacak. Ben de 4 gün oldu yeni basladim.

Alakası var mıdır bilmiyorum ama yaptıktan sonra adet dönemim bi hafta uzadı ve normalde adetten 10gün önce başlayan göğüs ağrılarım geçti. Ne zmn yumurtladım ne zmn adet olucam anlamıyodum Vee hayatımda içtiğim en iğrenç şey soğan kürü bile yanında ballı şerbet kalır

Bende bugün başlıyorum buna çikolata kistim var yapışıklık yoktur inşallah ya ihtimali var diye içicem

Merhaba bende brokoli kuru yaptım ve adetim geçti siz naptiniz kürü tamamladinizmi ben kuru bıraktım bugun

Merhaba bende 2 hafta yaptım ve adetim 1hafta gecikti ve kuru bıraktım insaĺah adet olabilirim. Siz naptiniz kürü tamamladinizmi adetiniz duzeldimi

Merhaba adetizde gecikme oldumu kürden sonra

Merhaba adetiniz kaç gün gecikti acaba benimde adetim çok gecikti kürü bırakmak zorunda kaldim

Merhaba ko
merhaba ben de fibrokist için uygulamak istiyorum.
Siz uygulayıp sonuç aldınız mı ?

Merhaba, yumurtamda batma var diye yazmışsınız, aynı durum şu anda bendede var maalesef. Bu şikayetiniz zamanla geçtimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…