Çocuk Hastalıkları Bronşitle başa çıkmayı başaranlar var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ılk önce kızınızın neye alerjisi olduğunu tetkik ettirin bana göre yoksa balda çocuğun alerjisini tetikleyebilir.Pazarlarda büyük marketlerde var dışı siyah olan turp içini güzelce oyup bal dolduruyorsun ertesi gün o bal turpun suyuyla beraber iyice sulanıyor bunu içiriyorsun ayrıca bol bol yoğurt yedir bununda çok faydası var geçmiş olsun

benim kızımda bronşit şimdi.başlangıç dedi doktor.antibiyotik verdi birde fısfıs.bunun haricinde neyapabilirim ben evde.2 sene önce olmuştu bronşit.şuan 4 yaşında bide kreşe gidiyor.haliyle kendini koruyamıyor.tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

merhaba arkadaşım senin yazdıklarını okuduktan sonra hem üretici firmayı hemde doktoruma danıştım mikrop olayınıdoktorumuz bunun imkansız olduğunu ordaki maksatın soğuk buharın ev ortamındaki kalorifer ısısıyla birleşip doğal nem oluşmasını saglamak olduğunu kendisinin yıllardır kullandığını söyledi üretici firma hayatlarında ilk defa benim sorduğumu ve doktorumun anlattıklarını anlattı ve kızım 1 senedir hiç bir şekilde mikrobik bir rahatsızlığa yakalanmadı lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim

Oğlum sürekli hasta oluyor ve çare için çok farklı doktorlara götürdüm.Doktorun biri buhar makinesine çok faydalı derken,diğeri mikrop yaptığını söylüyor.Aynı okulu okuyorlar ama farklı bilgilendiriliyorlar galiba.Neye inanacağımı şaşırdım.

benim kızımda bronşit şimdi.başlangıç dedi doktor.antibiyotik verdi birde fısfıs.bunun haricinde neyapabilirim ben evde.2 sene önce olmuştu bronşit.şuan 4 yaşında bide kreşe gidiyor.haliyle kendini koruyamıyor.tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

3 yaşındaki oğluma nisan ayında bronşit teşhisi koyuldu.3 aydır 6-7 şişe antibiyotik kullandım.Çok üzgünüm çok.Antibiyotiğe çok karşı biri olarak oğluma mecburen vermek zorunda kalmam beni o kadar rahatsız ediyorki,anlatamam.Birçok kişiden siyah turpun içine bal koyulmasını duydum.Gerçek bal bulup bunu deneyeceğim.Bi de herkes fısfıstan bahsediyor.Benim götürdüğüm hiçbir doktor fısfıstan bahsetmedi bile.Anlamıyorum doktorları da!

Bir de bir arkadaşımın annesi günlük diye bir ottan bahsetti.Otu kaynatıp buharına pamuk tutulacak ve bu pamuktan çocuğun bağrına ve sırtına koyulacakmış.Ben bizzat denedim ve faydasını gördüm dedi.3 gün yapılıyormuş.Ama ben denemeye korkuyorum.Şifa bulalım derken daha kötü şeyler de yaşayabilirim.

Arkadaşlar buhar makinesi bebişlerimiz için çok faydalı...ancak bildiğim ve araştırdığım kadarıyla buhar makinesi alırken soğuk olmasına dikkat edin...sıcak buhar makinesi mikropları tutuyor yani besliyor diye biliyorum...

arkadaşlar buhar makinesi ile ilgili yazmayı unutmuşum...genelde ebeveynler sıcak yada ılık buharı tercih etmelerinin sebeblerinden biride odaya ısı yaymasıdır...soğuk buhar odaya serinlik verir...dolayısıyla kış aylarında odanın serin olması istenmeyen bir şeydir...özellikle evde rutubet varsa,sigara içiliyorsa ve en önemlisi öksürük varsa kesinlikle soğuk buharı tercih edin...babım öksürüğünü dr. arkadaşımın önerisi ile soğuk buhar kesmişti...benim oğlumda bronşit var...mücadele ediyoruz dolayısıyla öksürük oluyor...onada iyi geldi...yalnız ben iyonizerli soğuk buhar makinesi aldım...iyonizerliler odayı serinletmiyor...ben memnunum...aklınızda bulunsun...

Ben bıldırcın yumurtasını denedim,güzel sonuçlar aldım.Sonuçta yumurta zararı ne olabilir? Haftada 3 gün sütünün içine çiğ olarak karıştırıp tekrar süzüyorum,hiç anlamadan içiyor

benim oğlumda bronşit 18 aylık bu üçüncü hastalanışı havalar soğumaya basladığından beri daha 1 ay bile geçemeden hemen hastalanıyo tıkanıyo öksürük desen cabası geceleri uyuyamı doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum doğal şeylerde yapıp veriyorum ama yinede çok zor atlatıyoruz birde benim oğlumum kusmasıda var şimdi iyice kusuyo reflüsü var sanırım iyileşsin onun içinde dr götürücem kusmayı önleyen şuruplar hiç bi işe yaramadı fitilde öyle uzun bi tedaviye ihtiyacı var ama bu bronşitten ona sıra gelmiyo soğuk buhar makinesi almayı düşünüyorum birde şu havayı nemlendiren makineler var onlardanda alsammı ki kızlar

benim oğlumda bronşit 18 aylık bu üçüncü hastalanışı havalar soğumaya basladığından beri daha 1 ay bile geçemeden hemen hastalanıyo tıkanıyo öksürük desen cabası geceleri uyuyamı doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum doğal şeylerde yapıp veriyorum ama yinede çok zor atlatıyoruz birde benim oğlumum kusmasıda var şimdi iyice kusuyo reflüsü var sanırım iyileşsin onun içinde dr götürücem kusmayı önleyen şuruplar hiç bi işe yaramadı fitilde öyle uzun bi tedaviye ihtiyacı var ama bu bronşitten ona sıra gelmiyo soğuk buhar makinesi almayı düşünüyorum birde şu havayı nemlendiren makineler var onlardanda alsammı ki kızlar

oglunun çok sık hastalanması reflüsünden olabilir,benimde 5 yaşında bir oglum var 4 aylıkken bronşit geçirdik ve ondan sonra ne hastalıgımız nede öksürügümüz geçti,hatta son bir buçuk seneden beri geçmeyen hastalık ve öksürügünden dolayı astım tedavisi göryorduk fakat kullandıgımız astım ilaçları bile çok faydalı olmuyordu, bir ay önce farklı bir uzman dr götürdük bütün öksürüklerinin sebebinin reflüden kaynaklı oldugunu ögrendik,şimdi 1 aydan beri reflü ilaçlarıyla çok şükür iyiyiz,allah şifalar versin.

oğlum geçen sene bronşit oldu.duyduğum her şeyi denedim.ayda iki kere antibiyotik kullanıyoruz ama çok zararlı olduğunu biliyorum eğer bildiğiniz farklı yöntemler varsa paylaşırsanız sevinirim.selemlar.:nazar:
Kefir içir eşimle ben ayda bir içeriz ve hiç hasta olmadık çocuğuna meyveli olanları var onlardan alıp icirebilirsin canım

Arkadaşlar bebeğinizin odasına buhar makinası alin çok şükür aldığımızdan beri hiç hasta olmadık. Üst solunum yolu için çok iyi. Ne hirilti kaldı ne öksürük

Back
X