Çocuk Hastalıkları Bronşit bronşiolit alerjik astım!!! çaresi burda deneyin görün

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nesrinduman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
20
1
86
41
İzmir
Oğlum 16 aylıkken bronşiolit geçirdi. Babasında polen alerjisi olduğu için doktorumuz bunun bir alerji atağı olabileceğini söylemişti.
Kayınvalidem tam o sırada yanımıza gelmişti kendisi Azeri orda yaşıyor gençliğinde çok şiddetli zatürree geçirdiğini 6 ay yatalak kaldığını ve birgün bir yaşlı bir Rus köylüsünün yaptığı ilaçla Allah'ın izniyle iyileştiğini söyledi bilirsiniz Ruslar alternatif tıpta bir numaradır.

Ciğerleri sıfırlayan ilacın tarifi;
Aloe vera
Bal
Tahta kaşık
Cam kavanoz

Aloe verayı fideliklerden alın çünkü koçtaşa gittiğimizde oradakilerin su ile şişirildiğini şifa vermeyeceğini söyledi ben izmirde yaşıyorum oradan hemen inciraltına gittik orda bir fidelikten doğal şartlarda yetişmiş olanını aldık

Temiz bir bezle tozunu alıyorsunuz aloe veranın ve yapraklarını koparıyorsunuz kökünden katı meyve sıkacağında sıkıyorsunuz çıkan miktar kadar bal GERÇEK BAL! Koyuyorsunuz içine örneğin 1 bardak su çıktıysa 1 bardak bal ve 1 parmak kadar sızma zeytinyağı yavaş yavaş mutlaka tahta kaşıkla karıştırın tamamen homojen olduğunda ağzını sıkıca kapatıyorsunuz cam kavanozun ve koyu renk bir bezle sarıp güneş almayan bi yerde oda ısısında 5 gün bekletiyorsunuz. Sonra bezi açıp buz dolabına koyuyorsunuz.mutlaka çalkalayıp Sabah ve akşam aç karnına kahvaltıdan en az 20 dk önce 1er tatlı kaşığı veriyorsunuz. Buna 21 gün devam edin vaka ağırsa 40 gün..
İnşallah hepinize şifa olur. Defalarca denenmiş çok olumlu sonuçlar alınmıştır. Yurtdışında hâli hazırda akciğer kanserinin tedavisinde kullanılmaktadır.
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.. Lütfen şifayı önce Allah'tan dilemeyi unutmayalım.....

paylaşımın için teşekkürler ilk fırsatta almam lazım.ama nasıl anlayacaz aloveranın doğal olduğunu acaba.fideliklerdekide ya şişirilmiş olursa???

Onlar şişirimiş olmuyo resim de eklerim

Yapraklar sadece kökler çok sert zaten sıkabildiğiniz heryerini sıkın

Merhaba Nesrin hanım;

benim kızım 6 aylık ve 10 gün önce 2. bronşiolit atağıyla ege üniv. hastanesinde yattık. 10 gün içerisinde ciğerlerinin açılması için sabah akşam kortizonlar verildi.Bunun yanı sıra ventolin ve pulmicort koklatıldı günde 6 kez.Taburcu olalı 2 gün oldu ama henüz şoku atlatamadık.İnşallah bir daha oralara gitmek zorunda kalmayız.
Size sorum bebeğinize bu karışımı verirken hiç tereddüt ettiniz mi her hangi bir yan etkisi olur diye.Artık o kadar çok korkar hale geldik ki şu anda da koruyucu tedavi olarak şuruplara da devam ediyoruz.
Herkese allah şifa versin.

İnanın hiç tereddüt etmedim verdikleri ilaçlardan daha zararlı olamaz en nihayetinde gözle görüp elle tuttuğunuz bi bitki..
Önce kendim içtim bi kaç gün sonra ona verdim bebeğiniz küçükmüş siz 1 er çay kaşığı verin

Rabbim acil şifalar versin

Slm nesrin hanım benim oğlumda 3 yaşında ve 6. Defa bronşiolit oluyoryazdığınız tarifi denemek istiyorum izmirde oturuyorum bende fakat alpa veranın yenilen cinsini nasıl bulucaz nasıl güvenip vericez yardımcı olurmusunuz..,

Bunu mutlaka yapicam cok sagolun paylastiginiz icin.kizimda da bronsiolit oldu uc kutu antibiyotik kullandik bana misin demedi en son alti tane igne vuruldu o iyi geldi ama hala hirilti geliyo cigerlerinden cok korkuyorum tekrarlayacak diye.yarin ilk isim aloe vera almak olacak tekrar tesekkurler..

Merhabalar nesrin hanim.anlattiginiz sekilde karisimi yaptim bes gun disarda beklettim ve bu aksam dolaba kaldirdim.ama benim yaptigimin uzeri kuflenmisti ve tabaka gibi bisey olusmustu uzerinde.tadina baktim biraz acimtirak ve kuf tadi var.bu normal mi yoksa ben yanlis mi yaptim acaba? Cevap yazarsaniz cok sevinirim zira sabah vermeye baslayacaktim ama simdi oyle gorunce size sorup oyle baslamak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…