Bthcg az yukselmesi

Bence de sen pazartesi baska bir doktoradha git herseyden önemlisi sonuc olumsuz bile olsa gönlün rahat eder ben elimden geleni yaptim dersin. Bende çok üzüldüm ama direkt doktorumuz dinleseydim icimde hep acaba kalacaktı.

Bence de sen pazartesi baska bir doktoradha git herseyden önemlisi sonuc olumsuz bile olsa gönlün rahat eder ben elimden geleni yaptim dersin. Bende çok üzüldüm ama direkt doktorumuz dinleseydim icimde hep acaba kalacaktı.
Evet böyle ikilemde kalmak çok kötü. Sevinsem sevinemiyorum. Net bir sonuç yok. Şuanda senin dediğin gibi hep acaba diyorum bende. Herşeyin hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim

Gayet güzel ilerlemiş icini ferah tut

Teşekkür ederim 1.5 yıldır istiyorduk olmuyordu tedavi ile oldu şükürler olsun dilerim ki Allah'tan isteyen herkesin de bir an önce olur.bende ve benim gibi bekleyiste olan herkesin de sağlıkla kucağına alması nasip olsun inşallah.
Benim hiç ummadığım zaman oldu gerçekten rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın

Amin insallah benimde 7 yıl odu 25 yasindayim 2 aşılama 2 tüp basarisiz ve 3 e basladim nisanda cok şükür rabbim nasip etti suan 5 haftalik hamileyim

Arkadaşlar öncelikle Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın insallah..
Benim 5.gün emriyosu 2 tane transferim yapıldı ve bugün 8.günüm dayanamayıp kandan baktirdim 8.78 çıktı sonucum sizce çok düşük değil mi ? 12. Güne yükselir mi acaba

Merhaba canim biraz dusuk ama 8.gun daha erken. 9.gunde degeri 9 olup ikizlere hamile olan arkadas vardi. O yuzden bence sayilara takilma

Merhaba canim biraz dusuk ama 8.gun daha erken. 9.gunde degeri 9 olup ikizlere hamile olan arkadas vardi. O yuzden bence sayilara takilma
İnşallah bi ümit beklemeye devam.Erkende olsa insan dayanamiyor birseyler gormek istiyor.Hakkimizda hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…