Btchg değerine göre kimyasal gebelik hakkında bilgisi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ciba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ciba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
32
9
86
35
merhabalar. Adetim 18 ocak ve 14 şubat tarihlerinde oldu. Bu ay adet olmadım. Adet takvimlerine göre şu an 13 gün gecikti. 22 martta sağlık ocağına kan tahlili verdim 0,1 gibi bir rakam çıktı. Dün doktora gittim muayene ve tekrar kan tahlilinden sonra 7,0 değeri çıktı ve doktor sınırda dedi. Yarın tekrar gideceğim. Kendisi kimyasal vs. demedi. Adet oladabilirsin, değerlerine göre hamile de olabilirsin dedi. Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Kimyasal olabilir mi ?

Cnm degerin yukseldi ise gec dollenme olmus olabilir 2 veya 3 gun bekle testi tekrar yap yukselirse hamile demektir..bazen bu sekilde gec dollnmme olabiliyor cunku

Cnm degerin yukseldi ise gec dollenme olmus olabilir 2 veya 3 gun bekle testi tekrar yap yukselirse hamile demektir..bazen bu sekilde gec dollnmme olabiliyor cunku

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim eşim gelirken de test almış onu yaptım silik çıktı. Endişeliyim, yarına kadar da iyice kafam karıştı.

17FD1194-0CC5-4E57-9202-9983A00757FE.webp
Canim foto atsana eger oylede cikti ise hamile olabilirsin dosya yukle kismindan

Bu şekilde çok hafif bir çizgi

Yok hayır gayet doğal bir süreç yaşadım. Hatta ilk defa da dün gittim doktora. İnanın bana moral verdiniz inşallah
Bu sekilde gec dollenme yasayan cok var fotrmda cok okuduk gorduk burda cizgin baya baya belli oyke hayalet cizgi fln degil canim..2 gun sonra kan testini tekrar et yukselmis olurr.banada dua et bende tup bebek surecindeyim suan ..

:KK200:
Bu sekilde gec dollenme yasayan cok var fotrmda cok okuduk gorduk burda cizgin baya baya belli oyke hayalet cizgi fln degil canim..2 gun sonra kan testini tekrar et yukselmis olurr.banada dua et bende tup bebek surecindeyim suan ..

Etmez miyim tabiki de edeceğim. Yarına randevu oldum sonucunu buradan yazarım. Rabbim size de hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin. Sıkıntılarınızdan umarım en kısa sürede kurtulursunuz :KK200::KK200:

:KK200:

Etmez miyim tabiki de edeceğim. Yarına randevu oldum sonucunu buradan yazarım. Rabbim size de hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin. Sıkıntılarınızdan umarım en kısa sürede kurtulursunuz :KK200::KK200:[/QUOT
Cok cok tsekkur ederim sonucunu :KK200:beklicmm hakkinda hayirlisi olsunnn

Çok sağolun 33,5 çıktı paZartesi tekrar kan vereceğim, randevum var.

Hayırlı olsun muhtemelen gec yumurtladiniz ondan gec döllenme olmuştur ondandir, kimyasal gebelik filan düşünmeyin :KK66:

Back
X