Bthcg 2,02

smyymbrk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
32
5
6
28
Kızlar sabah gebelik testi yaptım çok silik bir şekilde beş dakika içinde ikinci çizgi çıktı. Hemen gidip kan tahlili verdim. Bthcg 2,02 çıktı. Daha sonra farklı bir markanın bir erken gebelik bir de kaset testini yaptım onlar da silikte olsa pozitif çıktı sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_20230417_182329.webp
    12 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20230417_182251.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20230417_182230.webp
    31 KB · Görüntüleme: 75
Yarın tekrar yapın beta artarsa koyulaşma olur yada 2 gün sonra tekrar kan verin

Bence negatif, beklemis teste benziyor, kuruma cizgisi gibi

Tamam peki yarın da silik çıkarsa yok anlamına mı gelir
Yok canım bu kaset testler bazen çok dusuk beta algilarken bazısı 20lerden itibaren algılıyo, aynı marka varsa elinde onunla bakabilirsin zaten cok hızlı artan bi hormon koyulasma olur. Ben evde bu şekilde takip etmistim

Yok canım bu kaset testler bazen çok dusuk beta algilarken bazısı 20lerden itibaren algılıyo, aynı marka varsa elinde onunla bakabilirsin zaten cok hızlı artan bi hormon koyulasma olur. Ben evde bu şekilde takip etmistim
Tamam teşekkür ederim inşallah koyulaşır heyecanla bekliyorum

Olabilir yeni bir gebelik olmuş olabilir iki gün sonra tekrar kan verin inşallah hamilesinizdir

bu şekilde hemen kan verince ya böyle düşük çıkıyor yada çok az çıkıyor 2 günde bir tekrarlamak gerekiyor en iyisi biraz sabretmek bu süreçte şöyle adet 1 hafta geçince kan vermek aynı sekilde eğer bir sıkıntı yoksa kese ve kalp atisi içinde biraz bekleme taraftarıyım. Erken gidince doktorlar tam net bişe diyemiyor buda Hali ile can sıkıyor

Farklı gebelik testlerinde silikte olsa iki çizgiyi görünce eşimle hemen hastaneye gittik sabretmek çok zor ama bu şekilde olunca da dediğiniz gibi çok can sıkıyor inşallah hayırla sonuçlanır

İlk idrarla test yaptım ama koyulaşma olmadı aksine çizgi yok gibi tahlillerime göre hamile değilim ama neden dün yaptığım o kadar farklı testlerin hepsinde de pozitif çıktı ki acaba

İlk idrarla test yaptım ama koyulaşma olmadı aksine çizgi yok gibi tahlillerime göre hamile değilim ama neden dün yaptığım o kadar farklı testlerin hepsinde de pozitif çıktı ki acaba
Dün olanlara fazla idrae damlatmış olabilir misin canım yada beklemiş

Artimed ve erken gebelik testleri yalancı pozitif veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…