arkadaşlar benım oğlumda doğddu doğalı hep hasta bır yığın drlara goturdum proflara doçentlere ılk başlarda oksuruyodu her gıttığım normaldır yenıdoğna bebekte olur dedıler sonra kuzenıme getırdım unıversteye dedı zature başlangıcı yığınla ılaç kullandı geçtı aradan bıraz zaman şimdide bronşit oldu ağzıda şimdi pamukçuk oldu delı oldum dayanamıorum artık o kadar ıyı hastanelere unıversıtelere goturduk çare bulamadık sonra sureyya paşa gögus hastalıklaırna getırdım dr baktı bronşolıt dedı sureklı kusuo oğlum dr verılen ılaçlar onu kötu etmış dedı kuçuk bebeğe bunlar verılmez dedı bazı arkadaşlar pedıtus falan verıomus eğer bebeklerı 5- 6 aylıktan kucukse vermesınler verılmesmış şimdi duzelıo allaha şukur o dr bıze sadece hava verın dedı bır tanede ığne ağzına damlatıoz başka kulanma dedı allaha şukur ıyıye gıdıo verılen ılaçlara cok dıkkat edın bır dr gıtmeylede ılaç almayın bır kaç dr gösterın bırde özellerdense devlet hastanelerını tercıh edın unıversıte hastanesındekı drlar bana en ıyı çocuk dr larının zeynep kamıl kartal devlet hastanesı ve sureyya pasada olduğunu söyledı bence bu hastanelerı deneyın