ibde Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2013 18 0 16 Çanakkale 13 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ibde #1 Kızlar geçen hafta denize gittim ve yandım ama tam bronzlaşamadım. Yandığımdan canım çok yandı ve kaşındı.Tekrar gitsem yine aynısı olur mu ya bronzlaşmak istiyorum
Kızlar geçen hafta denize gittim ve yandım ama tam bronzlaşamadım. Yandığımdan canım çok yandı ve kaşındı.Tekrar gitsem yine aynısı olur mu ya bronzlaşmak istiyorum
Kova hatunu ✔creativity Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2011 24.320 45.697 798 13 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ibde #2 sanırım koruyucu sürmeden çıktın güneşe... bende de aynısı oldu kızardım sonra hep kaşındı kızaran yerler ... bir kaç gün sonra da o kızaran yerler hafif buğdayımsı oldu ... bi daha gidersen koruyucu sür....ama kızardığın yerlerden kızarmassın bir daha ... ben çok beyaz tenli olmama rağmen öyle.... Son düzenleme: 13 Temmuz 2013
sanırım koruyucu sürmeden çıktın güneşe... bende de aynısı oldu kızardım sonra hep kaşındı kızaran yerler ... bir kaç gün sonra da o kızaran yerler hafif buğdayımsı oldu ... bi daha gidersen koruyucu sür....ama kızardığın yerlerden kızarmassın bir daha ... ben çok beyaz tenli olmama rağmen öyle....