Bronsit oldu yavrum :(

canım geçmiş olsun ..bende yeni gördüm...bebeklerin hastalıkları çiçek gibi solduruyor onları...acil şifalar dilerimm..tez zamanda iyileşir inşallah meleğin...

geçmiş olsun askito ve diğer hasta bebişler.. acil şifalar dilerim. benim oğlumda nicedir diş sıkıntısı çekiyor. dişin yarısı çıktı ama hafif ateşlenme, kaşıntı ve huzursuzluk geçmedi. bazan uykusunda bile kıvranıyor. canım yanıyor çare olamayınca üzülüyor insan . allah yardımcımız olsun, hem annelerin hem bebişlerimizin..

Akidişler Bana Akıl Verin Oğlumun Burnu Çok Tıkalı Gece Hep Hırıl Hırıl Hiç Uyumadı.Damla Damlatıyorum Bir Halta Yaradığı Yok.Başka Çare Bilen Varmı??

eczaneye sor canim. burun pompasi oluyor. birde anne sütü damlatiyordum ben ilk ay . o da aciyordu.

Burun pompası var canım onuda denedim olmadı.allaha şükür annem geldi bugün yanında nane kokulu kremden vardı(marka olmasın diye böyle yazıyorum sen anlarsın artık)onu sürdüm burun deliklerinin ucuna açıldı biraz huysuzluğuda vardı bende yarım fitil taktım şimdi biraz daha iyi uyudu oğluşum.bu arada anne sütünü ilk defa duydum enteresan onuda deniyeyim

geçmiş olsun benim kızımda bronşit oldu ama ben doktoru suçluyorum bronşit olmasını engelleyemeyiz dedi olcak sonra ilaç vercez dedi ve olduda çocuk uyuyamadı uykudan ökzürerek uyanıyodu kucagımna alana kadarda öksürüyodu inanın bogmaca oldu die korktum ve ben onu medicana ya ötürdüm iyi baksınlar die sonra dün artık dayanamadım çünkü doktor tonimerden başka bişi vermedi ben peditus ta kullandım ama neyse burda bi poliklinge gittim praktiker bi doktor çok iyi baktı ve kızım bu gün emesi normale döndü ve öksürükte azaldı çok şükür bide atlatablsek tamamen

bosnike bebegin kaç aylık bilmiyorum ama tahminimce vicks kullandn baba doktor yakar kullanma dedi 2 yaştan önce ama az kullandı isen olabilir istersen tonimer kullan 15 dkk dan sonreada aspiratörle çek ben öel açtım günde sekiz kez fıslat spreyini

Yarın sabah doktora götürücem canım bakalım ne dicek doktor bey amcası.gerçi biliyorum yinemi sen geldin dicek ya olsun.çünkü ben en ufak bir şeyden doktora götürüyorum içim rahat etmiyor ne yapayım.

çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm, insan kıyamıyor minicikler daha,biraz dikkat ev tedaviyle çabucak geçer diye düşünüyorum, inşallah da öyle olur, acil şifalar canım

Bugün doktora gittik oğluşumla burnu tıkanıktı birde sabah biraz öksürmeye başlamıştı.doktoru ciğerleri temiz sadece genizleri tıkalı birazda boğazları kızarmış dedi.ben sanki balgamı var dedim.oda bana burnundan dolayı sana öyle geliyor dedi.bakalım perşembe gidicez kontrole o zamana kadar geçer inşallah.bu arada hastanede bir ağladı bir ağladı olmaz böyle birşey kalabalıktı hastane sanırım onu çok rahatsız etti o ağlayınca sıra beklettikleri için sinirlerim bozuldu bende başladımağlamaya.birde ilk defa tek gittim alışık değilim ama bir daha kesinlikle tek gitmicem.birde sinir olan neydi ben eve geldim eşim hastaneye gitmiş ben geldim siz nerdesiniz demezmi gelde kızma ama yinede kızmayacağım bugün eşimin doğum günü

geçmiş olsun canımm...allahtan sadece tıkanıklık çıkmışş...güzel hatun görünce sıra verirlerr..ama sıra bekleyen bebekli hanımlarr istersen çocukk baygınlık geçirsin..insafsızlaştık artık insanlığımızı yitiriyoruzz yazık bize...

Canım Randevusuz gittikya o yüzden.yoksa sürekli doktoru ama.randevulu olanlara ayıp olurmuş gelde sinir olma.özel hastaneler böyle ise devlet hastaneleri nasıl düşünemiyorum bile.

Gece yine hep öksürdü doğdu düzgün uyyamadı yavrum.balgamı var sanırım onu çıkarsa rahatlıcakmış gibi geliyor ama çıkartamadı bir türlü.hep hırıl hırıl nefes alıyor.onu öyle görünce cok canım acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…