Bthcg az yukselmesi

Cerenace

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
1.574
1.373
133
Merhaba kizlar tüp bebek transferim sonrasi 9.gün bthcg degerim 78idi. 11.gün yaptigim testte değer 88 olmustu. Dogal olarak moralim çok bozuldu. Doktorum ilaclarima devam etmem gerektiğini söyledi. Merak ettigim sey basina boyle birsey gelip hamileliği saglikli bir sekilde devam edenler var mi?

Düşük mü olması gerekiyor? Anlamam, ama allah annelik duygusunu inş sana da tattırır.

Canım tek transfermiydi ciftmi belki ikiz olmuştur ve teke düşmüştür hiç belli olmaz
Benimde ikiz olmasına rağmen degerim 2 katından biraz az çıkıyordu

Canım tek transfermiydi ciftmi belki ikiz olmuştur ve teke düşmüştür hiç belli olmaz
Benimde ikiz olmasına rağmen degerim 2 katından biraz az çıkıyordu
Tek transferdi ama doktor asil test günü 11.gun oldugu icin bekleyelim o yuzden olabilir dedi. Daha once de bir dusugum oldugu icin cok tedirginim insallah artis olur

Tek transferdi ama doktor asil test günü 11.gun oldugu icin bekleyelim o yuzden olabilir dedi. Daha once de bir dusugum oldugu icin cok tedirginim insallah artis olur
İnsAllah artış olur canım
2 gün sonra tekrar et bakalım insAllah normale döner

başka kimse yok mu bu durumu yasayan
Ben böyle bir durum yaşamadım ama test tarihiden önce olduğu icin olabilir bence tedirgin olma boşuna bu sana zarar birazcık daha sabırlı ol ve bekle insallah güzel sonuçlar alırsın ama stresi bırakman gerekiyor biliyorsun ki her kötü şeyin altında stres yatıyor Zihnini boşalt ve biraz dinlen

haklisin biraz sakin kalmam lazim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce adet günümün 1 gün geçmesiyle birlikte evde idrar testi yaptım pozitif cikti. Hemen Dr gittim Dr yumurtalıklarıma baktı bebek şuan görünmez çok küçüktür ama olsun dedi. Ve sağ yumurtaligimda kist olduğunu ağrı yapabileceğini söyledi. Kanda btchg 49 çıktı sevindik hemen progestan ve ekoasprin yazdı.
Yalnız akşamına az sancı ve kahve rengi lekelenmem oldu. Dr mesaj attigimda progestan iğne yaptır dedi. Ondan bir gün sonra hiç bir sıkıntım yoktu akşam karın ağrım başladı ama önce kist olan tarafta onda baktım siyaha yakın bir kanama olmuş tekrar acile gittik 24 saat btchg 58 olmuş Dr düşük var diyemem yükselmiş biz tam ne olduğunu anlamak için 48 saat geçmesi lazım dedi benle aynı durumları yaşayan var mı çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye lütfen yardım edin
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun benim bebegimde sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah

bende konuyu actigimdan beri ayni durumdayim canim degerlerim az yükseliyor. Malesef sanirim beklemekten baska bir care yok

Arkadaşlar Mrh, benim beta hcg 46.5 du 2 gunde bir yuzde 80 artti.Yuzde 66 artmasi yeterli dendi.18. Gun 492 oldu.8 gun sonrasi kese göruldu.Ama bu seferde kese az az buyudu embriyo gorulmedi.Az beta hcg ile saglikli hamilelik gecirenler var tam 2 kat bekleyip stres yapmayin.Benim bir talihsizlik oldu malesef.Herkesin saglicakla bebeklerini kucagina almasini diliyorum allah yardimciniz olsun.

umarım oyle olur cok tesekkurler guzel dileklerin icin

Benimki tüp bebekle değil klomenle oldu farkı var mı bilmiyorum ama benim de böyle az az yükseldi hatta dışgebelik deyip kürtaj için yatırdılar ama aksilikler sonucu alınmadı bi türlü ve en son ben karar değiştirdim vazgeçtim taburcu oldum iki hafta sonra normal bi gebelik olduğu ortaya çıktı şu an 23 haftalık olduk çok şükür sabırla bekle bence gelecekse her türlü geliyor inan

merhaba arkadaşlar. 5 senedir bizde uğraşıyoruz. 1 aşılamam başarızı oldu. sonra tüp bebek tedavisi oldum. 30 nisanda 2 embriyo transfer edildi. 14 mayısta kan testi yaptırdım betahcg 27,94 çıktı. 2 gün sonra tekrarlamamı istedi doktorum. 16 sında yaptırdım başka bir hastanede 26,90 çıktı bu seferde. tutunamamış dedi. ilaçları bırakmamı söylediler. ama ben bırakmadım 18 inde bidaha baktırıcam. bi umut varmıdır diye. dün sonucu alınca çok üzüldüm ağladım. çok az nokta gibi kahve leke geldı kesildi. sizce umut varmıdır

senin değerlerin kacti canim hatirliyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…