- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 38
- Konu Sahibi bahtsizdomates
-
Insallah gorurum cok heyecanliyim korkumda var acikcasi rabbim isteyen herkese nasip etsin kese ve kalp atisini bir duysam icim rahat edecekBence değerler çok iyi artmış. Şimdi gitsen kese bile görünür. Doktor kalp atışı ile birlikte duymak için 10 gün demiş olabilir
Neden dış gebelik düşüncesine kapıldın değerler normal görünüyor. Düşme yükselme olsa o zaman sıkıntıCuma:380 pazartesi:1851 sali;2400 bir daha da istemedi doktorum 10 gun sonra ultrasona cagirdi bu degerlerle dis gevelik gebelik ihtimali var mi bilen cevaplasin lutfen?
İnşallah canımInsallah gorurum cok heyecanliyim korkumda var acikcasi rabbim isteyen herkese nasip etsin kese ve kalp atisini bir duysam icim rahat edecek
Canım bnde salı günü kancerdim beta 795 çıktı bugün kan verdim 1900 kusurlerde çıktı değer artışı bana az gibi geldi sizce dış gebelik olabilir miBence değerler çok iyi artmış. Şimdi gitsen kese bile görünür. Doktor kalp atışı ile birlikte duymak için 10 gün demiş olabilir
Doktorunuza danistinizmi peki bir daha isterseniz kan verin sizin usg ne zaman ?Canım bnde salı günü kancerdim beta 795 çıktı bugün kan verdim 1900 kusurlerde çıktı değer artışı bana az gibi geldi sizce dış gebelik olabilir mi
Doktor iyi dedi ama çok ilgisiz di yüzüme bile bakmadı bnmde ilk gebeliğim ne nasıl bilmiyorumDoktorunuza danistinizmi peki bir daha isterseniz kan verin sizin usg ne zaman ?
Bende bilmiyorum bende cok korkuyorum doktorum iki kere tahlil istedi sonra saglikli gebelik 10 gun sonra gel dedi benimde ilk ve asiri korkuyorum doktorumya keseyi goremezse diye birbirimize dua edelim hayirli guzel sonuclar alalımDoktor iyi dedi ama çok ilgisiz di yüzüme bile bakmadı bnmde ilk gebeliğim ne nasıl bilmiyorum
Edelim tabi ki canım.Ben salı gunh tekrar gel dedi gitcem işte salı günü insaAlllahhh güzel haberlerle gelirimBende bilmiyorum bende cok korkuyorum doktorum iki kere tahlil istedi sonra saglikli gebelik 10 gun sonra gel dedi benimde ilk ve asiri korkuyorum doktorumya keseyi goremezse diye birbirimize dua edelim hayirli guzel sonuclar alalım
Bence artış iyi canım. 2 katından fazla artmış strese girmeCanım bnde salı günü kancerdim beta 795 çıktı bugün kan verdim 1900 kusurlerde çıktı değer artışı bana az gibi geldi sizce dış gebelik olabilir mi
Neden ilk aklınıza kötüyü getiriyorsunuz.Cuma:380 pazartesi:1851 sali;2400 bir daha da istemedi doktorum 10 gun sonra ultrasona cagirdi bu degerlerle dis gevelik gebelik ihtimali var mi bilen cevaplasin lutfen?
Bende önce 40 iki gün sonra 280 çıktı yani 6 buçuk kat artmış bende endişelendim çok doktora gittigim için hepsine mesaj attım. Hepsi de artış gayet iyi dediler. Bence endişe edilecek bir durum değilBende bilmiyorum bende cok korkuyorum doktorum iki kere tahlil istedi sonra saglikli gebelik 10 gun sonra gel dedi benimde ilk ve asiri korkuyorum doktorumya keseyi goremezse diye birbirimize dua edelim hayirli guzel sonuclar alalım
Keseyi ve kalp atisini duyduk sukur doktorum haftaya daha gum gum duyariz dedi 2 mm mis ben pek anlamiyorum ama fr:70 dr:130 dc:60 exp bu ne demek oluyor bilginiz varmi?Bende önce 40 iki gün sonra 280 çıktı yani 6 buçuk kat artmış bende endişelendim çok doktora gittigim için hepsine mesaj attım. Hepsi de artış gayet iyi dediler. Bence endişe edilecek bir durum değil
Ne güzel. Darısı başımızaKeseyi ve kalp atisini duyduk sukur doktorum haftaya daha gum gum duyariz dedi 2 mm mis ben pek anlamiyorum ama fr:70 dr:130 dc:60 exp bu ne demek oluyor bilginiz varmi?
Insallah cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin bende sana dua ederim cnmNe güzel. Darısı başımızahiç bilmiyorum onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?