Cnm degerin yukseldi ise gec dollenme olmus olabilir 2 veya 3 gun bekle testi tekrar yap yukselirse hamile demektir..bazen bu sekilde gec dollnmme olabiliyor cunku
Canim bence hamilesin bu baya baya pozitif cizgisi catlatma ignesi falan kullanmadin dimi??
Bu sekilde gec dollenme yasayan cok var fotrmda cok okuduk gorduk burda cizgin baya baya belli oyke hayalet cizgi fln degil canim..2 gun sonra kan testini tekrar et yukselmis olurr.banada dua et bende tup bebek surecindeyim suan ..Yok hayır gayet doğal bir süreç yaşadım. Hatta ilk defa da dün gittim doktora. İnanın bana moral verdiniz inşallah
Bu sekilde gec dollenme yasayan cok var fotrmda cok okuduk gorduk burda cizgin baya baya belli oyke hayalet cizgi fln degil canim..2 gun sonra kan testini tekrar et yukselmis olurr.banada dua et bende tup bebek surecindeyim suan ..
Etmez miyim tabiki de edeceğim. Yarına randevu oldum sonucunu buradan yazarım. Rabbim size de hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin. Sıkıntılarınızdan umarım en kısa sürede kurtulursunuz[/QUOT
Cok cok tsekkur ederim sonucunubeklicmm hakkinda hayirlisi olsunnn
Hayirli olsun canim kac cikti degerinDün beni çok rahatlatmıltınız. Bugun öğrendim. Hamileyim. Çok teşekkür ederim. Rabbim size de en kısa zamanda nasp etsin
Hayirli olsun canmm ..allah kucagina almayi nasip etsinn ...gidisata gore hamile gozukuyordunDün beni çok rahatlatmıltınız. Bugun öğrendim. Hamileyim. Çok teşekkür ederim. Rabbim size de en kısa zamanda nasp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?