Bence negatif, beklemis teste benziyor, kuruma cizgisi gibiKızlar sabah gebelik testi yaptım çok silik bir şekilde beş dakika içinde ikinci çizgi çıktı. Hemen gidip kan tahlili verdim. Bthcg 2,02 çıktı. Daha sonra farklı bir markanın bir erken gebelik bir de kaset testini yaptım onlar da silikte olsa pozitif çıktı sizce hamile miyim
hepsinde İkinci çizgi beş dakika içinde çıktı kuruma çizgisi değildi. Resimleri şimdi çektim üzerinden zaman geçtiği için öyle duruyor sadeceBence negatif, beklemis teste benziyor, kuruma cizgisi gibi
Yarın tekrar yapın beta artarsa koyulaşma olur yada 2 gün sonra tekrar kan ve
Tamam peki yarın da silik çıkarsa yok anlamına mı gelirYarın tekrar yapın beta artarsa koyulaşma olur yada 2 gün sonra tekrar kan verin
Yok canım bu kaset testler bazen çok dusuk beta algilarken bazısı 20lerden itibaren algılıyo, aynı marka varsa elinde onunla bakabilirsin zaten cok hızlı artan bi hormon koyulasma olur. Ben evde bu şekilde takip etmistimTamam peki yarın da silik çıkarsa yok anlamına mı gelir
Tamam teşekkür ederim inşallah koyulaşır heyecanla bekliyorumYok canım bu kaset testler bazen çok dusuk beta algilarken bazısı 20lerden itibaren algılıyo, aynı marka varsa elinde onunla bakabilirsin zaten cok hızlı artan bi hormon koyulasma olur. Ben evde bu şekilde takip etmistim
İnşallah canım tabi kan en net sonucu veriyo ama dayanamayanlar icin buda secenek kopkoyi gorunce kanda verirsinTamam teşekkür ederim inşallah koyulaşır heyecanla bekliyorum
Olabilir yeni bir gebelik olmuş olabilir iki gün sonra tekrar kan verin inşallah hamilesinizdirKızlar sabah gebelik testi yaptım çok silik bir şekilde beş dakika içinde ikinci çizgi çıktı. Hemen gidip kan tahlili verdim. Bthcg 2,02 çıktı. Daha sonra farklı bir markanın bir erken gebelik bir de kaset testini yaptım onlar da silikte olsa pozitif çıktı sizce hamile miyim
İnşallahOlabilir yeni bir gebelik olmuş olabilir iki gün sonra tekrar kan verin inşallah hamilesinizdir
Farklı gebelik testlerinde silikte olsa iki çizgiyi görünce eşimle hemen hastaneye gittik sabretmek çok zor ama bu şekilde olunca da dediğiniz gibi çok can sıkıyor inşallah hayırla sonuçlanırbu şekilde hemen kan verince ya böyle düşük çıkıyor yada çok az çıkıyor 2 günde bir tekrarlamak gerekiyor en iyisi biraz sabretmek bu süreçte şöyle adet 1 hafta geçince kan vermek aynı sekilde eğer bir sıkıntı yoksa kese ve kalp atisi içinde biraz bekleme taraftarıyım. Erken gidince doktorlar tam net bişe diyemiyor buda Hali ile can sıkıyor
İlk idrarla test yaptım ama koyulaşma olmadı aksine çizgi yok gibiYok canım bu kaset testler bazen çok dusuk beta algilarken bazısı 20lerden itibaren algılıyo, aynı marka varsa elinde onunla bakabilirsin zaten cok hızlı artan bi hormon koyulasma olur. Ben evde bu şekilde takip etmistim
Dün olanlara fazla idrae damlatmış olabilir misin canım yada beklemişİlk idrarla test yaptım ama koyulaşma olmadı aksine çizgi yok gibitahlillerime göre hamile değilim ama neden dün yaptığım o kadar farklı testlerin hepsinde de pozitif çıktı ki acaba
Yok aslında ama bilmiyorum ya adetim de gecikti zaten en iyisi bir hafta sabretmek net belli olur artıkDün olanlara fazla idrae damlatmış olabilir misin canım yada beklemiş
Bunu yazdıktan hemen sonra adet oldumDün olanlara fazla idrae damlatmış olabilir misin canım yada beklemiş
Canım benim üzülme adet oldun yeni döngü başladı herhangi bi tedavi oldun mu doktora gittin miBunu yazdıktan hemen sonra adet oldum
Canım benim üzülme adet oldun yeni döngü başladı herhangi bi tedavi oldun mu doktora gittin
Eşimle gittik doktora ciddi bir şey yoktu 6 ay içinde hamile kalırsın demişti basit bir iki ilaç kullandık demek ki zamanı varmış dahaCanım benim üzülme adet oldun yeni döngü başladı herhangi bi tedavi oldun mu doktora gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?