Bronsit oldu yavrum :(

öksürmesi iyi canım o sayade balgam atıyorlar...dikkat et doktorlar öksürük şurubu hemen yazmazlarr.vücudun verdiği doğal ve korunma yöntemidir..vücutta biriken balgamın atılmasını ve temzilenmesini sağlarr..geçmiş olsunn..çabucak iyileşirr tosuncuğun inşallahh...

askito geçmiş olsun.. ben de merve de çok fenayız kızım kön kön öksürüyo, boğazındaymış gerçi ama ikimiz de solduk salgınmış zaten .. yavrularımız iyileşsin kendimi hiç düşünmüyorum.. sağlıkla kalın.

hilmişim geçmiş olsun senın oğlan benım tosuna sattı bronsiti galiba bızde bugün öksürüğü arttı dıye doktora gıttık doktoru bronşit başlangıcı dedı ınşallah ılerlemez off ılaç verdı bakalım haftaya kadar nasıl olacak inşallah çabuk geçer yaaaa...nekadar zormuş anne olmak yaa.....

Askitocum geçmiş olsun darısı başımıza.inşallah pamuğum iyileşirde iyi haberlerini sizinle paylaşırım.yarın son iğnesi var 2 gün daha antibiyorik kullanacak.dün akşam buhar verdi doktorda biraz rahatladı yoksa ondan öncewki akşam hiç ama hiç uyumadı kuzum.iyileşsede bende oda rahatlasak.

çok geçmiş olsun canım yazamadım ama okumuştum şimdi çok sevindim iyileştiğine ama dikkat et tazeliyor bronşit.öp miniği benim için şişkoooo:)

aşkito yeni görüyorum . gerçi geçmiş ama adettendir geçmiş olsun diyeyim . Allah bi daha yaşatmasın canım

aslında buralardayım canım yani kk da ama diyet topiklerine daha çok takılmaya başladım incelme var ama kilo kaybı yok ona canım sıkkın . bide bizim küçük hanım hareketlenmeye başkladı dönüp duruyo . onlada ilgileniyorum:)

arkadaşlar benım oğlumda doğddu doğalı hep hasta bır yığın drlara goturdum proflara doçentlere ılk başlarda oksuruyodu her gıttığım normaldır yenıdoğna bebekte olur dedıler sonra kuzenıme getırdım unıversteye dedı zature başlangıcı yığınla ılaç kullandı geçtı aradan bıraz zaman şimdide bronşit oldu ağzıda şimdi pamukçuk oldu delı oldum dayanamıorum artık o kadar ıyı hastanelere unıversıtelere goturduk çare bulamadık sonra sureyya paşa gögus hastalıklaırna getırdım dr baktı bronşolıt dedı sureklı kusuo oğlum dr verılen ılaçlar onu kötu etmış dedı kuçuk bebeğe bunlar verılmez dedı bazı arkadaşlar pedıtus falan verıomus eğer bebeklerı 5- 6 aylıktan kucukse vermesınler verılmesmış şimdi duzelıo allaha şukur o dr bıze sadece hava verın dedı bır tanede ığne ağzına damlatıoz başka kulanma dedı allaha şukur ıyıye gıdıo verılen ılaçlara cok dıkkat edın bır dr gıtmeylede ılaç almayın bır kaç dr gösterın bırde özellerdense devlet hastanelerını tercıh edın unıversıte hastanesındekı drlar bana en ıyı çocuk dr larının zeynep kamıl kartal devlet hastanesı ve sureyya pasada olduğunu söyledı bence bu hastanelerı deneyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…