Tüp Bebek Merkezleri Brüksel tüp bebek merkezi

ben orada yaptım 1.denemem de tuttu hatta oğlum 5 kasım da dünyaya geldi.çok memnun kaldık biz brüksel tüp bebekten bebeğimizde allaha çok şükür çok sağlıklı tavsiye ederim

yücel bey gerçekten çok iyi bir dr tavsiye ederim git bende orda bir kere dondurulmuş embriyo ile tüp bebek denedim tuttu fakat düşükle sonuçlandı

bende orada yaptırdım canım.. çokta memnunum.. şükürler olsun pozitif..
ALLAH herkese nasip etsin inş..

bizde eşimle dün gittik yicel beyle görüşmeye, benim arkadaşım kendisinde tedavi olmuştu ilk seferde ikiz bebekleri oldu. yücel bey florance nıghtıngale hastanesinde tüp bebek merkezin ilk kuran dr. şimdi kendi merkezinde çalışıyor. ülkemizde yeni kullanılan bir teknoloji kullanıyorlar. spermin görüntüsünü laboratuarda 6000 kat büyütüp seçiyorlarmış. bizde kendisinde karar kıldık. kısmetse bu ayın 25-26 sı gibi tedavime başlıcaz. sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Fiyat ne kadar peki?

tüp bebek 4200, ilaçlar 1000-1200, tahliller 300, ilk görüşme 250 tl.ama bu kısa protokolün fiyatı.uzun tedavide ailaçlar filan değiştiği için fiyatta değişebilirmiş. toplamda 5500-5750 gibi bişi oluyo. transferde tüp bebek rakamını ödüyosun 4200ü diğerlerini sonradan filan ödüyosun. gebelik oluşunca istersen devam edip gebelik takibinide yaptırabiliyorsun.istersen başka hastanede de gebelik ve doğum için başka dr a geçebiliyorsun.karar sizin oluyor. takip biraz daha pahalı oluyor galiba ben arkadaşımdan duyduğum kadarıyla yücel bey 250, hüsamettin bey 150 gibi bir ücter alıyormuş takipte belli aralıklarla. ben de dedim hele o safhaya bi geleleim o zaman karar veririz. ücret böyle yani ama yücel bey prof. onunla eşdeğer hocalar teksen bey,bahçeci filan.onlarda da rakamlar bu civarda. sgk geçmiyor. ama özel sigortalardan bazıları geçiyor.

bende çok araştırdım arkadaşlar. mesleğimden dolayı çalıştığım hastanede bu konuda hocaların takip ettiği doğumlar oluyodu. az çok tanıyorum.yada tanıdık vasıtasıyla görüşüyorum diğer uzman tüp bebek hocalarıyla. ekibe güvenmeniz çok önemli. açıklamarı sizi tatmin etmeli. aklınızda soru işareti kalmamalı, bütçe de çokönemli tabiki. ama ben güvenilir merkezlerin tercih edilmesi taraftarıyım. ve ben benimle genelde aynı dr. ilgilensin istiyorum. her işlemimi farklı biri yapsın istemiyorum. o yüzden bu konuyu da araştırdım. bir yerde okumuştum. tüp bebek merkezi seçilirken sakin bir yer yerine aktif bir merkez seçilmeliymiş.ve tavsiyeler çok önemliymiş. burda forumlarda farklı tavsiyeler var.iyice araştırın.herkesin durumu farklı sonuçta.herkesin yaşadıklarını yaşıcaz diye birşey yok. bence çok fazla kafa karıştırmadan usulüne göre ne gerekiyorsa tedavi olarak biraz araştırıp hemen tedaviye başlayın ve güvenin.pozitif olmak çok öneliymiş. biz pozitif olalımki süreç sonunda pozitifi görelim dimiopuyorumnanaktan

sadece tüpbebek merkezi olup başka branşın olmaması en güzeli..
yücel bey ve hüsamettin bey birbirlerinden her daim haberdar olduklarından bu hasta kimdi? gibi bir konu söz konusu değil.. dosyayı incelemekte.. ben ödediğim paranın son kuruşuna kadar olan emek karşılığını aldım.. ve en başından beri içim rahat başladım ve halen gebelik takibimi orada yaptırıyorum..
maddiyat çok önemli ama genelde tüpbebek fiyatları aynı rakamlarda seyrediyor.. birkaç lira az vererek daha uygun yere gitmek de var ama dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak var..
ALLAH herkesin gönlüne göre versin inş..

