Cevabın için çok teşekkür ederim. 1 2 doktordan daha fikir almayı düşünüyorum bendr. Doktorun beni tatmin etmiyor. Tutunma olabilir mi diye sorduğumda çok düşük bir ihtimal var demişti ama en başından hep olımsuz konuştu
Bence de sen pazartesi baska bir doktoradha git herseyden önemlisi sonuc olumsuz bile olsa gönlün rahat eder ben elimden geleni yaptim dersin. Bende çok üzüldüm ama direkt doktorumuz dinleseydim icimde hep acaba kalacaktı.
Bence de sen pazartesi baska bir doktoradha git herseyden önemlisi sonuc olumsuz bile olsa gönlün rahat eder ben elimden geleni yaptim dersin. Bende çok üzüldüm ama direkt doktorumuz dinleseydim icimde hep acaba kalacaktı.
Evet böyle ikilemde kalmak çok kötü. Sevinsem sevinemiyorum. Net bir sonuç yok. Şuanda senin dediğin gibi hep acaba diyorum bende. Herşeyin hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim
Arkadaşlar biliyorsunuz biraz p çok şükür dün test yaptırdık ve 106.6 çıktı fakat 2 gün sonra tekrar yaptıracağız Dr artışın 112 olması gerekiyordu riskin devam ediyor dış ge
Teşekkür ederim 1.5 yıldır istiyorduk olmuyordu tedavi ile oldu şükürler olsun dilerim ki Allah'tan isteyen herkesin de bir an önce olur.bende ve benim gibi bekleyiste olan herkesin de sağlıkla kucağına alması nasip olsun inşallah.
Benim hiç ummadığım zaman oldu gerçekten rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın
Teşekkür ederim 1.5 yıldır istiyorduk olmuyordu tedavi ile oldu şükürler olsun dilerim ki Allah'tan isteyen herkesin de bir an önce olur.bende ve benim gibi bekleyiste olan herkesin de sağlıkla kucağına alması nasip olsun inşallah.
Benim hiç ummadığım zaman oldu gerçekten rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın
Arkadaşlar öncelikle Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın insallah..
Benim 5.gün emriyosu 2 tane transferim yapıldı ve bugün 8.günüm dayanamayıp kandan baktirdim 8.78 çıktı sonucum sizce çok düşük değil mi ? 12. Güne yükselir mi acaba
Arkadaşlar öncelikle Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın insallah..
Benim 5.gün emriyosu 2 tane transferim yapıldı ve bugün 8.günüm dayanamayıp kandan baktirdim 8.78 çıktı sonucum sizce çok düşük değil mi ? 12. Güne yükselir mi acaba