bizde eşimle dün gittik yicel beyle görüşmeye, benim arkadaşım kendisinde tedavi olmuştu ilk seferde ikiz bebekleri oldu. yücel bey florance nıghtıngale hastanesinde tüp bebek merkezin ilk kuran dr. şimdi kendi merkezinde çalışıyor. ülkemizde yeni kullanılan bir teknoloji kullanıyorlar. spermin görüntüsünü laboratuarda 6000 kat büyütüp seçiyorlarmış. bizde kendisinde karar kıldık. kısmetse bu ayın 25-26 sı gibi tedavime başlıcaz. sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Hallisna arkadaşım bende gebelik takibimi aynı dr un yapması taraftarıyım. bir de işin şu yanı var artık tüp bebek nerdeyse her yerde yapılıyor. hemen hemen her kadın doğum dr u bir tüp bebek merkezinde ortak çalışıyor. kendisinin gerçekleştirmediği bir tüp bebek transferinin takibini de yapmak istemeyebilirler. ben bununla ilgili birşeye şahit olmuştum. tabiki her dr aynı değil ama nerde tüp bebek yaptıysa orda takip yaptırsın diyen duymuştum. o yüzden riske atmamak lazım bence. ve seni zaten tanıyan bilen bir dr a takip olmak en doğrusu. hayırlısıyla tedaviye başlasak da sonuç alırsak bizde senin gibi yapmayı düşünüyoruz. ama ben arkadaşımdan duyduğum kadarıyla yücel bey her hastanede doğum yaptırmıyormuş. 1-2 hastaneye gidiyormuş. ama hüsamettin bey epey bir hastane seçeneği sunuyormuş. birde bişey sormak istiyorum transfer sonrası embriyo azaltılması işlemi için ekstra bir ücret ödeniyormu? ben sormayı unutmuşum. ve gebelik takiplerinde hangi sıklıkla yücel beye veya hüsamettin beye ne kadar muayene ücreti ödüyoruz? 10-15 günde bir muayene ücretimi ödeniyor yoksa kontrol ücreti filanmı? yani gebelik takibini orda yaptırmak bizi çok zorlarmı diye sormak istedim.sadece tüpbebek merkezi olup başka branşın olmaması en güzeli..
yücel bey ve hüsamettin bey birbirlerinden her daim haberdar olduklarından bu hasta kimdi? gibi bir konu söz konusu değil.. dosyayı incelemekte.. ben ödediğim paranın son kuruşuna kadar olan emek karşılığını aldım.. ve en başından beri içim rahat başladım ve halen gebelik takibimi orada yaptırıyorum..
maddiyat çok önemli ama genelde tüpbebek fiyatları aynı rakamlarda seyrediyor.. birkaç lira az vererek daha uygun yere gitmek de var ama dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak var..
ALLAH herkesin gönlüne göre versin inş..
canım burada neyi sorduğunu anlayamadım? embriyo dondurma işlemi mi sormak istediğin? eğer oysa benim dondurulacak embriyom olmadığı için bu konuda bilgim yok..Hallisna arkadaşım bende gebelik takibimi aynı dr un yapması taraftarıyım. bir de işin şu yanı var artık tüp bebek nerdeyse her yerde yapılıyor. hemen hemen her kadın doğum dr u bir tüp bebek merkezinde ortak çalışıyor. kendisinin gerçekleştirmediği bir tüp bebek transferinin takibini de yapmak istemeyebilirler. ben bununla ilgili birşeye şahit olmuştum. tabiki her dr aynı değil ama nerde tüp bebek yaptıysa orda takip yaptırsın diyen duymuştum. o yüzden riske atmamak lazım bence. ve seni zaten tanıyan bilen bir dr a takip olmak en doğrusu. hayırlısıyla tedaviye başlasak da sonuç alırsak bizde senin gibi yapmayı düşünüyoruz. ama ben arkadaşımdan duyduğum kadarıyla yücel bey her hastanede doğum yaptırmıyormuş. 1-2 hastaneye gidiyormuş. ama hüsamettin bey epey bir hastane seçeneği sunuyormuş. birde bişey sormak istiyorum transfer sonrası embriyo azaltılması işlemi için ekstra bir ücret ödeniyormu? ben sormayı unutmuşum. ve gebelik takiplerinde hangi sıklıkla yücel beye veya hüsamettin beye ne kadar muayene ücreti ödüyoruz? 10-15 günde bir muayene ücretimi ödeniyor yoksa kontrol ücreti filanmı? yani gebelik takibini orda yaptırmak bizi çok zorlarmı diye sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?