arkadaşlar teşekürler içimi rahatlattınız. zaten çok duydum yücel beyin çok iyi doktor olduğunu.inşallah maddi olarak bir sıkıntı çıkmazda gidebilirim.

Hallisna arkadaşım bende gebelik takibimi aynı dr un yapması taraftarıyım. bir de işin şu yanı var artık tüp bebek nerdeyse her yerde yapılıyor. hemen hemen her kadın doğum dr u bir tüp bebek merkezinde ortak çalışıyor. kendisinin gerçekleştirmediği bir tüp bebek transferinin takibini de yapmak istemeyebilirler. ben bununla ilgili birşeye şahit olmuştum. tabiki her dr aynı değil ama nerde tüp bebek yaptıysa orda takip yaptırsın diyen duymuştum. o yüzden riske atmamak lazım bence. ve seni zaten tanıyan bilen bir dr a takip olmak en doğrusu. hayırlısıyla tedaviye başlasak da sonuç alırsak bizde senin gibi yapmayı düşünüyoruz. ama ben arkadaşımdan duyduğum kadarıyla yücel bey her hastanede doğum yaptırmıyormuş. 1-2 hastaneye gidiyormuş. ama hüsamettin bey epey bir hastane seçeneği sunuyormuş. birde bişey sormak istiyorum transfer sonrası embriyo azaltılması işlemi için ekstra bir ücret ödeniyormu? ben sormayı unutmuşum. ve gebelik takiplerinde hangi sıklıkla yücel beye veya hüsamettin beye ne kadar muayene ücreti ödüyoruz? 10-15 günde bir muayene ücretimi ödeniyor yoksa kontrol ücreti filanmı? yani gebelik takibini orda yaptırmak bizi çok zorlarmı diye sormak istedim.

canım burada neyi sorduğunu anlayamadım? embriyo dondurma işlemi mi sormak istediğin? eğer oysa benim dondurulacak embriyom olmadığı için bu konuda bilgim yok..
takibimi hüsamettin bey yapıyor.. 170lira muayene için ödüyorum ayda 2defa gidiyorum.. 15günlük kontrol süreleri var.. yani 2muayene ama tek ücret..
sağlıklı-hayırlı meleğinle bitir tedavini inş..

sormak istediğim şey mesela 3 embriyo transfer edildi ve üçü de tutundu. ama ikiye düşürülüp ikiz gebelik sağlanacak.bu işlem için ücret alıyorlarmı?

o konuda bilgim yok canım.. bana da 3embriyo verildi.. hüsamettin beye bize 1tane yeter demiştim:) şükür 1tane oldu.. herkesin gönlüne göre versin RABBıM..

yine bu siteden bir arkadaşa brükselde 2embriyo verildi.. biri kendi içinde bölündü üçüz gebelik oldu.. ikisi alındı tek gebelikle devam etti.. şimdiye doğurmuş olmalı:)

saol canım,inşallah bizde o safhaya geliriz de o zaman düşünürüzbilmiyorumkismile zaman da geçmek bilmiyor daha 22 gün var tedaviye başlamaya. allah yardımcımız olsun.

selam kızlar ben ilk denememde düşükle sonuçland adını bile anmak istmediğim bi hastanede umut tüpbebeği düşünüyorduk hatta başlamaya adım bile attık ama brüksele geçme kararı aldık hayırlısıyla doktor bizi tatmin etti bu cumartesi randevumuz var bakalım ne olacak allah yardımcımız olsun

Embriyo dondurmak için ne kadar zaman bekletiliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…