benım oglumda bu yuzden ve yanlış tanı yuzunden ölumlerdem dondu aklıma geldıkçe çok kötu oluyorum efem 9 aylıktı hıç bışeyı yoktu 2 gundur burnu akıyordu babannemde özel dra gıdıyordu ılaç yazdırmak ıçın bende gıdeyımde burun damlası alayım dedım dr muayene etmem lazım dedı ettı ve olann oldu bu çocuk bronşit olmuş zatureye cevırmış tıkanmış heryerı hemen ıgne tedavısıne baslıcaz dedı ve ben orda öldum bıttım hemen ılk ıgnesı vuruldu eve geldık yarım saat gectı oglum fenalastı nefes alamıyor tıkanıyor annem bı yandan nefes alsın dıye kalp masajı yapıyo yavrum çıglık çıglıga bagırıyor okadar hareketlıydıkı onu öyle yattıyor görmek benı çok kotu yaptı hemen dıger ıgne ıçın tekrar o hastaneye gıttık ve baska dr vardı o dr ıgnesı vardı oglumun dedım ve ıgneyı gösterdıgımde dr sasırdı bu ıgne ne ıçın verıldı dıye bende anlattım hemen muayene ettı çocukta bışey yok bronşit felanda degıl bu ıgne çok agır vurulmaması gereken bı ıgne dedı ve çocuk tkanmış hemen çocuk hastanesıne göturelım dedıler ılk önce haskerı hastanesıne gıttık ordan ambulansla göturduler oglumu evet tıkanmış oglum 3 gun oksijene baglayıp hava verdıler çok şeyler cektım ve böyle bebeklerın bronşit oldugunu duyunca fenalasıyorum aklıma o gunler gelıyo
gecmiş olsun askito cook zor valla biz bide ailecek gribiz :bbo:kız hem ondan rahatsız hemde diş etlerimiz şişti sivrilik var dişlerimiz cıkıyo onun huysuzlugu offf:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?